Merhabaa konustugum cocuk yaklasik 5 aydır hayatımda. Cok kez bulustuk ve hesabı yaptigimiz seyleri nerdeyse hep o karsiladi diyebilirim ben de tabi ki mahcup oldugum icin beniö de ismarladigim oldu. Ben bi 2 hafta kadar annemlerle tatile gittim su an 3-4 haftadir gorusmuyoruz hafta sonu da tatil oldugu icin beraber bi yerlere gidelim kalalım 2 gun falan dedi kesin cevap vermedim netlestirmedigim icin dun gece de hafta sonu resmi tatil oldugu icin kalmali yerler cok pahalı olmus baska bi sey yapalım dedi ben de aksamustu bi yerde yemek yiyelim diyip 2-3 restaurant attım ona sahil tarafında. arabasi var bu arada ve bana dun dedi ki oralar sana uzak degil mi ben şok oldum gerçekten 😩😩😩 bi de yetmezmiş gibi dün bana yazın işler biraz düştü (aynı sektördeyiz bu arada evet düşüş kesinlikle söz konusu haklı olabilir belki ) maddi olarak kışın olsa hiç sorun yok ctesi gunu gelsin bi yer bakarız yeniden planlarız dedi bana 😂 haftaya arkadaslariyla kampa gidicek bir festivale mesela yani konduramadım gerçekten hiç böyle şeyler olmamıştı aramızda yanlış mı ifade etti acaba bilmiyorum ya da ben mi yanlış düşünüyorum 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eski manitama 3 aylik yeme icme arac gezme 16 bin tl harcadim. Sonra hesaplar alman usulu kimse kimsenin kolesi degil
Yani degil evet ben bunun farkındayım bana farklı gelen sey sadece once plan yapıp sonra para muhabbeti yapması oldu. Para muahbbeti yapacagina hic plan yapmasaydı mesela
Bunda tuhaf olan ne anlamadım. Parası , maddi durumu olmayabilir , bozuk olabilir. Açık açık söylüyor ne desin?
Birşeylerin ters gittiği muhakkak.
Maddi durum iyi
Kayseri'ye tayin oldum evlilik istiyorum
Kanka seni kötü alıştırmış gibi geldi bana
Neyee
konuştuğun çoxuk mu manita mı flört mü fb mi
tam sıfatı ne hayatında
Konusuyoruz flört ediyoruz sevgili değiliz
Berbaer de olmadık bir kere öpmüştü beni
ozaman beş ay fazla değil mi :) o yavaştan yoluna bakıyor bence.
Niye hala pesimde o zaman :D
şu an seni yer miyorum ya da övmüyorum yazdıklarından yorum yapıyorum. kalmalı bi tatili bi kadınla hiç bi erkek kaçırmaz bence bunu sende biliyorsun
Saçma işte önce benimle tatil planlayıp sonra para muhabbeti yapıp sonrasında o gun baska bi sey yapalım demesi. farklı bi durumu olsa benimle gorusmek hic istemez o gun mesela
beklentilerini azaltmış olabilir arkadaş olarak yine tutmak istiyor olabilir
Evet doğru diyorsun
daha önce hiç böyle başbaşa bi yerlere gittiniz mi
Yok hayır o hep istedi ama denk gelemedik hafta sonu icin kalmalı ilk o plan yaptı sonra olmayınca maddi olarak fiyatlar cidden x3 olmuş nerdeyse bence de saçma olurdu sonra yeniden baska yeri planladı işte. Ben de onun 2. Planına uyum sağlayamadım dediği yeri sevmiyordum farklı bi şey planladım yemeğe çıkalım diye sonra sacma bi sekilde o da maddi durumdan bahsedip ama cumartesi gunu gelsin yeniden planlar konusuruz dedi 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
beş ayda bi tık ileri gitmemekte tuhaf yaaaaani
Evet belki planımız gerçekleşse olabilirdi ama ben zaten onun kadar adım atmıyorum bilerek hiçbir konuda bunun farkında olduğum için 😄 tum planları gun icinde ilk mesajları falan o atıyor cunku
oda bi çıtır mal galiba fkfldld
🤷🏼♀️🤷🏼♀️ evet ya cok garip gercekten diyecek bir sey bulamıyorum. Bunlar için tavır asla alıcak biri degilim gayet normal de karşıladım zaten şimdi tavır alsam nedenini anlamıycak daha cok sinirlencem o yuzden akisina birakiyorum baska su an yapcak bi sey yok sevgili degiliz gereksiz tripler yansitamam 🤣🤣🤣
sen bana bi takip atsana
Karşılıklı ciddiyete göre değişir durum