Benim önceliğim sadık olması saygı sevgi ve maddiyat çünkü ben de asgari ücret alıyorum biraz da olsa önemli
3 ay
benfiio sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
İnsanın geçmişi kendini, kişiliğini yansıtır bu sebeple geçmişini merak ederim geçmişini konuşmaktan rahatsız olmayacak bir insan olmasını isterim onun dışında elbette hayatı anlamış, olgun, oturmayı, kalkmayı bilen biri olsun isterim karşısında ki insana yani bana saygılı bir tutum içinde olmasını sadık ve sıcak kanlı, samimi, cana yakın olsun isterim kasıntı olsun istemem çok açık giyimli olmasını istemem karşı cins çevresi olsun istemem sosyal medyalarda çok aktif popüler kültür kölesi olsun istemem kendini bilen şahsına münhasır biri olsun isterim onun dışında eğitimiyle veya maddi geliriyle pek ilgilenmem isterse bir kazak bir pantolonla ömrünü yaşayan biri olsun adam insan olduktan sonra önemi yok
İlk önce yaşıma uygun bir insan olmasını isterim her şart ve koşulda sevgi ve sadakatinden şüphe etmeyeceğim saygı çerçevesinin her zaman korunacağı bir insanla evlilik yapmak isterim
Ne istediğini bilen birisi olmalı en başta karakterli felan olmalı dürüst olmalı sadakatli olmalı
dırdır etmesin, yüzüne bakılabilecek kadar güzel olsun, aldatmasın
Ne güzel isteklerinizi dile getirmişsiniz bence normal istek bunlar. Saygı ve sadakat en önemlisi
Evet
Ama maalesef öyle bir dönemdeyiz ki sevgiye saygıya önem veren hiç yok varsa yoksa karşı tarafı nasıl kullanırım
Bunları sana fazlaca verir hissettirirdim ama bol paraya söz veremem şu an 50 alıyom
Sen düzgün sevgili eş olabilecek kapasitede misin saygıyı sevgiyi sahiplenmeyi açık oluşu geçmişi sadakati gerçekçi şekilde verir misin söyler misin
Istesem zeki biri olsun dusunsun duygusu olsun
Şehir neresi
Ne tatlısın sen ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?