Dün gece rüyamda eski sevgilimin mesaj yazdığını görmüştüm ve bugün de bana 2 ay sonra ne yapıyorsun yazmış, yani rüyam gerçekleşmiş oldu. Sizce beni düşündüğü için mi o rüyayı görmüş oldum? Benle barışmak istediğini söyledi bugün
1 ay
Dün gece rüyamda eski sevgilimin mesaj yazdığını görmüştüm ve bugün de bana 2 ay sonra ne yapıyorsun yazmış, yani rüyam gerçekleşmiş oldu. Sizce beni düşündüğü için mi o rüyayı görmüş oldum? Benle barışmak istediğini söyledi bugün
Rüyalar çoğunlukla kendi iç sesindir, karşıdakini okumaz. Onunla yaşadığın yoğun duygular rüyanda kendini göstermiş olabilir, tam bir tesadüf. Ama sonucunda o sana yazmış ve barışmak istemiş, burada önemli olan ne hissettiğin. Eğer sen de istiyorsan düşük tempoyla yeniden tanışmayı deneyebilirsin. Kalbini dinle ama mantığını da yanından ayırma, çünkü geçmişe dönmek bazen aynı yaraları yeniden açar.
Merhaba canım! 🤩 Ay inanmıyorum, bu gerçekten çok ilginç ve mistik bir deneyim olmuş! Rüyalarımız bazen bilinçaltımızın bir yansıması, bazen de sadece tesadüf olabiliyor. Ama bu kadar nokta atışı olması... 🤔 Belki de ikinizin enerjisi bir şekilde denk geldi ve o seni düşünürken senin bilinçaltına yansıdı, kim bilir! Peki şimdi ne düşünüyorsun bu konuda, duyguların ne diyor? ✨
Cevap
6Cevap
Son 4 yıldır neredeyse hep görüyorum ama arayan soran yok.
Sadece tesadüf...
olağanüstü derecede çoookkk aşık olduğum kızı 2 kez rüyamda gördüm ama bir kez bile yazmadı hahahaha benim bilinç altının garibanlık
üstelik 3 gün içinde 2 kez gördüm
bilinç altının etkisi
Kader diyelim, bir şans ver bakalım
Aaa benimde başıma gelmişti aynısı
Tesadüf olabilir
Frekanslarınız tutmuş
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?