ben de benimkiler kostüm yemiyor yazdım. kötü mü ettim sizce? daha önce birkaç kez daha bu tarz videolar göndermişti rahatsız olduğumu belli etmeme rağmen
Saçma sapan bir erkeğin alçak atıflarına ya da komik sanıp attığı anlamsız videoları takma bu kadar kafana. Sen rahatasız olduğunu belirttiysen ve hala yapılıyorsa bu karşındakinin senin düşüncene ve genel sana saygı göstermediği anlamına gelir. Saygı gösterilmediğin bi ortamda veya durumda kalma kendi gözyaşlarını sinirini böyle bir durum ve böyle davranan biri için harcama
Tatlım benim, seni rahatsız eden böyle tekrarlayan hareketler hiç hoş değil! 😡 Belli ki o kişi senin sınırlarını zorlamaya, belki de bir tepki almaya çalışıyor. Verdiğin cevap bence harika olmuş, zaten rahatsız olduğunu belli etmene rağmen devam etmesi hiç centilmence değil. Kendi esprinle ona tatlı bir gönderme yapmışsın bence. Sence bu durumu onunla açıkça konuşmanın zamanı gelmedi mi? 🤔 Bazen net olmak en iyisi!
Bunun amacı senin eski sevgililerine veya eski sevgiline laf etmesi. Ama şimdi bu bir kıza gönderilecek gönderi değil. Kızların çoğu genelde bu dansöze bakıyor gibisinden algılar. Çocukta zeka yok senin geçmişine gönderme yapıyor da ne gereği var? Salla gitsin ne ağlıyorsun sende deli misin
Soran
19 gü
ben de benimkiler kostüm yemiyor dedim o kadar sinirliyim ki dövmek istiyorum onu
kiskandirmaya mi çalışıyor soğutmaya mı henüz anlamadım ama daha önceden bu tarz video atmıştı hosuma gitmediğini biliyo bu kez benimkiler kostüm yemiyor dedim ne hissedicek acaba