29 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Devlet memuruyum. Pek bir çevrem yok. Siz nasıl sevgili buluyorsunuz? Nasıl oluyor bu işler? Ne yapmak lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim sevgili dediğin şey eşya değil ki öyle arayıp bulasın. Erkeklerin kafası gerçekten çok saçma sapan çalışıyor. Birini beğenir hoşlanırsın, o da ilgiliyse adım atarsın bu kadar
03 Yorumla
Soran+1 yılBulanlar nasıl buluyor?
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi sevgilim olsun kafasıyla arayışta olan iki denyo ile denk geliyorlar öyle tencere kapak oluyorlar işte ama bir de onun sonrası var hiç anlatmaya gerek yok toksiklik
Soran+1 yılPeki. Öyle olsun. 😊
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u +1 yılbulmuyorum.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kültürel olmalı, giyim olmalı. sosyal ortamlara girmek...
05 Yorumla
Soran+1 yılHepsi var. Ama ortamım yok.
- +1 yıl
Ortam sen yarat yeni çevreler git
Soran+1 yılDeniyorum ama olmuyor. Basiretim kapalı gibi.
- +1 yıl
Kadınlar ilgi ister, Güleryüz ister, bakımlı erkek ister
Soran+1 yılVar bunlar. Fazlasıyla olduğunu düşünüyorum. Ama bunları gösterebileceğim bir kız veya ortam yok. Bunların olmadığı erkeklerin kolunda kız var.
Gizli Üye(25-29)+1 yılCidden nasıl yapıyorlar değil mi? Z kuşağı almış başını gitmiş…
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Şaşırıyorum. Sosyal medya sanırım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende bilmiyorum kurumdan birileri yok mu
1129 Yorumla
Soran+1 yılÇok var ama benim çalıştığım yer tenha. Kimseyi de tanımıyorum.
Cevap sahibi+1 yılhangi kurumdasınız
Cevap sahibi+1 yılbeğendiğiniz kişiye haber gönderin veya sosyal medyadan istek atın kurum içi
Soran+1 yılBüyük bir kurumdayım. 3.000'e yakın kişi var. Beğendiğim bir kaç kişi var ama cesaretim yok.
Cevap sahibi+1 yılbence şansını denemelisin. bende mesela devlet kurumundayım. beni beğenen varsa ve çekiniyosa gerçekten üzülürüm cünkü bende istiyorum ama kimse bana yazmıyo ya da haber falan göndermiyo
Soran+1 yılPsikologum evlenmek isteyen ve düzgün bir koca, sevgili arayan çok kız var diyor. Ama nerede bu kızlar bilmiyorum. Belki benide beğenen var ama belki de benden adım bekliyor.
Cevap sahibi+1 yılhepsi evlenmek ister. sen adım at ama efendi ol seni capkın sanmasınlar. elbet senide beğenen olacak düsünmek isteyen olacak. sosyal medyadan falanda istek at
Soran+1 yılValla bir kaç kişi var dikkatimi çeken. Ama kim olduklarını bile bilmiyorum. Bir ortamım da yokki. Herkes birilerini arıyor ama kimse bulamıyor.
Cevap sahibi+1 yılpersonel sisteminiz falan yok mu? birimlerde çalışanların adı yazar illaki. birimini öğren sonra ismini bul.
Soran+1 yılVar. Hepsini görme yetkim var. :) Ama bende bir kıza açılacak cesaret yok. :(
Soran+1 yılSiz hangi kurumdasınız?
Cevap sahibi+1 yılo zaman benim gibi sende cok beklersin.
- +1 yıl
Ablam güzel cevap yazmış kızlara tek tek yürü demiş biri tutar
Soran+1 yılAynen bekliyorum uzun zamandır yalnız halimle.
Soran+1 yılKadınların reddedilme daha düşük. Siz isteseniz bulursunuz.
Cevap sahibi+1 yıl@Adanus0101 ya hepsine yürü demedim ki. kafasına uyuşabileceğini düsündüğü beğendiği varsa haber göndersin veya konussun. bizim kurumda herkes böyle evlendi. nerdeyse herkes kurum içi evlilik yaptı
Cevap sahibi+1 yılsiz söylemediniz kurumunuzu 😂 bende söylemiyim
Soran+1 yılBen söyleyim sizde söyleyin. :) şehirde. :)
Cevap sahibi+1 yılben istiyorum ama yok yani kurumda kimse
Cevap sahibi+1 yılşehir söylemeyelim de kurum söyleyelim
Soran+1 yılKarayolları genel müdürlüğü
Soran+1 yılKadınlar daha kolay buluyor.
