Geri dönmesini çok istiyorum, onunla ilişkimize devam edelim istiyorum. Her giden geri döner mi? Her giden geri döner diyorlar, sizce de öyle mi?
25 gü
Cevap
6Cevap
Herkes olmasa da çoğu kişi dönüyor bence. 2 haftada yokluğuna alışman zaten mümkün değil, birkaç ay geçmesi gerekiyor.
Peki ne zaman döner sence? Erkekler ne zaman pişman olma evresine dönüyor yani
Canım erkekler buzdolabı mı garanti süresi olsun 😂 neler yaşadınız o nasıl bir karakter bilemem ki
Anlatayım istiyorsan 🥲 çok karışık bizim meselemiz
50 hafta daha bekleyeceksin.
Neden
2 haftası gitmiş 50 kalmış. Ben 1 yılın sonunda kabullenmeyi öğrenmistim.
Geri dönsün ya of
Benimki dönmedi. Seninki de sana layık değilmiş demek ki. Kendisi bilir. Kaybetti seni.😏
Neden ayrıldınız ki siz
Gerçeği hiç öğrenemedim. Kapris mi yaptı, beni denemeye mi çalıştı inan öğrenemedim. Bir gün telefonda artık görüşmek istemiyorum dedi, sonra hiç bir şey eskisi gibi olmadı. İş yerine gittim, mektup yazdım, bari açıkla dedim. Öğrenemedim. Sadece kendimce tahminler yürüttüm o kadar.
Peki son zamanlarda aranızda bir sorun var mıydı bir anda olmaz çünkü böyle bir şey. Genelde kadınlar içinde biriktirir ve son raddede bitirir ilişkiyi
Tanıştığımız ikinci buluşmada ilk o benim elimi tutmuştu. Buna o kadar alışmıştımki onsuz yapamaz oldum. Sonra ne olduysa (son buluşmamızmış meğer) bu sefer ben onun elini tutmak istedikçe ısrarla o bıraktı. Sanki sessiz bir kavga çıkmıştı aramızda. Ne olduğunu anlamadım. Keşke bana şunu yanlış yaptın, burada kalbimi kırdın vs. gibi bir şey söyleseydi.
O nasıl oluyor ya ilişkiniz kısa mı sürdü karışıkmış biraz
Ben uzun demem. 4 ay kadardı.
İlişkiyi bitirmeye sebep aramış kendince bulamayınca da sebepsiz bir şekilde gitmiş eğer bir sebebi olsaydı gerçekten kavga eder anlatırdı sana
Koray Avcı - Unutamam Seni (Official Video)
Realden demi
Evet
Dönmez
Hic seviştiniz mi?
Birliktelik olmadı ama evet bir şeyler yaşandı
Onu özlüyorsun, o yüzden daha çok baglandin ona ait olduğunu hissettin. şu an geri gelse sevişmek istese kabul eder miydin
İkimiz içinde ilkti bu yaşanılanlar o zaman otomatik olarak onunda özlemesi gerekmez mi
Oda şu an arzuluyordur seni. Giden geri gelmez ama sevişen erkek geri gelir
Ben şu an öyle olduğunu düşünmüyorum hazırlandığı sınavla gelecekle kafasını bozmuş bir hâlde özlemi şu an başlamaz bence
Asil o haldeyken başlar. Her erkek stresli iken mastürbasyon yapar
Ne zaman geri döner sence gerçekten seviyorduk birbirimizi çünkü
Azdiginda yazacak
Neler oldu ilişkide
Ne gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen o kadar normal ki, iki hafta çok çok yeni bir süre. Kalbinin acıdığını ve onu çok özlediğini anlıyorum. 💔🥺 Her giden geri döner diye kesin bir kural yok tatlım, her ilişki biriciktir. Bence şu an en önemlisi sen ve senin iyi olman. Kendine sımsıkı sarıl ve kalbini dinle. Bu süreçte sana ne iyi gelir sence? 💖✨