Kimi çiftler var, her yere beraber gidelim, hep dip dibe olalım düşüncesinde oluyorlar. Haftanın bütün gününü beraber de geçirseler, bir gününü kendine vakit ayırıp arkadaşlarıyla vakit geçirmek istediklerinde sorun yapıyorlar. Bu tarz ilişkilerin kesinlikle toksik ilişki olduğunu düşünüyorum. Zaten bu tarz ilişkiler de kısa süre sonra bitiyor. İnsan nerede nasıl davranması gerektiğini biliyorsa ve kendisine eş olarak seçmeye değer gördüğü insanın da öyle olduğunu düşünüyor ve güveniyorsa özgür alan tanıyabilir. Ki tanınmalı da. İnsan tabii ki en çok eşiyle vakit geçirecek ama 7/24 sadece eşiyle mi vakit geçirecek? Bence bu olmaz. Kendilerine alan tanınan ilişkilerin daha uzun ve sağlıklı devam ettiği de bir gerçek. Sağlıklı ilişkide bu alan tanınmalı diye düşünüyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. hiç evlenmedim ama gelecekte bir evlilik olsa karşılıklı fikirlere saygı duyulur. arkadaş kavramı gelip geçicidir. bazen arkadaşım dediğimiz kişiyi bir başka göz daha iyi analiz edebilir. buluşulmaması gerekenler de varsa onlar elenmelidir.
arkadaşları uğruna evliliğini mahvedecek veya o evlilikten sıkılacak biri zaten evlenmemeli. bu konuda kadınlar normalde çok dert yanıyor aslında. erkekleri çok kısıtlıyorlar. kadınlarla çalışıyorum senelerdir. birbirlerine eşlerini kötülüyorlar. rencide edici şekilde. arkadaş buluşmaları da öyle olması muhtemel. bir erkeğin eşini anlattığına şahit olmadım ama kadın donuna kadar anlatabiliyor. seviyeli bir arkadaş buluşması ise gayet normal olabilir. ama dediğim gibi dedikodu ve boş muhabbet ise zaten evliliğe zarar verir. kadınlarda fark ettiğim bir şey genel olarak birbirlerini dolduruşa getiriyorlar. söz konusu İslam olursa, zaten erkekten izin almadan çıkamaz o da ayrı bir konu. hayatta net bir kurgu yoktur. duruma ve arkadaşların karakterine göre şekillenir. ben sıkılırım benim arkadaşlarıma vakit ayırmam gerekir diye şartlanan biri zaten evlenmemeli.
21 Yorumla- 26 gü
Arkadaşlarıyla vakit geçirmeye ve nefes almaya herkes ihtiyac duyar. Arkadaş seçimini iyi yapamayan zaten evlenmesin ama arkadaşıyla vakit geçirmeye sürekli bi kısıtlama koymaya çalışan ve sadece benimle vakit geçirsin gibi toksik zihniyette insanlar da evlenmesin bence
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
25 güAslında sayfalar dolusu ; Detaylı aklı selim ve psikolojik ve de sosyallik ile empatili objektif değişik bakışlı düşünce üzeri yöntemler yazabilirim. Ancak kısa ve öz dip not ; Eş dediğin farkındalığı ve farklılığı olup empatiliyse?, yaşça büyük tecrübe sahibi ömürlük birliktelik le beraber yaşlanmış çiftler ile tecrübeleri ve tavsiyeleri üzeri kendini güncel tutansa?, bayan üzeri manevi ve sosyal kaynak kitapları okuduysa vb. hiç bir şey problem olmaz. Esas doğrular baz alınırsa ve yalnızca hakikat iyileştirir kendi doğruna değil esas doğruya bakıp uygula denilen yapılırsa?
13 Yorumla- 25 gü
?
