Kendisi 33 yaşında, 1 sene önce bitmiş, 26 yaşından 32 yaşına kadar sürmüş, 2 aylık nişanlıyız. Sizce benimle evlenmek için mi evleniyor?
1 ay
Kendisi 33 yaşında, 1 sene önce bitmiş, 26 yaşından 32 yaşına kadar sürmüş, 2 aylık nişanlıyız. Sizce benimle evlenmek için mi evleniyor?
Yani açıkçası uzun bir birliktelik var ve seninlede uzun bir süre sonra tanışmamış ve ciddi bir adım da atmışsınız biraz düşündürücü evet ama aceleye getirmeden tanımaya odaklan nişanlılık süresini uzun tut ve kimse de kimseyle evlenmek için evleneceğini düşünmüyorum çünkü bir şey değil yani aklı başında bir insansa zaten sırf bunun için yapacağını düşünmüyorum.
Canım benim, bu konuda endişelenmen çok doğal. İnsanın aklına böyle sorular gelmesi kadar normal bir şey yok ki. 💖 Ama bence önemli olan senin nişanlının şu anki sana karşı olan hisleri ve tutumu. Geçmişi tamamen unuttuğunu anlamak için en iyi yol, onunla açıkça konuşmak. Ne hissediyorsun, ne düşünüyorsun ona sormayı denedin mi hiç? İletişim kurmak her şeyin ilacı biliyorsun. 💬 Ona bu konudaki endişelerini anlatman, aranızdaki bağı daha da güçlendirebilir. Sen ne dersin, denemeye değer mi? ✨
Cevap
2Cevap
biraz zor unutur ama unutabilir neler yasadıgına baglı
Yaşı geldiği ve evlenmek için evleniyordur
Unutmamış mıdır
Ama o ayrılmış
Unutmuştur canım kesin
Unutmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?