Benden küçük iş arkadaşımın bana bakıp gülmesi ne anlama geliyor, onu her şeyi anlatmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım 7 ya da 8 aydır boşandım, eşimden şiddet gördüm psikolojik sorunlar yaşadım şu an başka şehirdeyim çalışıyorum ve bir çocuk var benden 2 ya da 3 yaş küçük hem çalıştığım yerde çalışıyor hem de bizim komşumuz bana bakıp sürekli gülüyordu aynı şekil ben de ona sonra onun kuzeni Instagram istedi ben sandım o çocuk için meğer o çocuğun dayısı için istemiş kendimi çok kötü hissettim ailem fark etti kavga ettik ailemle arkadaşlar ben 3 yıldır ilk defa birinin gözlerinde umut gördüm illa onunla sevgili olmak istemiyorum ama bana çok güzel bakıyor sonra ben Instagram istek attım olayı anlatmak için ama kabul etmedi ben de hesabımı sildim sizce ne yapmaya çalışıyor ben çok yoruldum yorgunum bir çift gözde teselli aradım dediğim gibi sevgili istemiyorum sadece bakıp gülsün sizce ona her şeyi anlatmalı mıyım yoksa yok
Benden küçük iş arkadaşımın bana bakıp gülmesi ne anlama geliyor, onu her şeyi anlatmalı mıyım?