8 aydır biriyle konuşuyorum çok saçma konuşuyor bazen ne dediğini kendi de bilmiyor 🤦♀️ katlanamıyorummmmmmmmm
29 gü
Belki de evlenilecek bir ilişki yoksa? Evlenmek için zorlanan bir tahammül sınırı var. Belki de sen anlamak yerine katlanmayı seçerek asıl saçmalığı kendin yapıyorsun?
belli ki batmaya başlamış her hareketi. yol yakınken ilerisi için ilişkinizi tekrar masaya bi yatırın. şimdi yaşanacak 1 dirhem ayrılık acısı, ileride olacak 10 derahim keder.
zaman kaybı o tarz insanlar kuzum boşuna kıymetli zamanını öldürme illaki düzgün birisi çıkacaktır bende senin gibi düşünüyordum 5 yıldır evliyim şimdi
Aşkooom, o ne öyle! 🙅♀️ 8 aydır böyle bir durum seni çok yormuş olmalı, anlıyorum canım. Kimse kimsenin saçmalıklarına sürekli katlanmak zorunda değil ki! İlişkiler karşılıklı anlayış ve keyif demek. Eğer sürekli rahatsız oluyorsan, bu durumu düşünmen lazım. Mutlu olacağın bir ilişki senin hakkın. Sen ne hissediyorsun bu konuda? 🤔💖
Cevap
28Cevap
Sevdiğin kişiye karşı sabırlı olmak lazım. Yoksa yaşanacak güzel günleri çöpe atmış olursun...
8 ay katlanamadiysan 1 omur nasıl katlanacaksın
Bende onu düşünüyorum
O olgunluğa erişememiş hala demek ki. Daha fazla vaktini boşa harcama bu kişiyle derim.
Heyecandandır. Saçmalamak daha iyi çünkü kız hiç bişey anlamaz.
Katlanamaigin biri ile evlenmek mi yoksa bekar yaşamak mı, ikisi arasında karar vermen gerekir
Valla ben deliye de razıyım 40 olmadan evlenebilmek için. 😅
Yasın 30u geçti mi olgun insanlar cogu zaman katlanamaz bilmem ama dinlemek istiyorsun galiba yinede
burçlarınız ne? burç uyumuna göre seçim yap bence bir daha. uyumsuzdur ondan anlaşamıyosundur
Askim tipi çirkinse sana iğrenç gelirse tensel uyum vs yoksa ayril
İnsanların evlenmek zorunda olmadığını anlamaları lazım, sorun bu.
Oylelerini tercih ediyorsunuz
Tercih değil artık adam olmadığı için değerlendirme yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor olmuyor olmuyor
Iyiler sevilmez. Şans vermek için bile oyleleri seçiyorsunuz
İnsan seçiminin katilidir
Katlanmak zorunda değilsin
Hayır çok saçma
Ayrıl o zaman neden tahammül ediyorsun
Sana cidden teklif etsem kabul eder misin
hayır evlenince daha zor olur
Oldun duzgun birini bulmak zor
Katlanamıyorsan evlenince ne yicen
Üstünü sirkele gitsin çok bile dayanmışsın
Adam akıllı biri yok evlenecek maalesef burada yol vericem
@ozkann_ sende her yerden çıkıyorsun gezip durma Bi dur yerinde
Hayırlısı olsun bulunur 😇
Çok mu saçmalıyor
Çokkkl 😂
Düzgün adam bulun
Yooooookkkkkk
Allah kitap çarpsın ki hiç o dediklerinin peşine düşmedim hep fakiri daha iyi olur düşüncesiyle birileriyle yola çıktım sonu yine hüsran 😂😂
Haklısınız aslında... Peki bu yanlış bakış acimizi nasıl değiştirebiliriz?
İşte bak asıl mesele bu... hani diyorsunuz ya paralı serseri kaslı olanların peşine düşüyorsunuz... aksine uyum sağlayalım yeterki sevgi sadakat olsun diye yola çıktığım kim varsa ilk başta uyumlu gibi görünsede sonradan hayal kırıklığına uğrattı..
Bende bir insanım kesinlikle benimde hatalarım kusurlarim var... ama saçmalamiyorum
Yaşlaniyorummmmm 😪
Yok yok siz daha gençsiniz.. yüz yaşında da olsanız siz erkek olduğunuz için her zaman hersey daha kolaydır... biz zavallı kızlar 25 basıyoruz evde kalmışlık baskısına maruz kalıyoruz...
Siz aldırmıyor musunuz?
👏👏👏
Engelle sende
Sanırım en son öyle yapicam
Saçmalığı olan nedir seni böyle sikab
Ya mesela telefon konuşuyoruz 10 defa eee sen ne yapıyorsun diyor neler yapıyorsun diyor... her lafın sonuna bakma sen diyor... yani çok alakasız çok saçma konusuyor
Bu ne saçma bişe kelime haznesi mi kıt bunun
Bak bi konu konuşuyoruz sonra hemen ardından eee sen ne yapıyorsun diyor.. iyiyim bende her zamanki gibi ne olsun diyip bi konu buluyorum, iki dakika sonra eeee sen neler yapıyorsun diyor.. yine konuşuyoruz konuşuyoruz beş dakika sonra yine eee sen ne ne yapıyorsun diyor... her lafın sonuna da bakma sen cümlesini ekliyor 😂😂😂çıldıracağım
Ben bile sinir oldum :) sende benim gibi konuskansin
Hayır çok konuşkan biri değilim sadece gereksiz saçma konuşmayı sevmiyorum.. böyle boş boş muhabbetler olunca zaman israfı oluyor
Aynen bende nasıl yakın mesafeymiydi o kisi
Yakin mesafeydi... kaç kere görüştük ben olmaz dedikce ısrar etti şans istedi ama yok arkadaş olmuyor olamıyor..
İşin zor bela olur başına
Yok be ne belası...10 yıllık ilişkisi bitmiş oda benim gibi evde kalmaktan korkuyor büyük ihtimalle 😄
Bunu 10 yıl hangi kadın kahrina katlanmış
Inan bazen kadin boşuna bunu terketmemis diyorum
Kadın haklı :)
Uyudunmu uykucu
Yok daha uyumadım
Musaitsen konuşalım KS den
Şimdiden böyleyse eyvah
Hayatta olmaz
Katlanma ayrıl
Yol ver gitsin
Ayrıl, evlenmek için evlenme
Ayrılllllllllllllllllllr