SEVGİLİME ÇARESİZ KALDIĞIMDAN DOLAYI YALAN SÖYLEDİM VE BENDEN AYRILDI AMA BEN ONLA BARIŞMAK İSTİYORUM?

öncelikle merhabalar benim yaklaşıknolraka 15 aydır tanıdığım bir kız var ve bu kızın benden hoşnalnamsını sağlamam çok zor oldu neredeyse 10 ay sürdü ve 5 ayrdırda sevgiliyiz her şey çok iyi ilerliyordu ve mükkemmeldi fakat benim ailevi sorunlarım vardı mesela annemle babam beni bırakıp gitmişdi ve onlarla neredeyse hiç görüşüp konuşmuyorum ve yıllarca yurtlarda büyüdüm bunu kuz arkadaşıma yüzeysel anlattım fakat anlatırken annemle babam öldü dedim çünkü hep ailemle tanışmak istiyordu fakat daha beni istemeyen birine kız arkadaşımı tanıştırmak istemedim vr yalan söylemiştim bu yalan çok yüzüne vurmuyordum çünkü hatırlatmak istemiyordum taki bir hün annesi okulda rehberliği arıyana kadar rehberlik annesiyle konuşmuş ve rehberlik annesine hayır demiş annesi baabsı geldi bizimle tanıltu demiş fakat annem babam hiç rehberlikl3 tanışmadı sadece liseye kayıta geldiler ve gittiler fakat okulda ismim nadir olmasına rağmen aynı isimli 1 çocuk daha var ve beni onla karıştırmışlar ben kız arkadaşıma gerleyi anlattım ve hatanın bende olduğunu kabul ediyorum yaptığım hiç hoş değil ve doğru bir hareket değil ona hala deliler giib seviyorum fakat o benden ayrıldı ama ikide bir kapıdan bana bakıyor ya da arkadaşlarını bana soruyor sizce napmalıyım hata bende ve kendimi affettirmek istiyorrum onu çok seviyorum ACİL TAKYİK VERİN NOKUR

NOT: ANNESİ TELEFONUNA EL KOYMUŞ

SEVGİLİME ÇARESİZ KALDIĞIMDAN DOLAYI YALAN SÖYLEDİM VE BENDEN AYRILDI AMA BEN ONLA BARIŞMAK İSTİYORUM?