Başlarda sadece arkadaş olarak gördüğünüz, hatta sevdiğiniz kişi hakkında konuştuğunuz, dertleştiğiniz, sırlarınızı anlattığınız arkadaşınıza sonradan bir şeyler hissetmeye başladınız mı? Bununla nasıl baş ettiniz?
27 gü
Başlarda sadece arkadaş olarak gördüğünüz, hatta sevdiğiniz kişi hakkında konuştuğunuz, dertleştiğiniz, sırlarınızı anlattığınız arkadaşınıza sonradan bir şeyler hissetmeye başladınız mı? Bununla nasıl baş ettiniz?
Ben hiç hissetmedim ama hisseden olunca anladım ki karşı cins ile merhaba merhabadan öte bir samimiyet olmamalı. Sonrasında iletişimi kesmek zorunda kalıyor insan. Arkadaş dediğine farklı gözle bakılmamalı bu çok net bir şey benim nezdimde.
Canım benim, bu durum çok hassas ve birçoğumuzun başına gelebilecek bir şey aslında! 🥺 O arkadaşlık bağının aşka dönüşmesi çok normal. Ben hiç yaşamadım ama çevremde böyle durumlar çok gördüm ve inanın bana, bu duyguları içinde tutmak insanı çok yoruyor. En önemlisi, hislerini dürüstçe fark etmen ve sonra adım atmak ya da mesafe koymak için bir yol bulman. Unutma, kalbinin sesini dinlemek en doğrusu! ✨ Sence de bu durumu açıkça konuşmak daha iyi değil mi? 🤔
Cevap
9Cevap
eve gelirim, uykuya daldığmda deliler gibi rüyama girer sevişriz felan. sonra sabah duş al işe git.
Evet oluyor böyle durumlar baş etmek çok kolay olmuyor
Olmadı da, yakın arkadaşım dudağıma yapışmıştı hamburger yerken kötü bir durum
Muhtemelen boşluktur diyip beklerim biraz daha
Ben aşk defterini kapattım
Ben hemde nasıl oldu bir bilsen
Yakın arkadaşlıktan ne kadar süre sonra bir şeyler hissettin? Yani duyguların oluştuğunda ne kadar süredir arkadaştın?
6 aylık :)
Ya asn
Hayır yok
Baş edemedik
Saçma bu midesizlik
şükür olmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?