Hiç sevgilisi olmamış erkeklerin şunlardan tam olarak ne eksiği vardı da hiç sevgilisi olmadı?

Türk kızlarının sevdiği erkekler iyi bakın millet bu resim bu ülkenin kadınlarının özeti işte maalesef
Türk kızlarının sevdiği erkekler iyi bakın millet bu resim bu ülkenin kadınlarının özeti işte maalesef

Şu resimdeki şahıslara iyi bakın çoğunluğunun işlediği suç kadın cinayeti. Ondan sonra efendi erkekler sevilmiyor deyince adımız eziğe incele çıkıyor...

Güncellemeler
1 ay
Beyler böyle tiplerin sevgili yaptığını görünce kızlar beni beğensin diye yaptığım sporun cilt ve saç bakımının boşa gittiğini düşünüyorum ve emeklerimin boşa gittiğini görünce Türk kızlarından soğuyorum inanın şu tiplerin türkiye hariç başka ülkede sevgili yapma ihtimali yok yani Avrupa'da falan mümkün değil
Güncellemeler
1 ay
Spor yapmayın bakım yapmayın kızlar sizi sevsin istiyorsanız direk ruh hastası manyak psikopat olun ve bu direkt tipinize de yansısın bu saatten sonra bu ülkede efendi erkekler asla sevilmez geçen mersin'de katliam yapan metin ö isimli şahsın tipine de bakın eski eşini öldürmüş o da yeni bir örnek olsun benden size
Hiç sevgilisi olmamış erkeklerin şunlardan tam olarak ne eksiği vardı da hiç sevgilisi olmadı?