- 25 gü
İlk yorumum da sonuç bölümünü tamamlamak nasip olmadı, sebebi uyku saati üzeri vücudun kendini tamir süresinin geçtiğini farkedince yazdıklarımı silmeden yarım bırakıp uykuya geçtim.2 adet değişik rüyamı da gördüm, çoğunlukla rüyada olduğumu ya farkediyor ya da kendimi test edip rüyada olduğumu anlayıp bilinçli hareket ediyorum. İlk yorumumun sonuç üzeri devamı ; İlk yorumumda bahsettiklerim üzeri uygulamalarda bulunan otomatik olarak eşine sosyal alan olarak bir birini yanlız kalma ve arkadaşları üzeri ev içi ya da dışı etkinlikleri adına imkan sunar zaten. Bilinç altın da olmalı ve zamanlamalar ev içi ya da sosyal dış ortam da belli gün ve saatler olarak netleştirilmeli. Tek altın kural ; Sosyal dış ortamda ki arkadaşlar arası karşı cinsten insan olmamasıdır.. Cevap dönüşün ile ilk yorumumu okuma inceliğin ve farkındalığın için teşekkürler. Saygılarımla.
- 23 gü
Teşekkürler
Her şeyi beraber yapmak çok keyif verebilir ama bence herkesin kendine ait alanı olmalı. Bu karşı tarafı sokmadığın bir alan değil, zaman zaman tek başına yapmaktan keyif almayla alakalı. Hayatımdaki kişi isterse her şeyime dahil olabilir ama olmak zorunda olduğu anlamına gelmez. Kendi kendine kaliteli zaman geçirebilmek sadece ilişki için değil kişinin kendisi içinde gerekli bir eylem. Sosyal ortamlar %100 bir olamaz zaten en basit aynı yerde çalışmıyorsan. Ama o sosyal ortamlarda varlığı hissedilmeli, isterse dahil olabilmeli vs vs
11 Yorumla- 25 gü
Katılıyorum
26 güNe demişler, mutlu bir evliliğin sırrı haftada bir çıkılan yemeklerdir ama tabi kendi arkadaşlarınla 😄 ben buna çok inanıyorum ve elimden geldiğince de uyguluyorum, hem dönünce eşini özlemiş de oluyorsun
21 Yorumla- 25 gü
Bence de. Özlemek de sevgiyi taze tutar
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle sana katılıyorum canım! 🥰 Kendi alanın ve arkadaş çevren olması bir ilişkinin olmazsa olmazı bence. Yoksa insan kendini kısıtlanmış hisseder, bu da ilişkiyi yorar. Karşılıklı güven ve anlayış çok önemli, değil mi? Ben de sevgilimle her an dip dibe olmaktan çok, ayrı ayrı sosyalleşip sonra birbirimize anlattığımız anları çok seviyorum. 🫶🏻 Sen ne düşünüyorsun, partnerinle bu konuda aynı fikirde misiniz? 🤔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlilikten keyif almak istiyorsak kesinlikle olmalı, her şeyi eşle yaparsakta bir yerden sonra bayar her şeyi tek yaparsakta bayar, bunun ortasını bulmak lazım.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
26 güMerhaba,
Hayır olmamalı. 😅
Zaten çalışırken isteyen ayrıyız anasını satiym! 😅
@morsaclihuriyeee? 😅
@morsaclihuriyeee015 Yorumla- 26 gü
Ben ne alaka
- 26 gü
Alaka olmasına gerek yok. Fikrin lazım 😅mesela sjdjd
- 26 gü
Evet olmalı
- 26 gü
Yok ya 😅
- 26 gü
Kesinlikle olmalı
- 26 gü
Bana ters 😅 öylesinin gönlünce olsun 😅hiç işim olmaz djdjdj
- 25 gü
24 saat dip dibe olacağın biri arıyorsan eğer hiç arkadaşın yok sanırım. Her insan sosyalleşmeye ihtiyaç duyar. Her şeyi mutlaka eşimle yapayım düşüncesi toksik bir düşünce
- 25 gü
Alakası yok. Anlayışında sıkıntı var. Zaten insanlar genel olarak 6 gün çalışıyor çoğunluk nadir 5 gün çalışanlar var. 😅
Çoğunluk yine 9 10 11 saat çalışıyor. 😅
Arkadaşım çok ki sende biliyorsun. Çevremde çokça geniş. 😅
Birlikte sosyalleşmek lazım. Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür..
