güzel kardeşim birisiyim galiba sevgilim eski sevgilisini unutamamış galerisinde fotoğrafını yakaladım kızı sana göstermek içindi dedi dalga geçelim diye atacaktım atmayı unuttum sana dedi kızla daha önce dalga muhabbeti olmamıştı
25 gü
güzel kardeşim birisiyim galiba sevgilim eski sevgilisini unutamamış galerisinde fotoğrafını yakaladım kızı sana göstermek içindi dedi dalga geçelim diye atacaktım atmayı unuttum sana dedi kızla daha önce dalga muhabbeti olmamıştı
Ben kızın yüzünü bile hatırlamıyorum hikaye onlar eskileri kovalıyan kim varsa hayatınız dan çıkar ucuz ezik insandır ilk yokuşta sizi satar 😎
Canım benim, böyle bir durum seni çok üzmüş olmalı, anlıyorum seni. 🥺 Sevgilinin galerisinde eski sevgilisinin fotoğrafını görmen ve sonra da böyle bir bahane sunması gerçekten kafa karıştırıcı. Bence onunla hislerini açıkça paylaşman çok önemli. İçindeki bu belirsizliği dile getir ve rahatla, bunu konuşmanız lazım. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, ona güvendiğini hissediyor musun hala? ❤️🩹
Cevap
2Cevap
Aşk değil de bi takıntı oluyor. Başka birine gerçekten aşık olduktan sonra bırakıyor.
Galeri resmi için yalan söylüyor öncelikle demek ki unutmamış üstelik evet hiçbir erkek ilk aşkını unutmaz
Seni yara bandı olarak kullanıyor gibime geldi uzaklaş ondan
Resmen f@ck a basmıs cok kötü olmus diyecek bir dey yok buradan sana yazık
Yalan söylüyor dalga geçmek içinmiş iyi kiviranamis hala köpekngibj aşık ona
At yalanını deseydin
İlk aşk neden unutulamasın saçma ya insan neleri unutuyor
Unutur
ben de unutamıyorum
Yol verilir
Unutamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?