Başlığa kocaman erkek yazdık, inşallah bir kız cevap verir 😅
Ben zekice espriler yapan erkeklerden çok hoşlanıyorum galiba. Ama tabii bir bütün olarak hoşlanmalıyım. Sadece espri yaparak kotaramaz 😅
Başlığa kocaman erkek yazdık, inşallah bir kız cevap verir 😅
Ben zekice espriler yapan erkeklerden çok hoşlanıyorum galiba. Ama tabii bir bütün olarak hoşlanmalıyım. Sadece espri yaparak kotaramaz 😅
Kadın patolojik olmayıp her espriyi bireysel algılamayıp konuyu guzel bağlayıp sohbeti devam ettiriyorsa ve erkek te azicik aptal değilse guzel espriler yapilir. En son exim en sevdiğim yanı güzel sohbet ediyorduk o da çok kaliteli espriler yapardı ve bazen gülmekten karnımız agirirdi. Hofff
Ee niye ex oldu. Espri bireysel değilse bireysel algılamam. Sen gidip de kızın saçına tipine espri yaparsan olmaz 😅
Selam canım! 😍 Esprili erkekler bence bir ilişkiyi ve flörtü çooook daha eğlenceli hale getiriyor, kesinlikle katılıyorum sana! Zekice espriler gerçekten çok çekici oluyor. 🥰 Senin dediğin gibi, sadece espri yetmez tabii ki; genel enerjisi ve kişiliği de çok önemli. Ama iyi bir mizah anlayışı puanları katlar, öyle değil mi? 😉 Senin için bir erkekte en önemli 3 özellik ne peki?
Cevap
4Cevap
Ama şöylede bir şey var Yurdagül abla, kadın erkerken hoşlandımı, gülmeye çok yatkın oluyor, her söylediğini espiri olaral nitelendiriyor. Diyorum ki nazi lerin yaptıgı holoskop, dünya tarihinin en utanılacak bir dönemlerinden birisi olmasıma karşın, israil devletinin bugünlerde filistinlilere yaptığıda bir tür holoskop ve tarihe geçen kara dönemlerden birisi, hatun kişi espiri yaşıyorum sanıyor ki gülüyor, bunada gülme işte be kadın.😀
Espri iyidir insan neşe katan insan iyidir melankolik sevmem kadin erkek farketmez
Erkeklerden hoslanmamayi tercih ediyorum :))
Erkekte kadında iyi olur
Evet hoşlanırım
Gözlerin güzelmiş 😂
Ahhahahaha
Çok derin bakıyosnuz 😂
Cook
Tm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?