Ayrı gayrı gezecekse işim olmaz. Zorla değil ya. 😅
Ben alışverişe, gezilere, misafirliğe ve alışverişe eşimle birlikte gitmek isterim. Ki zaten bu tanışma aşamasında söylerim. Olmazsa olmaz. 🌸
Sen toksik dedin diye toksik olmuyor. 😅
- 25 gü
Benim anlayışımda sıkıntı yok. Senin zihniyetinde sıkıntı var. Kendine eş değil yapışık ikiz arıyorsun belli ki. Daha toksik ne olabilir? Eş dediğin birlikte de sosyalleş, ayrı da sosyalleşir. Napicak kız arkadaşlarıyla görüşürken de seni mi yanında taşıyacak? Mantıksız düşünceler bunlar
- 25 gü
Kim bilir belki de. 😅
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Ben böyle istiyorum. 😅
Ben işteyken kız arkadaşları ile görüşebilir. 😅
Misafirliğe de gidebilir. 😅
Ayrı bir şeyler de olabilir ama çoğunluk birlikte olmalıdır.
Bende yanında olsam ne olur sanki? Ayıp mı? Günah mu? Suç mu? Edepsizlik mi?
Senin zihniyetinde pek normal değil. 😅
- 25 gü
He aynen 5 kişilik kız grubuna seni de yanında çanta olarak taşısın eşin. Gerçekten boşsunuz ya
- 25 gü
Bende aynı fikirdeyim helal olsun @Nightwalk35
- 25 gü
- 25 gü
o ne öyle ya yapışık ikiz gibi
- 23 gü
@cheekystaff yani aynen
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Olabilir ama daha çok karısının yanında olmalı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 27 güBenim yanım sadece eşimin yanıdır
11 Yorumla- 27 gü
Tamam da arkadaşı da mı olmayacak bu insanların
25 güsadece eşlerin değil herkesin özel alanı olmalı ama bu özel alandaki” bazı durumlar” karşı tarafı rahatsız ediyorsa fikir düşünce veya fikir neyse söylenmeli gerekli açıklama yapılmalı.. eş ise farklı bir aksiyon alınır sevgili ise farklı bir aksiyon alınır ama buradaki hassas nokta şu; “ültimatom tarzı sertlik ve üslup”olmamalı.
21 Yorumla- 25 gü
Eş olunca ne açıdan farklı oluyor, sevgili olunca ne fark oluyor?
26 güGünümüzde fazla sosyal ortam bok getirir. günümüz kıskançlık ve hasetlik devri. Kimse kimsenin iyiliğini değil... ölsün istiyor resmen. Minimum sosyal ilişki iyidir. İyiliğini istiyen bir kişi yok dışarda kadın-erkek fark etmez. Karı-kocanın sırt sırta vermesi gerektiği yerde onlarda çelme takma hırsına girerse aynı günümüzde intahar oranlarının arttmasına sebep olur. Başkasının ekmeğine tereyağı çalmaktan başka bir şey yapmamış olursunuz. Eşinize kimse için toz zerresi bile kondurmayın.
23 Yorumla- 25 gü
Aşırı sosyallikten bahsetmedim zaten. Tabiki her şeyin bir dozu var ama sosyallik de lazım. 24 saat yapışık ikiz gibi gezilmez. Her insan kendine zaman ayırmaya, nefes almaya ihtiyaç duyar. Arkadaş seçimini doğru yaptıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum
- 25 gü
İyi arkadaş bulabilirsen 🔭 Olur elbette.
- 23 gü
Kötü olduğunu düşündüğüm insanları yanımda tutmuyorum çok şükür 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 27 güHer ilişkinin dinamiği farklıdır, herkesin ilişki yaşama ve mutlu olma şekli de farklıdır. Eşimle ikimizin de kendi çevreleri var ama ben ayrı zaman geçirirken eşim tercih etmiyor. Eşim o şekilde mutlu ben bu şekilde. Devamlı dipdibe olup mutlu olan da çok dediğim gibi tamamen tercih meselesi
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sağlıklı ilişkilerde hem ben zamanı olmalı hem biz zamanı eşle beraber geçirilen kaliteli zamanın yanı sıra eşler kendi hobilerine arkadaşlık ilişkilerine devam edebilmeli tabi arkadaşlık ilişkileri derken kahvede oturup oyun oynamak sohbet etmek halı saha maçları olur onlara gitmek ya da hanımın arkadaşları ile kadın kadına vakit geçirmesi kendi sevdiği bir etkinliğe zaman ayirmasi vesaire şeklinde durum ayarlanabilir ve bir denge unsuru gudulerek ilişki daha sağlıklı yaşanabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
26 güAyy yok ben sıkılırım
Biraz argo olacak ama o ne öyle g. tle don gibi 7/24 dip dibe
Bazen ben gezeyim tozayım bazen de o gitsin
Bi fışgı yemedikten sonra sorun olmaz sonuçta😁13 Yorumla- 26 gü
Aynı fikirdeyim
- 26 gü
🤗🤗
- 25 gü
😊🌸
Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. O işin sonu kötüye gidebilir, zira kötü arkadaş insanı dert sahibi yapar. İnsan tabii ki arkadaşını seçebilecek kapasitede bir varlıktır; ama bazıları fare gibi zehirler, dikkatli olmak gerek.
