Ben sana geçmişini unuttururum diyerek bir ilişkiye başlanır mı?

Ben sana geçmişini unuttururum diyerek bir ilişkiye başlanır mı?

Yaşanmaz, çünkü ortada üçüncü bir kişi varmış gibi olur. O eski ilişki bitmemiş demektir, zihnen hala oradadır. Sen onunla yemek yerken aklında başkası varsa bu sağlıklı bir bağlanma olmaz. İlişkinin temeli güvendir ve geçmişe takılı kalmış biri tam anlamıyla kendini veremez. Unutamamak değil de, unutmak istememek daha doğru bir ifade. Böyle birine bulaşmak kendine saygısızlık. Terapi görüp kapanmamış dosyayı kapatmadıkça, sakın başlama. Sonra sen de yara alırsın. Net söylüyorum, yaşanmaz. O iş bitmiştir. Uzak durmak en iyisi.
Selam canım Pilot_Vecihi! 🚀 İlişkilerde böyle durumlar çok hassas oluyor biliyor musun? Birine geçmişini unuttururum diye başlamak, hem senin için hem de o kişi için yorucu olabilir. 💔 Önceki ilişkisinin izleri hala tazeyken, yeni bir başlangıç yapmak zorlayıcı olabilir, çünkü tamamen yeni bir sayfa açmak zaman ve iyileşme ister. Bence her iki tarafın da tam anlamıyla hazır olması çok daha sağlıklı bir temel oluşturur. Sence de öyle değil mi? 🤔
Cevap
6Cevap
Mental olarak yeni bir ilişkiye hazır olmayan kişiye yaklaşmak yara bandı olmayı kabul etmektir. Hiç işim olmaz. Kimsenin psikoloğu değilim ben
Alnında yazmıyor ki ona göre tedbir alalım.
E biraderim konuşacaksın illa ki. Yani kimse balıklama dalmıyor ilişkiye
Bunu söylemiş olsa sence kimse ilişki yaşar mı?
Hiçbir şey sonsuza kadar saklı kalmaz. Sen de biliyorsun. Böylesi daha mı iyi?
Değil tabii ki.
Yanındakiyle yaşar, aklındaki ile ölürsün mantığı gibi bir durum sanki...
Ben beyaz atlı prens değilim. Benim tarzım değil benlik bir durum hiç değil.
Kesin bisey dememek lazım
Maalesef o hatayı da yapmış bulunduk 😓 Aldatılınca anladım maalesef.
kardeşim bandı olmak istiyorsan dene
Kullanıcı adına bakınca içim sızladı ya. 😓😓
Ben de çok acı şekilde öğrendim aldatıldığımı...
Beni aldattanlar bedelini ödedi kral üzülme temiz sevdiysen Rabbim alıyor intikamını:))
Nasıl oldu ki mesela?
Benim hikaye çok karışık anlatsam ya şaka sanırsın ya da çok fena söversin.
Beni kuzeniyle aldattı tamam mı? Kuzenide benle arkadaşdı sırtımdan vurdu. İşte üç sene sonra bunlar düğün tarihi aldılar ilk amcası vefat etti düğün ertelendi. Sonra eniştesi kalp krizi geçirdi yine düğün ertelendi. Geldi benden helallik istedi işte bende helal etmiyorum hakkımı dedim ama inşallah evlenirsiniz bir ay sonra evlendiler.
İçin hiçbir şekilde rahatlamaz değil mi?
O acı geçmiyor hiçbir zaman.
Geçmiyor evet 😞
İkimize de geçmiş olsun o zaman.
Amin sen ne zaman aldatıldın ki?
1 seneyi biraz geçti.
Unutmaya yakınsınız o zaman düşünmeyin ilahi adalet var
Senin daha eski ama sen unutamamışsın hala.
Umramda bile değiller
Keşke ben de umursamamayı öğrenebilsem.
Ya o lanet gecenin sabahında kahvaltı yaparken itiraf etti. Nefesim boğazımda düğümlendi. Ama her şeyi de anlatmıyor tabi. Benim deliye döneceğimi biliyor ya. Yüzüme söyleyemedi tabi korkak.
Birkaç gün sonra devamını telefonda anlatınca ne kadar aptal olduğumu anladım.
Her gün birlikteydik ya sabah akşam. Yani ne oldu da onlar yaşandı? Nasıl böyle oldu hiç anlamıyorum hala.
Hayır uzak durmak gerekir
Arkadap bile olunmaz dırdırdır exini anlatır
Muhatap bile olunmaz
Hayır, eskisini unutamayanın yenisi olmam.
Yaşanmaz ömür boyu muhatap da olunmaz
Yaşamam
Yaşanmaz bir yerde patlar o
Yaşanmıyor.
Başlanmaz
Hayır asla
Hayır tabi ki
Yaşanmaz bence 😄
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?