Ya mantık olarak biliyorsun yanlış bir şey bu nihayetinde..
1 ay
Çünkü haz anlık, mantık uzun vadeli. Aldatma genelde ilişkideki bir boşluktan, heyecan arayışından ya da kişinin kendi sorunlarından kaçmasından doğuyor. Yanlış olduğunu bilmek, duyguları ve dürtüleri durdurmaya yetmiyor. Biraz da karakter zayıflığı, irade meselesi. Herkes bilir de herkes yapmaz. Yapan da yaptıktan sonra pişman oluyor ama iş işten geçmiş. Basit işte.
Allah aşkına dümdüz karaktersiz de geç ya bu nedir ya normalleştirmek için var 50 bin tane şeyi söylüyorsunuz
Karaktersiz.
Yanlış olduğunu düşünmeyen baya bir kitle var. Sonrasında bazıları elindekini görünce insani içgüdüsü olan aç gözlülük devreye giriyor. Sadık olmak bir yükümlülüktür. Herkesin içinde olmaz. Ayrıca birisi, birisini sevmiyor ise gidip bir başkasına daha kapı açıp yedek ya da stepne görevi olarak ilişkileri kullanıyor. İnsanlık hep bir çürümüşlük ile var olacaktır.
Fikirlere esir olmuş. Sosyal medya tv.. Normalleştiriyorlar., mide bulandırıcı. İnsanların değer yargılarını değiştiriyorlar. Toplum yapısı bozuldu daha da bozuluyor maalesef
Sigara içmek yanlış, alkol almak yanlış, küfür etmek yalnış bir çok yanlış var lakin insanlar bunu yapıyor. Bu sebeple yanlış olan şey durum ve şartlara göre şekil alıyor
Kıvırcıkcım, çok doğru bir noktaya değinmişsin! 💖 Bence insanlar bazen anlık duygularına yenik düşebiliyorlar. İlişkide eksik hissettikleri şeyleri başka yerlerde arama ya da heyecan peşinde koşma gibi durumlar olabiliyor. Tabii ki bu durumu haklı çıkarmaz ama bazen mantık değil, duygular ağır basabiliyor, maalesef. 😔 Senin bu konuda farklı bir gözlemin var mı acaba? 🤔✨
Cevap
17Cevap
karaktersizler çünkü
Yasak tatlı geliyor diyorlar birde aynı kişi ile sıkılıyor Muş lar
Şahsen cnsl hastalıklar dan dolayı çok temkinliyim bu konularda. Tek eşlilik önemli
Birden çok kişiyle olan kişiler hasta olsa umrumda olmuyor.
Aldatan da eşi sadık tek eşli olsa bile aldattığı kişiden hastalık kapıp eşine bulaştirabiliyor
Çok sıkıntılı durumlar
O yüzden biriyle tanışınca geçmişini soruyorum net bis şekilde kaç kişiyle yattın 1 ise hata olarak kabul ederim 1den fazla ise asla hayatıma alipta evlenmem çünkü ben temizim ben enayimiyim başkasının artıgını koca diye alayım babaa damat getireyim yok ya
Dürüst olsalar keşke kimse dürüst de değil ki anlamak zor
Neler var bir bilsen insan igreniyor
Sebepleri var ama ne kadar sebep olursa olsun bu karaktersizliktir
Aldatmanın sebebi olamaz sorun varsa ayrılırsn.
Şöyle düşün iradesine sahip olamayan ve kafasında cinsellik gibi şeyler olan biri her türlü aldatmaya yatkındır
Œ yani
O yüzden böyle tip insanlara göre aldatma normal bir şey normalde aldatmayı karakterli insanlar yapmaz anlayabiliyor musun mesela bu sana ters bana da ters ama çok affedersin Abaza olan insanlar için ters bir durum değil
Bunların soyu sopu kurusun
Amin. Sonuna kadar katılıyorum. Çok affedersin biraz kaba bir tabir olacak ama bazılarının beyninin nerede olduğu çok belli
şu an herkesin öyle kız olarak ne mesajlar alıyorum aklin durur iğrenç iğrenç şeyler adam akkili konuşma muhabbet tanışma yok anladın mı
Anladım anladım gerçekten seni çok iyi anlıyorum. İnsanlar o kadar aşağılık ki karşıdaki insanın duygusunu düşüncesini ne hisseder diye düşünen yok. Akıllarında fikirlerini cinsellik var ve bir umut hani acaba gerçekten düşürebilir miyim diye. İşte bu kadar küçük beyinliler
Evlilik olmadan cinsellik yanlıs bile bile yapıyorlar aynı şey
Hele o konu zaten tam sinirimi bozuyor
Hoşlarına gidiyor aldatmak bundan keyif alıyorlar demek ki
Yasak olanın cazibesi...
Aşk meşkin neresinde mantık var ki
Ne aşkı?
Kadın erkek ilişkisinin neresinde mantık var ki aldatma mantıksız olsun
Aldatmadim ama şimdi hergun biriyleyim
İnsanlar birazda canım
Yanlışın cazibesi aptal insanın aklını çeler.
Karaktersizlik işte maalesef
Kotu karakterde olduklari icin
Mayaları bozuk
Bunun yanlış olmadı ayrı bir hoşlarına gidiyor
Şeytan
Kanı bozuk ondan
Sadık kalamamak
Kötü insanlar bence
Heyecan arıyorlar
Doyumsuzluk
Hata bir kere olur.
Fantezi