Cevap sahibi+1 yılben üniversitede memurum. senin kurum cidden daha kapsamlı sanırım şansın daha fazla işteee
Soran+1 yılKapsamlı. Çok fazla çalışanı ve sirkülasyonu var. Ama bende şans yok.
Cevap sahibi+1 yılkadınlar bulmuyor ki kadınları buluyorlar. kadın adım atmaz genelde. kadına adım atılmadığında da bulamamış oluyor işte
Soran+1 yılSorun bu işte. Kadınlar hep erkeklerden adım bekliyor. Yanlış bu.
Cevap sahibi+1 yılama napalım biz adım atınca da olmuyor. o zaman ayıp oluyor
Soran+1 yılValla değişmeli bu durum. Hep kadınlar bekliyor. Erkeklerde reddedilme korkusu yaşıyor ya da cesareti olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılcesaret erkeğe yakışır.
Soran+1 yılİki tarafta adım atabilmeli.
Cevap sahibi+1 yılo zaman hakkımızda hayırlısı olsun inşallah nasibimiz bizi bulur
Soran+1 yılİnşallah bekliyoruz. Zamana bıraktım artık.
Cevap sahibi+1 yılbende öyle. ama tabi üzülüyoz
Soran+1 yılValla üzüntüden iki yıldır psikologa gidiyorum. Psikiyatristede gidiyorum ilaç kullanıyorum. İşin kötü tarafı ailem olmadan büyüdüm. Yani aile sevgisi de almadım.
Cevap sahibi+1 yılbende psikiyatriye gidiyorum. psikolog bulamadım henüz ama bulursam gidicem
Soran+1 yılHangi şehirdesiniz bilmiyorum ama psikolog daha çabuk bulunuyor her şehirde.
Cevap sahibi+1 yılya var bir sürü fakat hangisi iyi belli değil bide baya pahalı
- +1 yıl
İkinizi shipledim 🤣
Soran+1 yılBen 1.500₺ veriyorum. Fiyatı iyi. Psikiyatri 2.500₺. ikisi de iyi geliyor şimdilik. Genç psikolog tavsiye etmem ama.
Soran+1 yıl@hebelehübelelele 😄😄
Cevap sahibi+1 yılsen kac para maaş alıyorsun? 1500 bana göre fazla mesela :( ama tabi ortalama hep böyle fiyatlar. bir tane kadın önerdiler yaşı da var. onunla görüşeceğim belki iyidir.
Cevap sahibi+1 yıl@Hebelehübelelele aynı sehir ve kurum olsaydık her sey mükemmeldi snndbdb
Soran+1 yılAynı şehirdeyizdir belki. 😃😃 Memur maaşı işte. 34.000₺ :)
Cevap sahibi+1 yılben kredi ödüyorum bana yetmiyor maaş. bence siz marmara bölgesindesiz doğru mu değil mi?
Soran+1 yılBenim maaş borçlarla birlikte ucu ucuna yetiyor. Şimdilik yetiyor bana. :) marma bölgesinde değilim maalesef. :(
Soran+1 yılAslında ben şehrimi de söyledim size. :)
Cevap sahibi+1 yılnasıl ben mi kaçırdım? görmedim şehri
Soran+1 yılÇalıştığım kurumun ismini internete yazın çıkar. :)
Cevap sahibi+1 yılAnkara mııı
Soran+1 yılEvet. Ankara . Sizin? :)
Cevap sahibi+1 yılben söylersem direkt ifşa olurum. ama ankarya 2 saatlik bir yer bxnxndn
Soran+1 yılSöyleyin ne olacak. Aynı şehirde değiliz nasıl olsa. :(
Cevap sahibi+1 yılama benim kurum çok kişi yon ve biri görse direkt ben. odlugum ortaya cıkar
Soran+1 yılPeki zorlama yok. :) az çok tahmin edebiliyorum. Kırıkkale değil ama değil mi?
Cevap sahibi+1 yıltahmin etme tahmin etmeeee zjjxjdjsj
Soran+1 yılBuldum. Kırşehir. :)
Soran+1 yılDoğru tahmin ettim mi?
Cevap sahibi+1 yılama ben bunu söyleyemem
Soran+1 yılSöyleyin merak ettim. 😃
Soran+1 yılİsminizi bilmiyorum zaten. :)
Soran+1 yılSöylemeyecek misiniz? :)
Cevap sahibi+1 yılsöyleyemem gerçekten 🥲 olay size söylemem değil Allah korusun biri görür falan
Soran+1 yılTamam özelden söyleyin öyleyse. :)
Soran+1 yılTamam çalıştığınız şehri söylemeden konuşalım. :)
Cevap sahibi+1 yıltesekkür ederim, gerçekten söylemeyeceğim için böyle bu kadar direttim.
