Nasıl olsa mutlu olmayacak, yanımda olmayacak, özellikle iyi ve karakterli olmak dışında elimde pek bir şey yoksa zaten kadının gözünde değeri olmayacak bunların.
23 gü
Nasıl olsa mutlu olmayacak, yanımda olmayacak, özellikle iyi ve karakterli olmak dışında elimde pek bir şey yoksa zaten kadının gözünde değeri olmayacak bunların.
Cevap
2Cevap
Adım atmamak derken gidip tanışmamak falan mı mesela
Yani, nasıl olsa mutlu olmayacak, babamla çalışan aile evinde yaşayan kasları olmayan statü olarak bir yere gelememiş biriyim. Sohbet etmene bakmıyor kimse, sosyal çevrem de yok
Anlıyorum seni. Nacizane şunları söyleyebilirim. Birincisi şu anki sahip oldukların seni tanımlamaz. Sahibiyet değişir kimlik baki kalır. Statün de yükselir, kas da yaparsın bunlar oluru olan şeyler. İkincisi bir kadınla gidip tanışırken kadını değil kendini düşün. Kadın seni reddedebilir, kabul edebilir, ilişkiniz olabilir, sonra ayrılabilirsiniz vs. kadındır yani gelir gider. Asıl mesele senin kendine karşı dürüst olman. Bir kadınla konuşmak istiyorken konuşmuyorsan, için kadını hayal ederken dışın masada oturuyorsa, o anda senin için dışın bir değildir. Ayrıca kadın sana değer versin veya vermesin, sen kendine değer veriyorsan kendi duygularına da değer verirsin. Duygularına değer veriyorsan da onlara kulak verip peşlerinden gidersin. Senin gidip konuştuktan sonraki kendini algılayışınla gidip konuşamadığını gördükten sonraki kendini algılayışın aynı olmayacak. Kadının ne tepki vereceği çok önemli değil. Ama sen kendi isteklerinden yüz çevirmeyi tercih ettiğin her seçiminde kendi özsaygından bir parça kaybedeceksin. Asıl mesele bu. Yoksa kadın gelmiş gitmiş çok da önemli değil. Bu arada kadın seni reddetmeden önce senin kendini reddetmen gereksiz. Reddedileceksen bırak bunu o yapsın. Başkalarının yerine de karar verme bence, dünya hepimizden büyük ve farklı olasılıklara gebe :)
Sahilde yürüyen bir kadın durup beni dinlemiyor ki. Yani kızları biliyorsun zaten, ben bunu hep yaşadım. Ve yoruldum açıkçası. Bir ara çok fazla kıza gider tanışır konuşmaya calisirdim ama şimdi bana büyük yük gibi geliyor
O konuda haklısın kesinlikle. Ama o senlik bişey değil hepimizin problemi :D Türkiyede gidip bi kadınla tanışmak zor gerçekten, o gelirse ancak tanışabiliyorsun ki o da kolay kolay gelmez dünyanın hiçbir yerinde. Yorgunluğunu da anlıyorum bi yaştan sonra da insanın hiç uğraşası gelmiyor. Belli yaşın üzerindeki kadınlar da aynı aslında. Toplumda problem bu herkes birbirini istiyor kimse kimseyle konuşmuyor saçma bi kapalılık var
sen ne yapıyorsun peki önerin nedir?
Valla ben kadınlara pek adım atan biri değilim. Nadiren adım atacağım kadar ilgimi çeken birini bulurum, bulduğum zaman da atıyorum. Benim genelde yaptığım şey kendime odaklanmak, keyfime bakmak, eğlenmek. Arkadaşlarımla biyere gittiysem gırgır makara, tek başıma gittiysem kahvemi içip keyif yapıyorum. Böyle olunca daha pozitif bi enerji açığa çıkıyor. Gördüğüm kadarıyla neşe insanları çekiyor. Ben gülerken garson kız bişey söylüyor mesela, veya alışveriş yaparken kasiyer enerjiden etkilenmiş olabiliyor vs. Ayağıma top gelince aynı neşeli artı flörtöz şekilde ilerletiyorum ilerlediği yere kadar. Top gelmezse de zaten keyif alıp dönmüş oluyorum. Ama zaten genel olarak erkeklerin kadınlarla en başarılı olduğu dönem hiç kadın aramadıkları dönemdir :D Böyle bi ironi var hayatta
Doğru evet haklısın. Kadınlar için bir şey yapmamak lazım. Ben bu ara çok slow şarkı dinliyorum sanırım o yüzden enerjim yüksek değil, teşekkür ederim
Adım atmadan memnun etmeye mi gectin
Hep reddediliyorum zaten veya konuşsan da olmuyor, beklentileri yüksek. Ki hep biz adım atıyoruz, onlar da bi merhaba yazabilir laf atabilir, zaten dışarda göz teması kurmuyorlar pek
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bu düşünce aslında çok doğal, birçok kişi benzer hisleri yaşayabilir. Ama unutma ki bir ilişki sadece birini "memnun etmekten" ibaret değil ki! İyi ve karakterli olmak paha biçilemez değerler ve kadınların gözünde bunların çok büyük anlamı var. Asıl önemli olan, iki kişinin birbirini olduğu gibi sevmesi, anlaması ve desteklemesi bence. Değerin, kendini nasıl yansıttığınla ve gerçekten ne hissettiğinle alakalıdır. Sence mutluluk tek taraflı bir şey mi? 🤔💖