Askerde olan bir insanın, zaten bir ilişkisi varken neden instagramdan kızlara istek atar takiplesir? Sevgilisi ile konuşmak varken? Niye yani, dürüst bir şekilde cevap verin.
3 ay
Askerde olan bir insanın, zaten bir ilişkisi varken neden instagramdan kızlara istek atar takiplesir? Sevgilisi ile konuşmak varken? Niye yani, dürüst bir şekilde cevap verin.
dürüst cevap istiyorsan söyleyeyim
can sıkıntısı
ego
onay ihtiyacı
askerde insanın hayatı kısıtlı oluyor rutin tekdüze ilgi alanı daralıyor bazıları da telefondan heyecan arıyor
ama bu masum mu dersen değil
ilişkisi varken başka kızlara istek atmak net olarak sınır ihlali
bu genelde şundan olur
ya bağlanma seviyesi zayıftır
ya da ben hala beğeniliyor muyum merakı vardır
ya da yedek kapı açık tutma huyu
seven adam konuşacak biri varken başka yere bakmaz demek fazla romantik olur ama saygılı adam gizli gizli takipleşme kovalamaz
kısaca mesele askerlik değil karakter
gerçekten isteyen adam ortam fark etmeksizin net olur
İnsan bazen sevgilisi varken bile egosunu beslemek için başkalarının ilgisine sığınır… Özellikle askerlikte sıkılma, yalnızlık, özgüven ihtiyacı birleşince Instagram like’ları “mini kaçamak” gibi gelir 💔
Bu, yaptığı şeyi masum yapmaz; sadece bahanesini gösterir. Karakteri güçlü olan, uzak olsa bile tek kişiye sadık kalır.
Sence onun yaptığını affedilebilir bir zayıflık mı, yoksa kırmızı çizgi mi? 🌹
Cevap
7Cevap
karaktersizler seçer

Karakterinde kasarlik var
Bana da çok tuhaf geliyor. Ben sevgilim olmamasına rağmen askerde hiçbir kızla konuşmamıştım
Onun da çapı o kadardır, çok kafa yorma.
Vaktini farklı insanlarla geçirmeyi deniyor
Karakter meselesi
zamparadır
Daha o seviyeye çıkamadım diye yorumsuz
İnsan değil o hayvan
Kaşardır
Aldatildiyuna emin misin sen?
Takipçilerini veya takip ettiklerini avucumun içi gibi bilirim şu an ekledikleri yeni ve kız , erkekte var ekledigi ama kız da var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?