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim yinede. ☺️☺️
Cevap sahibi+1 yıleğer birine açılırsanız veya bir gelişme olursa kesin haber verin ya meraktan ölürüm
Soran+1 yılValla bu gidişle zor. Olmaz gibi. :(
Soran+1 yılSizde bulursanız bana haber edin.
Cevap sahibi+1 yılbenim sizinkinden daha zor çünkü çok az kişi var kurumda. ve çoğunlukla herkes birbiriyle evli veya sevgililer. ama Allahtan ümit kesilmez. inşallah sende bende dığru insanı buluruz.
Soran+1 yılBenim kurumda zor aslında. Çalıştığım yer tenha. Ama siz sadece kurumda değil dışarda da benden daha kolay bulabilirsiniz.
Cevap sahibi+1 yılinsanın çevresi olmayınca olmuyor. benim çevrem sadece kız arkadaşlarımla dolu. aile akraba tanıdıklardan da yok. şans işi resmen ya
Soran+1 yılAynen çevre olmayınca olmuyor maalesef. Benim ne kız ne erkek hiç arkadaşım yok. Ev, iş ve spor salonundan ibaret hayatım.
Cevap sahibi+1 yılen azından aktiviten var benim spor falan da yok sadece ev iş ev iş
Soran+1 yılÖnceden sürekli sinemaya giderdim şu an spor var. Monoton hayat işte. Sende gidebilirsin spor salonuna.
Cevap sahibi+1 yılistiyorum aslında ama yürüme bandı aldım eğer spora gidersem evdekiler kızar bunu neden aldın diye
Soran+1 yılSpor yürümeden ibaret değil ki. Evde yürüyüş yaparak kafanı dağıtamazsın. Onlarca çeşit spor aleti var. Ayrıca senin şansın spor salonunda daha çok artar. Sen daha şanslısın. ;)
Cevap sahibi+1 yılben gitsemde karışık salona gitmem ki yani şans falan orada da olmuyor 😂😂
Soran+1 yılKarışık salona gitmezsen nasıl olacak? 😃 Sen git mutlaka bulursun. Güzelsen mutlaka dikkat çekersin biri gelir yanına.
Cevap sahibi+1 yıltercih meselesi bana ters
Soran+1 yılYaşını sorsam söyler misin? 😬😬
Cevap sahibi+1 yıl24
Soran+1 yılGençmişsin. Memur olduğunu söyleyince yaşın daha yüksek sanmıştım. :) nasıl memur oldun?
Cevap sahibi+1 yılkpss ile atandım. atanma sürecim uzun sürmedi o yüzden şanslıyım. siz nasıl atandınız
Soran+1 yıl2828 sayılı kanunla atandım. 😔😔
Cevap sahibi+1 yılbenimde birimimde aynı şekilde atanan kız arkadasım var. siz memnun musunuz işinizden mutlu musunuz
Soran+1 yılMutluyum çok şükür. İşten yana sıkıntım yok. Üniversitelerin çoğunda bu şekilde atananlar var.
Soran+1 yılSen memnun musun işinden? Görevin ne?
Cevap sahibi+1 yılbüro personeliyim, memnunum ama biraz sıkıcı.
Soran+1 yılBende büroda çalıştım bir yıl. Bürolar sıkıcı olur. Şu an ki görevim çok iyi.
Cevap sahibi+1 yılsevindim ne güzel.
Soran+1 yılNe düşündün o şekilde atandığımı söylenince?
Cevap sahibi+1 yılne düşünebilirim ki? hem mutlu oldum hemde üzüldüm. ama bunu dile getirmekten de korktum. çünkü ne söylenmesi doğru olur bilemedim. senin kalbini kıracak bir şey söylememek için
Cevap sahibi+1 yılmutlu olmamın sebebi devlet memuru olup güzel bir işin olması kendi ayaklarının üstünde durman
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Geçmişte çok zorluklar çektim ama şimdi iyiyim. İyi olmaya çalışıyorum daha doğrusu.
Soran+1 yılGenelde bu durumda olanlara farklı gözle bakılıyor. Dışlanıyor ve mobbing uygulanıyor.
Cevap sahibi+1 yılbizin kurumda tam tersi sanırım. hatta ayıptır söylemesi kurumdaki kızı herkes o kadar çok seviyordu ki onu kıskanıyordum başlarda. birde yaşı benden küçüktü ve daha güzel bir kızdı. ama sonradan tanıdıkça ne kadar iyi biri olduğunu anladım bende diğerleri gibi çok sevdim. bende diğerlerine göre çok daha saygı duyulması gerekiyor çünkü çok daha büyük zorluklarla bugünlere geliyorlar ve hak ediyorlar
Soran+1 yılÖzellikle milli eğitimde çok fazla mobbing ve aşağılama var. Bedavadan memur olduğunuz diye aşağılıyorlar ve hor görüyorlar. Çok şükür benim çalıştığım birimde bu yok. Seninde böyle düşünmene sevindim. ☺️☺️
Cevap sahibi+1 yılkötü kalpli insanlar çok var maalesef. keşke olmasalar keşke. çok üzülüyorum öyle şeylere
Soran+1 yılÖyle maalesef. Yapacak bir şey yok onlar için.
