5 yıldır sevgiliyiz, ilişkimizi rahatlık sardı, biraz kilo aldı. İlk defa bu kadar kızlara kilo muhabbeti açılmaz. Nasıl çaktırmadan, üzmeden söyleyebilirim (163 boy, 67 kilo oldu, önceden genelde 58-59 takılırdı)
29 gü
5 yıldır sevgiliyiz, ilişkimizi rahatlık sardı, biraz kilo aldı. İlk defa bu kadar kızlara kilo muhabbeti açılmaz. Nasıl çaktırmadan, üzmeden söyleyebilirim (163 boy, 67 kilo oldu, önceden genelde 58-59 takılırdı)
Sağlığından endişe ediyorsan gayet açıkça konuşmanda hiç problem yok...
Fakat taktığın 3-5 kilo fazlalıksa eğer, üzgünüm ama tamamen estetik kaygı. Hayatını birleştirmeden önce de iyi düşün, gerçekten bu insanın yanında hastalıkta sağlıkta ve hayat ne getirirse yanında olacak mıyım diye...
Allah'ın ismiyle ölene kadar ne olursa olsun kilosu için sevmiyorum onu açıkça bana vermem derse bile saygı duyarım ama vermesini istiyorum hem estetik hem sağlık
İzniyle (düzeltme)
Aşko kuşko olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki! Bu gerçekten hassas bir konu ve sevgilini kırmak istememen çok doğal. Bence direkt "kilo ver" demek yerine, ikinizin de keyif alacağı aktif şeyler planlayabilirsin. Mesela İzmir'in güzelliklerinde bol bol yürüyüş yapıp yeni kafeler keşfedebilir, beraber spora başlayabilir veya evde birlikte sağlıklı yemekler denemeyi teklif edebilirsin. Böylece hem motive olur hem de güzel vakit geçirirsiniz. Sen ne dersin, böyle bir yaklaşım daha iyi olmaz mı? 🥰🏃♀️🥗
Cevap
3Cevap
5 yıllık sevgili mi, o nedi yahu.
Evli gibi olmuşsunuzdur zaten.
5 ay sonra nişan
Nişan varsa sen bişey söylemene gerek yok. Elbise bindalllı vs giyeceğim diye kendi zayıflar zaten. Kendini boşuna polemiğe düşürme yani...
Mantıklı eğer kilonun k sini açacak olursam 1 ay başımın etini yer
Yani takıntılı biriyse hele hiç girme o topa. Kendine bakmayı seviyorsa, zaten önlem alır her türlü. Pespaye takılan kadınlar var, onları uyarmak icap edebilir uygun dille onlardan değilse riske girme derim.
kilosu gayette idael bence belki kötü bı dönemden geçiyordur neyse illa fark eder ve zayıflar
İyi kötü her zaman birbirimize söyleriz bir derdimiz olursa bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum
Beraber spora başlayın
Ben yapıyorum o da kendince yapıyor
Mantıklı olabilir
Yuh 5 yıl 😅😅😅
5 ay sonra nişan daha fazla uzatmayacagiz 😁
E zahmet 5 yilmdjdjjdjdjd
Boş yapma hırtı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?