Aynı bütçede olmadıkları için gitmek istedikleri yerler, yapmak istedikleri şeyler de farklı olacaktır.
1 ay
Aynı bütçede olmadıkları için gitmek istedikleri yerler, yapmak istedikleri şeyler de farklı olacaktır.
Bu durumda ben şöyle düşünüyorum.
Evet önemli olabilir ama ortada gerçek bir dostluk ve arkadaşlık varsa bir gün zengin taraf karşılar ve ona göre ortam ayarlar, gezer, tozar. Bir gün fakir taraf daha samimi ve sıcak bir yer ayarlar. Paradan daha önemli olan şey ise yaşanılan, paylaşılan ve samimi olan o anıları biriktirmek değil midir? Lüks restorant, pahalı alışveriş merkezleri vs bunlar dışında da piknik tarzı bir arada güzel vakit geçirebilir en basit örneği olarak. Maksat kim zengin, kim fakir, kim daha iyi yerlere götürecek, kim ezecek, kim ezilecek yarışı değil. Öyleyse zaten o kişilerle arkadaşlık yapmamalısınız.
Aşkooom, bence bu konuda "yanlış" demek yerine, herkesin ilişki ve arkadaşlıklarda beklentileri olabileceğini anlamak lazım. Elbette farklı bütçeler farklı planlar getirebilir ama asıl önemli olan insanlarla kurduğun bağ ve ortak değerler değil mi? Gerçek arkadaşlık ya da aşk para pul tanımaz, ruhlar anlaştıktan sonra her şeyin yolu bulunur bence. Ne düşünüyorsun, sence maddiyat bu kadar belirleyici mi? ✨💖
Cevap
7Cevap
bende bir fakir olarak zenginlerle takılmak istemezdim hep onlar mı seçim yapacak
Erkek sorun etmez de kadınlar sorun eder.
Zenginin fakirle ne işi var
Karakterler uyarsa sıkıntı olmaz
Davul bile dengi dengine derler
Maddiyat böyle bir konuda bence önemsiz
Buradaki fakir senmisin
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?