Soran+1 yılKaç yıllık memursun?
Cevap sahibi+1 yıl1 sene 🙈🙈🙈 sen
Soran+1 yılDaha yenisin ne güzel. :) Mayıs'ta 7 yıl olacak. 😬😬
Cevap sahibi+1 yılooo naşallah baya olmuş senin
Soran+1 yılEmekliliğim geldi. :) mühendis olsaydım şef olmuştum yakın zamanda.
Cevap sahibi+1 yılne emekliliği yaa daha çoook var 😂😂 büyük şehirdesin bence buda çok güzel eğlenceli bi yer Ankara
Soran+1 yılValla bana eğlenceli değil şu an için. 😃😃 Belki ilerleyen zamanlarda.
Cevap sahibi+1 yılsevdiğin biri yanında olursa eğer gerçekten çok güzel bir şehre dönüşür. bence sen biraz cesaretli ol ve adım at. ama baştan çok bağlanma ki sonradan kötü hissetme. devamı gelicektir.
Soran+1 yılSorun orada işte. Yalnız olunca nerede olursan ol mutsuz oluyorsun. Mekan farketmiyor. Ailemde başka şehirde maalesef.
Cevap sahibi+1 yılaynı bensin işte
Soran+1 yılNe güzel denk gelmişiz işte. 😅😅
Cevap sahibi+1 yılaynı yerde yaşıyor olsaydık gerçekten güzel olurdu ama tabi başka etkenlerde var. birbirimizi beğenir miydik onuda bilmiyoruz. bu internet bu yüzden kötü
Soran+1 yılAmaç tanışmak zaten. Devamı gelir mi gelmez mi tanışmadan bilemeyiz ki. 😊
Soran+1 yılBu kadar sohbetin üstüne en azından denemeliyiz. Ne kaybederiz ki. 😊
Soran+1 yılCevabın nedir? En azından özelden sohbet edebiliriz. ☺️
Cevap sahibi+1 yılözele geçersek kesin konusmaya baslarız ve ilerler bende bundan korkuyorum
Soran+1 yılNeden korkuyorsun ki. Korkarsan ilerleyemezsin. Bak ben adım atıyorum. :) bende eskiden daha korkuyordum şimdi daha iyiyim.
Cevap sahibi+1 yılçünkü biz farklı şehirlerdeyiz bizim yüzyüze gelmemiz bile çok zor
Soran+1 yılYakın şehirlerdeyiz. Yüz yüze gelmemiz bence zor değil. Aksine kolay bence.
Soran+1 yılSanırım korku var içinde. Ne olduğunu bilmiyorum ama. 😊
Soran+1 yılYazmayacak mısın? :(
Cevap sahibi+1 yılevet korku var cünkü sosyal medyadan tanışmak istemiyorum artık benimde diğer insanlar gibi normal bir ilişkim olsun istiyorum 😢😢 bu zamana kadar hep internetren oldu
Soran+1 yılBelki bu sefer iyi olacaktır. Bilemezsin yaşamadan. En azından bir fırsat. Zaten çoğu kişi internetten tanışıyor mu? Bir şans. 😊
Soran+1 yılBir şans. ☺️🙏
Soran+1 yılİkimizde aynı durumdayız ve tanışsak güzel olur. En kötü güzel bir arkadaşlığımız olur. İnan ben senden daha utangaç ve çekingen birisiyim.
Soran+1 yılSanırım bir daha yazmayacaksın. Bu kadar konuştuktan sonra tanışabilsem keşke. Tanışmak isterdim. Tanışamazsam üzülürüm. 😔 En azından buradan konuşsak.
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıkarsanız veya kullanıcı adınızı verirseniz mesaj atıcam. ama sadece burdan konusmak icin
Cevap sahibi+1 yıldün işim vardı hiç görmemişim yazdıklarınızı
Soran+1 yılYusufk2
1 yılBir bilebilsek milet çip takmış sanki 🤣
03 Yorumla
Soran1 yılMıknatıs gibi topluyor millet.
- 1 yıl
bizde elektrikler giti sandım
Soran1 yılÖyle oldu sanırım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe iş yapıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılDevlet memuruyum. Tekniker.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!