Belirli mesleği yok diye biliyorum bahçeli çiftçilik işleri ile uğraşıyor muhabbet açıldı benim param yok ki diye laf çıktı ağzından falan dedi
29 gü
Cevap
7Cevap
fakirdir
En azından dürüst bı beklenti olmasın diye düşünmüş
Evlenirim diyor
Inanın Onu bilmiyorum
Belki test ediyordur olamaz mı
Gerçekten mi param yok demez misin
Tanıma sürecini uzat
Buluşmayı o geciktir az görüş sende
Eee sonuç?
Niyeti o zaman belli olur
Fevri hareketler yapacaktır
Yani yüz yüze gelmedik Çünkü yeni tanıştık ve sevgili dönemine girmedik o girmeye çalışıyor da ben istemiyorum şu anda bebeğim yavrum güzelim gibi laflar kullanıyor Ben de kullanma diyorum
Bu lafları kullanmıyorsan niyeti ciddi değil
Takılmak için söylüyor olabilir
Senin paracı bir kadın olup olmadığını anlamaya çalışıyor olabilir. Parası olduğu halde parası yokmuş gibi davranan erkekler de var.
Tepkisiz kaldım Niye böyle bir şey yapsın ki
İnsan utanır ya nasıl diyorlae böyle
Kardeşi para istemisti herhalde oda dedi ki benim parammm yok ki zengin değilim lafini etti
Hayır o lafı bana söyledi hani benden para istiyorlar benim param yok gibisinden
Çiftçilikte nasıl para yok😅
Bana birsey aldortma ısmarlatma diyedir
Hiç öyle izlenim vermedi alırım ederim lafları ediyor
Oha ne ne
Uzak dur
Niye
Nerede ne konuşacağını yapacağını bilmeyen çapsız herif
Gerçekten çok takılacak bir mesele mi bu Hani beni test etmek için mi söyledi acaba Yoksa gerçekten var olan bir şeyi mi söyledi Ben tepkisiz kaldım yani ki zaten senin paran var mı Yok be diye bir Soru sormaya hakkım yok tabii ki de
Iste herif takoz ve odun
Ya beni test etmeye çalışıyorsa bunu nasıl Anlayacağın bilmiyorum
Test etmeye çalıştığını anlama diyorum. bende yol ver diyorum sana
Ben çok mu safım 🥲
Fazla safsın kac yasindasin
27 yaşındayım ☺️
Saf olma
Sadece kimseyi kırmak istemiyorum bilmiyorum üzülüyorum sanki haksızlık ediyorum gbi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bazen erkekler böyle şeyleri farklı niyetlerle söyleyebiliyorlar. 🤔 Belki dürüst olmak istemiştir, durumu olduğu gibi anlatsın diye. Ya da belki de senin ne düşündüğünü, paraya ne kadar önem verdiğini merak etmiştir, bir nevi test gibi düşünebilirsin. 🧐 Bir de tabii, biraz güvensizlik de olabilir arkasında, kendini açıklama ihtiyacı hissetmiş olabilir. Sen ne hissediyorsun bu konuda, seni rahatsız etti mi bu durum? 🥰