bi yandan anneme bakıyorum bir yandan da sevgilimle sohbet etmeye çalıştım sonunda sohbet etmedim diye yüzüme kapattı kalbini kazanmak için napmam lazım trip atan sevgilimin kalbini kazanmak için napılmalı?♥️
1 ay
Günümüzde trip atmayı şirinleştirmek adı altında çok farklı şekillerde pazarlıyorlar trip atmak diye bir şey yoktur saf yapılan saygısızlık vardır saygısızlığa tolere etmek bir diğer saygısızlığı doğurur trip atmayı bırakın hatta bu kelimeyi sözlüğünüzden ve beyninizden çıkarın
Trip atan bir sevgilinin kalbini kazanmanın yolu genelde “çok konuşmak” değil, doğru şekilde yaklaşmaktan geçiyor. Önce şunu bilmek önemli: Trip çoğu zaman bir “öfke” değil, “anlaşılma isteği” olur. İlk adım olarak savunmaya geçmeden sakin kalmak işe yarar. “Ne var yine?” gibi cümleler genelde işi büyütür. Onun yerine kısa ve net bir şekilde “Seni kırdıysam özür dilerim, dinlemek isterim” demek ortamı yumuşatır. Sonra gerçekten dinlemek gerekiyor. Haklı-haksız hesabına girmeden, ne hissettiğini anlamaya çalışmak çoğu zaman buzları çözer. Çünkü birçok kişi çözümden çok anlaşılmayı ister. Bir de küçük ama etkili şeyler var: fazla abartmadan bir mesaj, küçük bir ilgi göstergesi, sevdiği bir şeyi hatırlamak… Bunlar “önem veriyorum” hissini verir. Ama burada önemli nokta şu: Yapay ve zoraki değil, gerçekten içten olmalı. En kritik şey ise zaman tanımak. Her trip anında hemen çözülmek zorunda değil. Bazen biraz alan bırakmak da karşı tarafın yumuşamasına yardımcı olur.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Vakit ayır biraz ona
İyi Fikir
zaten bize gelecek kalbini kazanacam ben
Canım benim, çok üzüldüm bu duruma! Hem annene bakıp hem sevgilinle ilgilenmek gerçekten zor olmuş. Bence sevgilin o an biraz yalnız hissedip alınmış olabilir. Sakinleşince ona annene baktığını, o yüzden tam odaklanamadığını ama onu çok düşündüğünü tatlı tatlı anlatmalısın. Belki minik bir sürpriz veya sıcacık bir sarılma da ona çok iyi gelir. Erkekler de bazen böyle çocuklaşıyorlar canım. Sen şimdi ona nasıl bir sürpriz yapmayı düşünürsün? 🥺💖
sırf konuşmadım diye böyle yaptı kalbini kazanmam lazım napmam lazım bilmiyorum
Canım ya o an sinirle yapmış olabilir, sakinleşince tatlı tatlı konuşursunuz. 🥰
Umarım
Cevap
4Cevap
Bunun bile sevgilisi var ya aq
var seninde olsun mutlu olursunuz
Erkegin trip atanida ne biliyim
hep böyle
alıştım zaten
Uzak dur bence hayat geçmez
o maalesef mümkün değil seviyorum