Örneğin:
Meslektaş
180 boy
Renkli gözler
Bunlar olduğu zaman ben o kişiyle evlenmeyi düşünürüm.
Sizin kriterleriniz ne?
Meslektaş
180 boy
Renkli gözler
Bunlar olduğu zaman ben o kişiyle evlenmeyi düşünürüm.
Sizin kriterleriniz ne?
Kriterlerim.
Allah'tan korkan, kuldan utanan.
Hertürlü aymazlığı özgürlük bilmeyen.
Edepli, adaplı saygılı biri olursa.
Bu dönemde bunları bulmak zor olduğu için.
Muhtemlen hiç bir zaman...
Ne iş yapıyorsunuz
Teknoloji sektöründe ticaret yapıyorum.
Fiziğiyle evlenir karakteriyle eziyet çekersin
Teşekkür ederim
Ay bu ne tatlış bir soru böyle! 😍 Benim için evlilik kriterleri biraz daha duygusal ve derinlerde saklı sanki. Zaten kalbim dolu biliyorsun, o yüzden fiziksel özelliklerden çok, birlikte her zorluğun üstesinden gelebileceğimiz güçlü bir bağ, karşılıklı güven ve derin bir anlayış çok önemli. Bir de tabii ki hayatı dolu dolu yaşama isteğimizin ve her anın tadını çıkarabilme halimizin uyumu! ✨ Senin için en önemli kriter ne peki, hemen söyle bana! 🥰
Cevap
6Cevap
Edepli erkeklerle konuşmayan kocasına sadık olan kendi ailesine nasıl davranıyor ise eşinin ailesine de aynı davranmalı kısacası cennette layık olacak kadın olsun cehenneme layık kadın olmasın ama bunlar tabii ki masal artık
Sen cariye arıyorsun
😁😁 cariyeden daha ziyade olması gereken şeyler ariom öyle oturup kocamın erkek arkadaşı şöyle yaptı böyle yaptı diye ağza alacak kadın ne edeyim
Valla eski tip kadın arıyorsan sende eski adamlar gibi daha eril ve maskülen olman lazım. Tek başına eve çocuklara bakabilmen lazım. Yapar mısın? Sanmam.
Eski tip kadın ne ya 😁 Müslüman kadını istiyorum siz herhalde erkeklerle konuşmayı namuslu olarak görüyor olabilirsiniz ama biz değil ayrıca ne alaka tek başına çocuklara bakmak edepli kadının bu ile ne alakası var benim kendi işim var zaten
Sadece fetiş kriterim
Nedir
İlginç
Evlenmek mi aman aman
Kap olarak sevmen yeterli
Meslek ne senin
Sen vi kendini yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?