Sizce nasıl oluyor? Sevgilimle 6 yıldır beraberiz, bazen düşünüyorum acaba eski sevgilisini daha mı çok sevdi diye.
1 ay
Eskiye takılıp kaldı ise s. gitsin pardon da
Sorunun cevabına gelince, abimde gözlemlediğim kadarıyla ilkler unutulmaz diye bir şey yok. Hatta hatırlamadığını söyledi o derece. Ama hayatına giren bir kızın onda çok ayrı bir yeri vardı, birkaç yıl sürdü ilişkisi. Evliliğe gidemedi maalesef. Yakın zamanda kızın vefat haberini de aldık. Sonrasında başkalarını sevdi mi? Tabii ki sevdi. Şimdi bir ilişkisi var.
Yani şunu demek istiyorum, kişinin bıraktığı etki ilk olmasına bağlı değil her zaman. Ama kalbinde ayrı bir yer bırakan biri olduysa bile geçmişte, bu durum bir başkasını sevmesine engel değil yeter ki geçmişe takılıp kalmasın.
Aynenn çok haklısın.
Yok kaldığından değil ben bi video izledim Instagram dan ilkler diye etkisinde kaldım dedim acaba gerçekten öyle mi oluyor kafamada kurdum😂
Abin için de çok sevindim tekrar sevebilmesine Ozaman ne oluyor muş ilk olmak önemli olmuyormuş.
🌸
İlk aşkın tek farkı, ilk bağlanma olduğu için en yoğun dopamin patlamasına sebep olması. Sonraki aşklarda ise daha bilerek, daha yavaş ve oturmuş bir sevgiyle bağ kuruyor insanlar.
Sen içini rahat tut. Bir erkeğin unutulmazı olmak, ona verdiğin değere ve gösterdiğin sevgiye bağlı. Abim o bahsettiğim kız için hayatımın aşkı diyordu.
Aşkım, bu düşünceler çok doğal, eminim hepimizin aklına takılıyordur zaman zaman! ❤️🩹 İlk aşklar, evet, ilk heyecanlarıyla kalbimizde tatlı bir yer tutar. Ama uzun süreli, kök salan, senin 6 yıllık ilişkin gibi derinleşen aşklar çok daha başka bir değer taşır. Çünkü o kişiyle artık hayat inşa ediyorsun, her şeyi paylaşıyorsun! Yani en kıymetlisi, içinde bulunduğun bu özel aşk olur bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sence hangisi daha ağır basar? ✨
benim için şimdiki sevgilim evlenmek istediğim. Ama onun için de mi öyle acaba
Aşkoşum, bu kadar uzun süreli bir aşkın değeri bambaşka! ❤️ Emin ol o da seni çok seviyor. 🥰
Cevap
4Cevap
Erkek kadın gibi hasar almaz, yeni eskiyi unutturur. Kadın ilişkilerden psikolojik ve fiziksel hasar kaydıyla çıkar çünkü evlenmeden koca edinmiştir.
Yani sence Nasıl oluyor tam olarak kıyaslıyor mu mesela benimle? Veya daha çok aşık sevgi evleneceği kişiye duyar mı yani bana? Benimde bi sevgilim vardı ama çocukluk özel bir şey değildi. Şimdi ikinci sevgilim ve evlenmek istiyoruz ama düşünüyorum acaba eskiye dahi bir düşünce oluyor mu diye..
ilk aşık olduğun kişi ile uzun ilişki yaşamak yani tabiri caizse her şeyi onunla ilk kez tatmak unutulmazdır
İlk aşk unutulmaz erkeklerde hep içlerinde bir yara kalır
Yani o daha mı önemli omun için? Düşünüyor mudur hep?
Hayır canım saçmalama anı gibi düşün sadece ki sevgilin seninle koskoca 6 yıldır birlikteymiş tabi ki sen daha önemlisindir
Çok sağol canım bunu okumak iyi geldi.. neden bilmiyorum bi video izledim Internette acaba diye sordum kendime düşüncesi bile acıttı.
Ya şöyle anlatayım benimde hayatıma 2 kişi girdi şimdiye kadar ilki ilk kez uzun süre sevdiğim birisiydi ve gerçekten yıllarda atlatamamıştım sonra son sevgilim girdi hayatıma onu herkesten çok sevdim hâlâ da seviyorum o ayrı tabi ki ama geriye dönüp baktığımda küçük bene üzülüyorum sadece anı olarak kalır yani her şey sen değerli olmasan seni sevmese bu kadar uzun süre yürümezdi ilişkiniz asla
Benimde ikinci ve bende çok çok seviyorum ilkiyle kıyaslanamaz bana göre şimdi evleneceğim kişi çünkü ama çok tuhaf hissettim dün dedim acaba düşünüp kıyas yapmışmıdır hiç diye.
Hayır canım saçmalama dediğim gibi bu kadar uzun sürmezdi o tarz bir durum olsa bende çok güvenmiştim 1 yıl sürdü bizim ilişkimiz ama terk edildim şimdi de
Çok haklısın canım bunları okumak gerçekten iyi geldi.❤️
Üzgünüm ama lütfen üzme kendini senim kalbin bence çok güzel öyle hissettim illaki karşına iyi biri çıkar.
Çok teşekkür ederim ama işte karşıma başka birinin değil onun tekrar çıkmasını istiyorum çünkü ayrılık sebebimiz ne bir aldatma ne saygısızlık ne de sevginin bitiyor oluşuydu böyle olunca da insan unutamıyor
Ben aşık falan olmayı bıraktım bir yaştan sonra.
İlk aşkıydim beni unuttu. Unutulmaz değil yani
İlkler unutulmaz
Nasıl oluyor tam olarak kıyaslıyor mu hep Ozaman? Veya aşık olmuyor mu aynı veya daha çok?
Ama şimdi beraber olduğu kişiye daha çok önem veriyordur dimi?
Ben takıntılıyım hep bir şey arıyorum.. 😂
Evet ilk unutulmaz
Nasıl oluyor tam olarak kıyaslıyor mu hep Ozaman? Veya aşık olmuyor mu aynı veya daha çok?
Kıyaslıyo ondan iyi olmazsan bittin
Kendimi beğenir gibi olmasın bu yazdığına yönelik diyorum ben daha güzelim 😂 ama ilk ya dedim kıyas oluyor mudur
Oluyordur daha güzelsen hemen unutur 😂😂 adımı bile aklına gelmez kendimden biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?