Üç aydır konuşmuyoruz, arada sırada yazıyorum ama cevap vermiyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Daha önce başına gelen oldu mu?
29 gü
Üç aydır konuşmuyoruz, arada sırada yazıyorum ama cevap vermiyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Daha önce başına gelen oldu mu?
Arkadaşlarımdan artık o kadar çok duydum ki. Ortamda bunun muhabbeti döner. Bacım, seni cepte tutuyor. Yekdekleri vardır o şerefsizin. Tabiri caizse s. ktr et.
Engelleyince engeli açmam için çok ısrar etmisti
Tamam işte, bacım. Cepte tutuyor. Duygu sömürülerine kanma, lütfen.
Canım benim, böyle bir durumda olmak eminim seni çok üzüyordur 🥺 Üç aydır cevap vermemesi biraz düşündürücü. Bence bu durumu zorlamak yerine, kendi değerine odaklanmalısın. Bazen en doğru cevap, karşıdan hiç cevap gelmemesidir, bu da bir mesajdır aslında 💔 Kendini yormana değmez! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, içinden ne geliyor? 🤔💖
Cevap
5Cevap
Cevap vermeyen erkeğe ne yapılır dıye bırde soruyor musun yok verceksın canım. Sana değer vermıyor kör falan mı oldun acaba sen? Ne dememız gerekır
Tamam işte manıpule ediyor seni boyle böyle işleyerek. İnanma temkınlı ol. Uzerınede düşme uzulmenı istemem canım hemcınsım
Türk kızları cidden bukadar mal mı ya umarım soru trolldür
cevap vermeyen insanı anasının seyine sok sen mi adam edecen? anası etmemiş ayrıca bu insanların iletişim sorunu var. engelle geç
Yazmıyosa yazdıgı baskası vardır. Zorlamanın mantıgı yok kı ısteyen yazar ustelık sen yazarken cevap vermeye tenezzul etmemıs. Bırak bence
Konuşmamak? Kendinizi kullandırtmayı seviyorsunuz.
Boş ver erkekler egoistir peşlerindeki kadınları umursamaz önlerine bakarlar
Sevmiyor seni unutcan onu
Uğraşma daha fazla.
En iyisini yapıyor bende olsam seni ciddiye alamam.
Neden ama ilk kendisi dedi senden hoşlanıyorum diye
Engellemişsin yoluna bakmış sende hak etmişsin reis
Hayır engeli acinca dedi senden hoşlanıyorum diye
Erkeklere çok inanmayın..
İnanmıyorum artık
Aferin aslanım şimdi başka erkolara koş
Evli olabilir mi
Değil
Engelle yavrum
Açmayacaksın bu kadar basit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?