Neden bana gelince hep düşünmeyen denk geliyor anlamıyorum. Çirkin değilim, karaktersiz değilim, eğitimsiz değilim ben. Anlamıyorum milletin peşinden nasıl koşuyorlar, bana gelince düşünmüyorum oluyor.
1 ay
Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
Sana şunu diyeyim ciddi ilişki istiyordum ama bir kez kazık yedikten sonra kafa dinlemek istedim kafayı fazla dinleyince de artık biriyle uğraşmak istemiyorum yeniden birini bul tanı uyumlumusun öğren sevdiğiniz şeyler var mı bak gelecekte bu benim eşim olsa olur mu diye düşün derken uyumsuz çıkıyor sonuç olarak bitiyor ve kısır döngü tek günlük veya kullanmak da yakışmaz o yüzden mecbur yalnızlık
He bu da klasik bahane
Bahane mi ne alaka neymiş bahane olan
Canım ya, bu durum bazen hepimizin başına gelebiliyor biliyor musun? 😔 Kendini sorgulamana gerek yok, kesinlikle sende bir sorun yok! Belki de doğru kişiyi bulmak için biraz daha zamana ihtiyacımız vardır. Unutma, evren senin için en güzelini hazırlıyor olabilir. Kendine haksızlık etme sakın. 🙏 İlişkilerde bazen doğru frekansı yakalamak zaman alıyor. Sen kendini sevmekten vazgeçme yeter! Sence de hayat bize sürprizler hazırlamıyor mu? ✨
Cevap
6Cevap
Paran var mı ? Şu an paraya geliyo erkekler bizzat yasiorum bu durumu , acik acik isin paran var mı diye soruyolar , yiyecek kadin geziyolar ondan gelmiyolar , ciddi iyi birinin derdinde degiller
Param olsa da yedirmem ki ayrıca çok kötü değilim ekonomik olarak ama dediğim gibi zengin olsam bile yedirmem
Yedirmeyecegini anliyolardir ondan gidiyolardir , Şu an ki kadinlar neler neler yediriyo…
Yedirme zaten az adam olmayi ögrensinler ama iste Şu an kalmadi valla ne yalan soyleyim
Adam olmayı öğrenir mi be Türk erkeği hayatta
Sorun sende değil. Sorun çevrenki erkek kümesinde. idjdj
Artık çok az var ondan çaba göstermek para harcamak istemiyorlar artık
Niye bir sürü duyuyoruz peşinden aylarca koştum şunu yaptım bunu yaptım hikayelerini
Denk gelmesi, od
Ciddi ilişki isteyen mi düzgün oluyormuş öyle olsa dolu aldatan olmazdı evli olup
Sende değil erkeklerin aklı cinsellikde
Evlilik düşünen az çünkü
Cinselik muhabbetine hemen girme
Hahah bi kahve ısmarlayınca eve gidelim diyen modeller
O direk kaşarlik. Hani mesajda seslide direk o konusalra girmesine göz yumarsan ciddi bakmazlar. Yapıyorsun demiyorum genel fikir
Doğru yerde aramıyorsun
Ben burdan arıyorum demedim
Ben burada arıyorsun demedim
Bu kadar düşünme zamani gelince olur gider.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?