Param yok diyen erkek?

Merhabaa konustugum cocuk yaklasik 5 aydır hayatımda. Cok kez bulustuk ve hesabı yaptigimiz seyleri nerdeyse hep o karsiladi diyebilirim ben de tabi ki mahcup oldugum icin beniö de ismarladigim oldu. Ben bi 2 hafta kadar annemlerle tatile gittim su an 3-4 haftadir gorusmuyoruz hafta sonu da tatil oldugu icin beraber bi yerlere gidelim kalalım 2 gun falan dedi kesin cevap vermedim netlestirmedigim icin dun gece de hafta sonu resmi tatil oldugu icin kalmali yerler cok pahalı olmus baska bi sey yapalım dedi ben de aksamustu bi yerde yemek yiyelim diyip 2-3 restaurant attım ona sahil tarafında. arabasi var bu arada ve bana dun dedi ki oralar sana uzak degil mi ben şok oldum gerçekten 😩😩😩 bi de yetmezmiş gibi dün bana yazın işler biraz düştü (aynı sektördeyiz bu arada evet düşüş kesinlikle söz konusu haklı olabilir belki ) maddi olarak kışın olsa hiç sorun yok ctesi gunu gelsin bi yer bakarız yeniden planlarız dedi bana 😂 haftaya arkadaslariyla kampa gidicek bir festivale mesela yani konduramadım gerçekten hiç böyle şeyler olmamıştı aramızda yanlış mı ifade etti acaba bilmiyorum ya da ben mi yanlış düşünüyorum 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Param yok diyen erkek?