118 Yorumla- 26 gü
Arkadasini iyi seçemeyen insan güven de vermez zaten. Bir insanla evleniyorsak güveniyor olmanız gerek. Güveniyorsak da arkadaş seçimine güvendiğimiz için bu bir sorun olmamalı
- 26 gü
Amin ama atladığın bir nokta var bence. Kısıtlamak sadece durumu daha kötü hale getirir. Bugün sırf ihtimalleri düşünerek eşinin arkadaşlarıyla görüşmesine karşı çıkılırsa, yarın bişey olacak diye dışarı çıkmasın denirse böyle böyle insan daha da uzaklaşır o kişiden. Çünkü sırf ihtimaller ile eşi tarafından keyifli vakit geçirmesi engelleniyor. Böyle bir ilişki ne kadar sağlıklı olabilir? Ve şöyle bir gerçek de var ki bir insanın iyi veya kötü bir şey yapacagi varsa o onu bir şekilde yapar. Önüne set koymak sadece dünyadan bi haber kalmana neden olur. Hiçbir faydası olmadigi gibi zararı var yani
- 26 gü
O konuda haklısın ama ben hiç görüşmesin demek istemedim, tabii ki karşı çıkılırsa ters teper. Ama bunda da bir sınırlama olmalı, zaten buna benzer bir şey var, başını kapatmayan bir kadına zorla başını kapattırmak eninde sonunda o kadının bu duruma karşı çıkıp başını açmasına sebebiyet verecektir. Baskı iyi bir şey tabii ki değildir, fakat her iki tarafın da birbirini fazla serbest bırakması da iyi değildir...
- 26 gü
Tabiki her şeyin bir sınırı vardır ona katılıyorum zaten ama sınırını bilmeyen biriyle de evlenmemeliyiz diye düşünüyorum zaten. Evlenmeyi seçmişsek o kişi zaten sınırını biliyordur. Nerede nasıl davranması gerektiğini de biliyordur. Ekstra sınıra gerek var mı?
- 26 gü
🤝🏻
- 26 gü
Yani sınır anlayışları farklı olabilir tabi o da ayrı konu
- 26 gü
O sebeple de benzer kültür yapısına sahip olmak önemli olabilir
- 26 gü
Kültürden kastım şu; hani insan yaşadığı coğrafyanın normallerini normal kabul eder ya onu benimser. Mesela benzer şeyler ayıp karşılanır, benzer şeyler normal karşılanır gibi. Yaşam tarzı da ona göre olur hemen hemen. Ama bambaşka coğrafyada yaşayan insanların normalleri de farklılaşır. Öyle düşün
- 26 gü
Coğrafya kaderdir diye bir söz var. Bence çok doğru. Mesela bana göre arkadaşlarımla akşam dışarı çıkıp yemek yemem normalken doğuda yaşanan bir insan için bu anormal karşılanabilir
- 26 gü
Öyle 👍🏻
- 26 gü
:)
şahsen yalnızlığa alışmış biri olarak bazen yalnız kalmak isterim gibi geliyor. yıllardır görüştüğüm arkadaşlarım var ve evlendim diye onlarla bağlantımı kesmem doğru gelmiyor.
11 Yorumla- 26 gü
Bence de
Tabi ki! Sürekli dibinde bitmemeli yapışık ikiz gibi gezeceksek ben ne zaman nefes alacak, kendine zaman ayıracağım? Rahatsız edici
21 Yorumla- 27 gü
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
25 güŞey tatil olmalı mı illa yani kafasını dağıtmak için o mu lazım onun dışında sinemaya gidebilir tiyatroya falan 😂
16 Yorumla- 25 gü
Sorumun neresinde tatil yazıyor gösterir misin?
