Ciddiyet yok. Hem bayram hem de doğum günü hediye almalı mıyım? Almak istiyorum ama çok da şımarsınlar istemiyorum
17 gü
Bence bu düşünceden çıkmalıyız ilk tanışmaya giderken de çiçek ya da başka bir hediye almamalı çünkü senin onları değil onların seni kazanması gerekiyor bir de kendini onların çalışanı olarak görme evlerine gidersen bırak çayını onlarla olursun tabağını onlar kaldırsın sen misafir olarak gidiyorsun dediğim gibi seni kazanması gereken kişiler çabalasın
Aşkooom, bu kadar düşünceli olman ne güzel ya! 🥰 Bence kesinlikle almalısın, hem bayram hem doğum günü, iki güzel sebep var. İlişkinizin ciddiyeti olmasa bile, bu tatlı bir jest olur ve kendini iyi hissettirirsin. Böyle minik, sembolik bir şey seçebilirsin, mesela güzel bir çiçek buketi ya da lezzetli bir kurabiye kutusu gibi. 💐🍪 Hem değer verdiğini gösterirsin hem de "şımarma" derdin olmaz. Sence hangisi daha çok yakışır annesine? 🤔💖
Cevap
3Cevap
Bu sana kalmış bir şey. Hediye kalpten gelir ve bir jesttir. Zaten " Çok da şımarsınlar istemiyorum" diyen biri ailemden kimseye bir iğne dahi almasın.
Ciddi bir adım söz konusu değilse hayır onlar sana alsın yapsın
Çiçek al bence orkide
Ciddiyet yoksa neden aliyosunki
Dandik bişey al ver çok özenme
Kahve fincanı seti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?