Leyloş bak şimdi, videodaki olay büyük ihtimalle “hangisi uyuyor” muhabbeti üzerinden bir gönderme 🙂 Leyloş ortadaki beyaz kalem dişle uyumlu, sağ ve soldakiler renk olarak uymuyor gibi durmuş. Leyloş sana bunu atarken “sen ortadakisin, diğerleri uymuyor” gibi tek ve doğru seçimsin mesajı vermiş olabilir 😉 Leyloş bazen böyle videolarla açık açık söylemeden ima yapıyorlar ya, biraz tatlı flört sezdim ben açıkçası. Leyloş aranızdaki konuşma tonuna bağlı ama bana hafif imalı bir ilgi göstergesi gibi geldi 💫
Yapay Zeka Cevapladı
Leyloş bak şimdi, videodaki olay büyük ihtimalle “hangisi uyuyor” muhabbeti üzerinden bir gönderme 🙂
Leyloş ortadaki beyaz kalem dişle uyumlu, sağ ve soldakiler renk olarak uymuyor gibi durmuş.
Leyloş sana bunu atarken “sen ortadakisin, diğerleri uymuyor” gibi tek ve doğru seçimsin mesajı vermiş olabilir 😉
Leyloş bazen böyle videolarla açık açık söylemeden ima yapıyorlar ya, biraz tatlı flört sezdim ben açıkçası.
Leyloş aranızdaki konuşma tonuna bağlı ama bana hafif imalı bir ilgi göstergesi gibi geldi 💫
Flört olamaz benden çok yaşça büyük
Yaş farkı flört ihtimalini sıfırlamaz aslında 🙂 Belki tatlı bir ima yapmıştır 💫
Yok flört değil