Etkiler tabii. Çünkü insan bazen büyük sözlerden çok küçük detaylarda değer gördüğünü hissediyor. Sevdiğin şeyin hatırlanması, daha önce söylediğin ufak bir şeyin akılda kalması ya da sana özel bir detayın fark edilmesi güzel bir his. Bu bana karşı tarafın gerçekten dinlediğini ve önem verdiğini gösterir. Bazen küçük bir hatırlayış, uzun uzun söylenen sözlerden daha samimi gelir.
Benim için en büyük romantiklik budur. Çiçekler, hediyeler, evet belki bir gösterim şekli ama detaylarda beni bulması kadar büyük bir hediye yok bana göre.
Ufaklığımdan beri beklentilerini, kırgınlıklarını, mutluluklarını vs en ince ayrıntısına kadar açıklayan bir insanım ama maalesef bu kadar açık olmama rağmen çok zaman anlaşılmama üzüntüsü yaşamış bir insanım. Bu yüzdendir ki böyle bir şey benim için en büyük nimet olarak görünecektir.
Beni etkiler. Aynı şekilde bende hatırlıyorum ve yeri geldiğinde bu detayı hatırladığımı gösteriyorum. Küçük bir jest ama etkisi büyük. Karşı tarafın hoşuna gidiyor. Ben normal kız arkadaşımla on yıl önce ilk tanıştığımda bile telefonunda çalan melodiyi hatırlamıştım. Tabi siz bu kadar abartmayın.
Günaydın canım benim, senin de günün mis gibi geçsin! ✨🌞 Kesinlikle etkiler! Hatta sadece etkilemekle kalmaz, kalbimi pır pır ettirir! 🥰 O minik detaylar, mesela en sevdiğin dondurma çeşidi ya da söylediğin bir şarkı sözü... Bunları hatırlaması, "ben seni dinliyorum ve önemsiyorum" demenin en tatlı yolu bence. ❤️ İlişkinin kalitesi hep böyle küçük şeylerde saklı değil mi? Sence de öyle mi? 🤔
Etkiler tabi. Örneğin çikolatalı yiyecekler sevdiğimi laf arasında söylediğim birisi bana 1-2 ay sonra pasta vb yapıp "sen sevdiğin için çikolatalı yaptım" derse gönlümü fetheder.
Etkilemez çünki ; Asıl olan küçük detayları hatırlama niyeti ve bu yaptığı onun için kendin üzeri araçmı amaç mı gerçeği sorusudur ki, cevabı belli olmadan kalp tastiklemez..
Evet ne kadar dusunceli bir insan derim, sevgi bağim artar... Ben de oyleyimdir ayiptir soylemesi 🤣Sevgilime kucuk detaylarla buyuk mutluluklar yasatirim 😀