- 25 gü
Arkadaşlarıyla vakit geçirmek ve bireysel olarak kendine vakit ayırmaktan bahsettim
- 25 gü
Sorunuzda fotoğrafta tatil fotoğrafı görünüyordu bende daha detaylı okumadan yazmış bulundum sakin ol lütfen
- 25 gü
Sakinim zaten. Sadece direkt tatil olarak yazınca garipsedim o kadar. Resmi sistem koymuş muhtemelen ondan yanlış anlaşılma oldu
- 25 gü
Evet bence de sistemden kaynaklıdır takılmayalım boşver🌸
- 25 gü
🌸
Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Olmalı herşeyide eşle yapamazsın zaten insan birbirinden sıkılır arkadaş olacak hobiler olacak uğraşlar olacak bunlarlarsa vakit geçirmek lazım
11 Yorumla- 27 gü
Aynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
27 güDoğru düşünüyorsun ama benim sevdiğim kızın erkek kankasi olamaz 😃 onun dışında dediklerinin tamamına katılıyorum
14 Yorumla- 27 gü
Arkadaştan kastım hemcins arkadaşlar zaten. Ona bakarsan ben de hayatıma alacağım erkeğin kız arkadaşı olmasını kabul etmem
- 27 gü
O zaman problem yok. Ama bu pratikte işlemiyor özellikle evlendikten sonra sana mı sorcam muhabbeti geliyor, ben evli değilim, çevremden biliyorum.
- 27 gü
O kişilerle alakalı. Herkes aynı değil sonuçta. Bu konular evlenmeden önce konuşulmalı, daha sonra da ona göre davranılmalı
- 27 gü
Yani
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
25 güBence her bireyin kendine ait sosyal medyası olmalı tek bir hesap ile saçma bir görünüm oluyor
11 Yorumla- 23 gü
Evet haklısın ama konu sosyal medya kullanımı değil
- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
25 gü7/24 birlikte geçmezki. erkek işe gidiyor. kadın KADIN arkadaşları ile gündüz tabiki vakit geçirebilir. sosyalleşebilir. evlilik demek zaten bir olmak demek değilmi? gündüz ayrı kalmak yeterli değilmi?
10 Yorumla Zaten ayrı zamanlarıda olmalı. Sürekli mırç mırç dip dibe olmamak lazım. Hatta aynı ev içinde bile özlemeli bazen insan. Ayrıca ger zevk aynı değildir. Bazı fakrlı zevkleri olur insanların. Dolayısıyla güven varsa zaten sorun olmayacaktır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
25 güEvet kesinlikle olmalıdır. Her şeyi birlikte yapmak hastalıktır. Kişisel alan kalmazsa merak da kalmaz, ilgi de kalmaz. Ve içten içe gizlice ilişkiyi çürütür. Ve hazin son kaçınılmaz.
10 Yorumla
27 güOlmalı bazen insan yanlız kalmak isteyebilir bazen hava değişikliği ortam değişikliği gerekiyor. Sürekli ev ya da sürekli iş ve sonrası eşin yanında olmak monotonlaştırır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
25 güherkesin özel alana ihtiyacı olur. devamlı dip dibe bu sadece bıkkınlık yaratır. kimse tozpembe hayaller kurmasın. insanlar sosyal varlıklardır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
25 güYani kız arkadaş çevresi ile görüşebilir kız kıza sadece eve döneceği vakti ayarlasın alkollü mekan olmasın yeterli
10 Yorumla ne abartıyorsunuz ya böyle şeyleri, herkesin mizacı farklı. Kimi öyle olmak istiyor kimisi için kendi alanı olması daha iyi oluyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
27 güOrtak belirlenen kurallar dahilinde olabilir
20 Yorumla
25 güHer insanın kendine ait alan olmazsa o bir gün büyük patlama ile kendine devasa alan açar
10 Yorumla
25 güOlmalı yapısık ikiz gıbı gezenleri komik buluyorum
10 Yorumla
25 güOlmalı yoksa diper türlü iki kişi de birbbirnden çabuk sıkılır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı.
