Evet, erkek açılmalı.
Hayır, gayet normal. Yanlış bir şey yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır, gayet normal. Yanlış bir şey yok. yani illa erkek açılmalıdır diye bir kural yok benim için eğer kızda aşıksa sevebilir bence veya açılabilir diye düşünüyorum. bu yüzden de bence duygularınız varsa açılabilirsiniz yani genelde hep erkekler açıldığı için artık böyle bir algı oluştu maalesef.
Yanlış demek çok keskin olur ama duygularını ilk açanın erkek olması daha uygun olanı benim açımdan. Zira, bir kadın ilk olarak açıldığında karşılığı yoksa veya karşı taraf kendinden emin değilse vs üzülen kadın olur.
Sevgi dünyanın en doğal duygusu ve sizi sevmeyen birine karşı da aynı şekilde bir şeyler hissetmeniz çok normalken dile getirmek neden yanlış olsun ki bunun cinsiyeti olmamalı
Cevap
52Cevap
Bu sorunu aşalı yıllar oldu. Öncedendi kızın duygularını saklaması. Bence erkek kadın hiç farketmez varsa bir duygu açığa çıkarılmalıdır.
Erkek yahut kadın, duygularını karşısındaki kişiye söylemekten çekinmemeli insan. O kadını basit veya yanlış biri yapmadığı gibi bilakis olgun ve kendini bilen biri yapar. Karşısındaki kişi bununla ego yapıyorsa zaten o duyguları hak etmemiş demektir.
Ne alaka abi ne alaka ya ne alakaa şahsen bir kız bana duygularını belli etmeden ben ona duygularımı belli edemem zaten, zaten onun duyguları yoksa bana karşı benimde ona duygularım yoktur. Niye yanlış olsun ha erkek açılmış ha kız ne fark eder?
gayet normal. ama maalesef bazı kişiler "beni seviyosa cepte" görüşü ile hareket ediyor. o yüzden herkese söylenmemeli diye düşünüyorum 🥲
kız ya da erkek fark etmez , açılmak için ille de karşısına alıp ya arkadaş ben senden hoşlanıyorum demesine gerek yok , belli etmesi yeterlidir diye düşünüyorum , fakat kadınlar erkeklerden daha kırılgan ve hassas olduklarından reddedilmek onları daha fazla üzer ve özgüven kaybına neden olabilir o nedenle reddedilmeyeceklerine emin olmadan direk olarak söylememeleri ve dediğim gibi belli edip teklifi erkekten beklemeleri daha stratejik olur
Doğru diyenler ya çok seksi olup tüm erkekleri düşüren kızlar ya da hayatında hiç red yememiş erkekler bizi zamanında red yiyenler anlar. Gerisi yalan anlar boş yapar.
Çok anormal bir şey göremiyorum ben? niye öyle bir kural mı var erkekler kadınlara açıklacak diye, kadınlar açılamaz mı?
Ben küçükken birine açılmıştım sonu iyi olmadı kanka sjsjdj. O gün bugündür kimseye açılmadım
Valla sevdiğim çocuğa ben açıldım yani o da inkar etmedi ama beraber de olmadık daha iyi yani daha çok tanıyalım birbirimizi acelemiz mi var
Yanlış değil ama bu durumda erkekler genelde istese bile reddediyor o yüzden ilgilendiğinizi biraz belli edin bekleyin
Herkes gayet normal cevabını vermiştir ama emin ol bunu diyenlerin yarısından fazlası açılamaz.
sayısız erkeğe açıldım denemekten zarar gelmez en kötü reddedilirsin
Evet yanlış bence bırak o açılsın sen açılmamalısın
Yanlış değil ama bizzat deneyimli olarak açılmayın kızlar
Gayet normal bir şey. Bu konuda cinsiyet fark etmez
Günümüzde artık bunun erkeği kadını kalmadı artık seven sevdiğine açılıyor artık
Gayet normal her zaman ilk hamle erkekten beklenmez
Açılmaması anormal 🤭
Sevdikten sonra.. ohoo
Açıl açıl sevgilisi vardır ciddi düşünüyordur belki seni yan cebine koyacak güvenme
Seven , sevdiğine seni seviyorum diyebilir. Kız ya da erkek farketmez.
Bu zamana kadar hep ben açıldım. Şunu farkettim kaçan kovalanır. Artık açılmıyorum. Açılırsan değersizleşiyorsun... Erkekler avcı ruhludur, belli et ama söyleme kafaları karışssın.
İlgisinden eminsen direkt açılmak yerine onu açılmaya itecek şeyler dene
Acilabilirsin karşındakini istiyorsan bu gayet normal bir şey
Hayır. isteyen istediğine açılsın. hayat kısa korkmasınlar.
Hayır gayet normal sevdiğini söylemesi. Açılsın bence kızlar da.
Hayır yanlış değil. Kızlar da ilk adımı atabilir, atmalı
Valla biz erkekler olarak çok sıkıldık birazda kızlar açılsın bize xd
Yanlış değil, gayet doğal, gayet doğrudur. Hoşlanan taraf açılmalı taraftarıyım.
Bence hayır, ilk erkek açılmalı
Nedenmi?
Çünkü kızın ilk adımı attığı ilişkide her zaman erkek kızı cepte görür)
Severse hiç, sevmezse ne kötü...
Aslında normal açılabilir
Ama şu bir gerçek ülkemizde
Biz Türk erkekler zor olana daha sadık oluyoruz
Kendigelenin uzun bir kıymeti olmuyor gibi sanki…!
Kızın sevdiği erkek Türkse yanlış Türk erkekleri o kadar olgun değil bunu kaldıramaz
Ben gibi cesaretsizler sadece izlerler. Cesur olun söyleyin duygularınızı, kaldıysa.
yanlış seçeneğe tıkladım bence çok normal bir şey her şeyi erkeklerden beklersek istediğimizi elde edemeyiz
Hayalimmm çok özgüvensiz olduğum için cesaret edemeyip karşı taraftan bekliyorum o da olmuyor ne yapıcam bilmiyorum
Evet açılabilir
kadında açılmalı ama erkekten beklemek daha doğru. kadın belli etsin yeter
Bu işin erkeği kadını olmaz. Zaman gelip geçiyor bazı şeyler ertelenmemeli.
Bence yanlış anormal diyormuşum. Şaka 🙃 gayet normal canm
Evet ya acilmayi boş ver naz yapiyorlar seve seve cok sacma.
Herkes sevdiğine sevdiğini söylesin.
Hayat kısa…
hayatta kaybedecek zamanı olan varsa beklemeli.
Kimse acilmamali bence @alexa22 bu kızla kanıtlandı sksksjs
Bo koz hemen trip at yavrum diyecektim sorry
Başkasına mi diyeyim 😏
Kime dedim yavrum
Yalanciyi
Erkek açılsa daha iyi olur sonra dötleri kalkıyor
Hayir çok normaldir
Asla
.
Hayır , neden yanlıs olsun?
Açılmamış ambalajında saklayınız
Yanlış tabi hiç olur mu öyle şey
Başkası kapmadan kapmak lazım
Hayır çok doğal
Normal kızda rahatlıkla açılabilir
Hayır, gayet normal. Yanlış bir şey yok.
Bir kızın erkeğe açılması bacım.
Gyet normal niye yanlış olsun
Gayet normal bir durum
Hayır, niye yanlış olsun ki..
Değil, bazı şeyler erkeklere has değil..
sorun edenler anormal
Gayet normaldir.
sevdiğini söyleyemeyen arkasından bakar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?