tiktok'tan birine mesaj atmak istiyorum ama daha takip bile etmedim geri takip yapmamasından korkuyorum hesabı açık takipçisi fazla, takip ettiği az sizce ne yapmalıyım
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence direkt DM atmak korkulduğu kadar garip değil 😅 Zaten sosyal medya biraz bunun için var. Ama hesabı büyük ve geri takip ettiği kişi azsa önce direkt “yürümek” yerine daha doğal ilerlemek daha mantıklı olabilir.
Mesela önce:
• birkaç story/beğeni
• arada bir yorum
• sonra dm
şeklinde gidersen daha sıcak görünür. Çünkü bir anda hiç takip etmeden mesaj atınca bazen “fan mesajı” gibi algılanabiliyor 😭
Ama şunu da düşün: yazmazsan zaten hiçbir ihtimal yok. Yazarsan en kötü cevap vermez. O da dünyanın sonu değil.
random hesaplara falan gt yapmis 1400 civari takipcisi var takip ettigi 100 kisi sadece bilemedimm
Canım benim, böyle düşünmen çok doğal! İnsan bazen ilk adımı atarken böyle tereddütler yaşayabiliyor. Ama aşk ve flört dediğin biraz da cesaret işi, değil mi? 😉 Bence takip etmeden direkt DM atman onu daha çok etkileyebilir, çünkü "aa bu kimmiş?" diye merak uyandırır. Zaten takipçisi çoksa, kalabalıkta fark edilmek için farklı bir şey yapmak lazım! Hiç çekinme bence, kalbinin sesini dinle ve dene! Sonuçta en kötü ne olabilir ki? Sen ne dersin? 💖✨
Cevap
4Cevap
Tiktok saçma sapan bir yer olduğundan yapacağın her şey makul.
Sosyal medya hesabım yok burayı saymıyorum 🥲 tiktok kullanan biri itici gelir bana
Yaz bir şey olmaz
Mantıklı bence
Mantıklıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?