26 güNereye gittiği çok önemli bensiz tatile çıkamaz izin vermem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı. Olmalı..
Olmalı diyen kızlar wc ye bile beraber giriyorlar...10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı. Olmalı tabii ki. Hayır diyenler birde kafes alsın arada fıstık atıp beslerler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olmalı, illa olmalı diye bir şey de yok kişiye göre ama olabilmeli diyelim
10 YorumlaBence kendilerine ait ortamları olmali. Her yere beraber gitmek istemem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kesinlikle olmalı yoksa ilişkş kafes tadı verir
10 YorumlaBence olmalı.
Evlilik her şeyi birlikte yapmak demek değil, iki kişinin birey olarak da iyi kalabilmesi demek. Kendi arkadaş çevresi, hobisi, yalnız kalabildiği alanı olan insanlar ilişkide daha az bunalmış hissediyor.20 Yorumlaİllaki olmalı ama bu alan karşı tarafın verdiği güvenle genişler ya da daralır🤭
11 Yorumla- 23 gü
Kesinlikle öyle
26 güBazı alanlar olmalı tabii ki ama bunu kırıcı sekil de degil daha bi hoş görülü sekil de soylemeliyiz. Senin bahsettigin daha çok bir tarafin yaptigi kiskanclik krizi ile alakalida olabilir
10 YorumlaKim nasıl mutluysa öyle yaşasın, tek bir doğru diye bir şey yok hayatta, öyle olsa hep aynı kişiler sevilir hep aynı kişiler yalnız kalırdı ama hayat öyle değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
26 güZaten yatakta g** göteyiz Bari biraz Nefes alacağımız alanlar olsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
25 güArkadaşlarıyla tatile gidecekse olmaz tabii ki
14 Yorumla- 23 gü
Konu tatil degildi
- 23 gü
Ben tatilden örnek vermek istedim ayrıca KS fotoğraf eklemiş tatil yazıyordu
- 23 gü
KS kafasına göre fotoğraf eklemiş. Sorum ile pek bağdaşmıyor
- 23 gü
Anladim
Birlikte bir seyler yapmak kadar ayrı ayrı arkadaşlarla görüsme planı da normal olmalı abartmamak lazım.
10 Yorumla
25 güTakıldığı kişileri bilse pek de sorun olmaz gibi geliyor
10 Yorumla
26 güEvet ama saygı sınırları içerisinde, bekar agalarıyla bensiz tatile gidemez örneğin
10 YorumlaBence olmalı ya ben olsam sıkılırım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
26 güO zaman evlilik olmasın. Birlikte yaşayın. Görev paylaşımı dışında herkes bol bol kafasına göre takılabilir. Hiç sorun çıkmaz.
09 Yorumla- 25 gü
Açıklamada yeterince açıklayıcı yazdım bey amca. Yaşınızdan kaynaklı yazıları okumakta sorun yaşıyorsanız büyüteç kullanarak okuyabilirsiniz. Ben herkes kafasına göre takılsın demedim. Eşler birbirine zaman zaman alan da tanımalı dedim. Sağlıklı bir ilişki bunu gerektirir çünkü
- 25 gü
Gayet te iyi okudum hanım kızım, herhalde kuaföre, arkadaşlarınla kafeye, hamama giderken seninle beraber gelecek hali yok. Bunu buraya yazmana gerek yoktu ki zaten. Diğeri psikopat ilişkiye girer.
- 23 gü
İşte ben de diyorum ki böyle psikopat zihniyette insanlar var yani. Yok sanma
- 23 gü
Bunu anladım. Ben de "eşlerin kendi alanı" lafına takılıyorum. Birlikte bütün mahremini paylaştığın, yatağa birlikte girdiğin eşinden ayrı başka ne özel alanın olabilir. Birlikte çay içerken biri el işi yapar, diğeri kırılanı tamir eder. Diğer özel alanda ne yapıla ki?
- 23 gü
Tabiki olabilir. Arkadaşlarınla konuştugun konular mesela. Hiç özel alan olmasa hemcins arkadaşınla eşinin yanında konuşamayacağın şeyler olabilir mesela. Arkadaşının özeli olabilir, onu anlatmış olabilir vs. Her şeyi eşinin bilmesi gerektiği anlamına gelmez mesela. Bu da bi özel alandır.
