Gerçekten merak ediyorum. Arkadaş ortamındakilerle arkadaşsın zaten. Sosyal medya desem kimin ne olduğu belli değil. Nereden buluyorsunuz nasıl buluyorsunuz
17 gü
Cevap
20Cevap
Evimde oturdum, kimseye bulaşmadan edebimle kısmetimi bekliyorum valla 😂
Kendiliğinden oluyo kuzum ahahshhah şaka bi yana benim sosyal medyadan oldu bi kere, bi kaç defa da mesela hoslanan olunca ortak arkadaslar vesilesiyle tanısmak isterler vs o şekil
Kesin evli
@AttilaBiraZHırs89 kiimm
Burdan bile bulursun istesen yeni insan tanıdıkça olur bu işler
Hosuma gidenle gidiyor yanina konusuyorum. Medyadan pek sarkmiyorum once reelde görüyorum sonra yaziyorum burada felan belki biri cikar iki konusuruz nude atar guzel kiz goruruz diye salca oluyorum beklentim birini bulup iliski kurmak degil
Sosyal medyadan olmaz ztn en iyisi ya arkadaş vasıtası ile ya da dışardan biri ile göz göze gelerek olunur ama en iyisi göz göze gelerek olmak çünkü arada bı çekim gücü oluyor bağ kuruluyor böyle ilişkiler uzun sürüyor hep
Denk geliyor mesela benim soruna cevabım gibi denk geldi ve yazdım tanışınca ilerliyor ve sevgilin oluyor
Artık yüzyüze kalmadı tanışma
Benim de hiç olmadı, bilmiyorum 🤷♀️
Yüz yüze tanışıyorum.
burdan olabılır tanısalım
Bulamiyorum 😂
Bulmuyorum aramıyorum yoruldum bunaldım
2 yıl sürdü yks den buldum
Görüyorsun konuşuyorsun oluyorsun
İsteyen buluyo
Güven meselesi çok sıkıntı bende yapmadım
Akışına bırak
Ya inan onlar bizi buluyor
Garip cidden
Senin güven problemi çok fazla
bulamıyoruz
Bulmuyorum
bende bulamiyorum
Ben olayım mı
Bulamayruk
bugün şanslısın :d
Neden?
şans ayağına geldi esprisiydi asjsj
Hahaha almayayım🤣
olay o zaten asjsjs
Ayyy şimdi dank etti hahaha🤣🤣🤣🤣🤣
Yasin ksc
Yoldan hgf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konuda yalnız değilsin ki! 😊 Sevgili bulmak bazen gerçekten bir maceraya dönüşebiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Benim çevrem biraz geniş olduğu için yeni insanlarla tanışmak kolay oluyor aslında. Ama bence hobi kursları, spor salonu ya da arkadaş ortamlarının dışındaki sosyal etkinlikler süper fırsatlar yaratıyor. Oralarda daha ortak ilgi alanları olan biriyle karşılaşmak çok daha olası oluyor bence! 😉 Sen en çok nerede tanıştığını düşünüyorsun peki, ya da neresi sana daha mantıklı geliyor? 🥰