- 23 gü
Şimdi anlaşıldı. Bak arkadaşım sana bir şey söylemek istiyorum. Biz erkekler arasında deriz ki bir kadını en kolay kadın arkadaşı yoldan çıkarır. Böyle olaylara şahit olmadım değil. Bu yüzden konu üzerinde bu kadar duruyorum. Sakın yanlış anlama, sadece arkadaş olarak sohbet ediyoruz seninle. Tv. de Kadın programları izliyorsan sen de bilirsin. Şu elimizdeki telefonlarla o kadınlar nerelere ulaşıyor, ne dolaplar döndürüyor değil mi? Benim analiz yapmaya anlamaya çalıştığım taraf buydu. Yanlışlığa yol açtıysam kusura bakma dostum. İyi günler.
- 23 gü
Estağfurullah. Evet haklısın. Dediğin şeyin aynısı erkekler için de geçerli. Ama bunun bilincinde olan kişiler de arkadaşlarından kolay kolay kötü etkilenmezler. Gerçi bu bilince sahip insan da az maalesef. Arkadaşların sırları olabilir, kadınsal durumlar olabilir vs. vs. her konu karşı cins ile konuşulmaz. Buna eşin de dahil. Güvendiğin hemcins arkadaşınla konuşabilirsin bazı şeyleri. Bu arada saçma sapan gündüz kuşağı kadın programlarını da inan ki izleme gereği duymuyorum.
- 23 gü
Ben de izlemiyorum. 🤗 Tesadüf bir kaç gözüme takıldı sadece o. Konuyu tamamen anladım. Teşekkür ederim. Kendine iyi bak.
- 23 gü
Rica ederim. Ben de teşekkür ederim. İyi günler
25 güKesinlikle olmalı. Yoksa çok bunaltıcı olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Yapışık ikiz değilseniz öyle olmalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
26 güKesinlikle olmalı.
10 Yorumla Heralde olmalı aksi büyük sorundur.
10 YorumlaTuvaletlere de beraber girsinler bari
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Kesinlikle olmalı,
10 Yorumla
u 26 güEvet olmalı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olmalı evet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
26 güHayır benim eşim benle dip dibe olması yanımda olmalı ona sarılmak istiyorum sosyal ortam bu
04 Yorumla- 26 gü
Yaşın daha küçük. İleride anlarsın sürekli dip dibe olmanın sağlıklı olmadığını
- 26 gü
Zaten ileride olucak da dip dipenin ne zararı var
- 25 gü
@eleyworld eşin bu durumda memnun mu? Evli olduğunuz insanların nefes almasına hiç alan tanımazsanız gün gelir bunaltırsınız haberiniz olsun.
25 güİğrenç bı ılıskı türü
11 Yorumla- 23 gü
Alan tanımaktan mı bahsediyorsun yoksa her şeyi beraber yapmaktan mı
17 güTabiki olmalı kısa süreli ayrılıklar ve farklı kişilerle görüşüp hem kız hem erkek için özlem duygusu ilişkiyi diri tutar sürekli beraber olmak bir süredir sonra sıkabilir. Ne demişler ''Bal olsan tadına doyarlar oğul.''
04 Yorumla- 17 gü
Ne saçmalıyorsun ya
- 17 gü
Geçici ayrılık ve ara vermek gibi saçma sapan şeylerle benim sorumun bir alakası yok
- 17 gü
Geçiçi ayrıl mı dedim ben sana vatandaş dedim ki çocuk arkadaşlarıyla takılır arada erkek erkeğe sen kız kıza takılırsın iyi olur. Sonuçta kız-erkek sosyalliği ile o bir değil.
- 17 gü
Hee tamam öyle desene. Öyle bi söylemişsin ki sanki ilişkiye ara verip başkalarıyla görüşüp sonra o kişiye geri dönmek gibi anlaşıldı
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olmamalı evlilik birlikte olmaktır,
01 Yorumla- 27 gü
Arkadaşları olmayacak mı bu insanların? Sadece sizinle bir hayat beklemek tutsak etmeye çalışmak demek
26 güEvet
20 Yorumla
20 güolmalı
10 Yorumla
25 güEvet bence olmalı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Olmalı bence
10 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026