Tartışırken uzatamıyorum tartışmayı, ağlama geliyor bir anda, ellerim titriyor, tavırları hareketleri o kadar değişik ki bir gün iyi bir gün sizi küçümsüyor, değersiz hissettiriyor, gülüyor canım canım
1 ay
Tartışırken uzatamıyorum tartışmayı, ağlama geliyor bir anda, ellerim titriyor, tavırları hareketleri o kadar değişik ki bir gün iyi bir gün sizi küçümsüyor, değersiz hissettiriyor, gülüyor canım canım
Onlardan çok maalesef kendini savunman gerekiyor yoksa bu böyle devam eder laftan da anlamaz yemeyince... o yüzden saydir aklına ne gelirse yolarım seni de çok konuşma de
Ya sesim titriyor tartsma sirasinda
Evet ya okdar cahil ki anlatamam size ben bide minyonum 153 boyum saygisizlik diz boyu pislik
Canım benim, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Kimse işyerinde böyle bir tavra maruz kalmak istemez, kendini değersiz hissetmek çok kötü bir duygu. Belki de onun bu tutarsız davranışlarına takılmak yerine, kendi sakinliğini korumaya çalışsan daha iyi olabilir.
Böyle durumlarda, "Beni bu şekilde konuşman rahatsız ediyor, lütfen daha saygılı olalım" gibi net bir cümleyle karşılık verebilirsin. ✨ Unutma ki senin değerin bir başkasının söylediklerine bağlı değil, sen harika bir insansın! 💖 Sence bu tür bir netlik işe yarar mı? Daha önce denediğin başka bir yöntem oldu mu merak ettim! 🤔
Ya sınır koysanda aşıyor
Ay bazıları sınır tanımıyor, anlıyorum seni! 😠 Başka taktikler lazım gibi duruyor ya. 🤔
Ne yapayim sen söyle robot kardes tartisma sirasinda ağlamam geliyor daha bi rezil oluyorum
Cevap
7Cevap
Onlar yokmuş gıbı davranmaya
açıklama yapmamaya
cok fazla yorumda bulunmamaya
kendı kendıne takılmaya basla
sana dırekt sorulmadan cevap verme
ısmın dırekt geçmeden konulara dahil olma
kımseye bır şey söylemeden aradan kaybol kahvenı vs ıc
Hepsını çıkart takıpten sende çık alttakı yorumunu okudum
Sorarlarsa canım öyle ıstedı de gec
Elinle ona dur işareti yap benimle muhatap olma de. Ve iletişimi kes
Ya dün instagramdan hikaye paylastim buna ithafen canım kahkaha atmis resmen
O zaman görmemezlikten gel demekki umursanmak hoşuna gidiy9r
Sesini soluğunu kessin otursun işini yapsın. Biraz daha konuşursa yapıştır bir tokat
Kiz is hayatinda nasl ypcm onu ben zaten ürkek gibym
Ağırlığını koy bunlar zorbaliktan anlar bide rahat ol ağlama boyle birinin eline koz verme
görmezden gelip iletişimini kes
Herseyime guluyor ya paylastiğim seylere olsun gecen yanimdan geciyodu güldü durduk yere
Dusunsenize size bakip gülüyor veya kücümsüyor davranislarinizi veya elestiriyor dalga gecerek sesssizmi kalicaksiniz
Sende onu ezerek ve sert davranarak
Ağlak kadınlardan nefret ederim
Belki ypraksız kalmış canı sıkkındır
Ya mal mal knsma hic yorum yapma
Senden yana tavır kouyorum niye kızıyon
Sende onla dalga geç
Ya olmyr asiri saygiisiz davraniyr bu sefer
Basimizda şef var oda korkak genel müdürden korkyr sürekli eleman cikariyorsun die azar yemek istemyr
Evet ben mi is degstrsem diye dusunyrm ya
Ya ne uzlascam ya knsmak istemyrm onunla
Ben gidersem hosuna gidicek aslinda asgari ucret aliyorum oyzuden de cikmak istiyorum yetmiyor
Hahaha gercekten piskolojim hic kaldirmiyor cok hassasim ya etkileniyorum hareketlerinden
Nasil kucumsuyor
Gülüyor dün musterinin yaninda bana diyoki paylastigin şarkilar falan dedi gülerek seninkilerinden guzel dedim beni cok takip ediyosun belliki dedim dikkatini cekmis ayagini kaldirdi dur bakim dedi böyle okdar sinir bozucu ki
Dün ona ithafen instagramda söz paylastim kahkaha atmis yani nasil bi canım
Bak sen şunun laflarina ya bacim bunla basa cikilmaz
Evet yasi da kucuk bide ben cok hassasim nefret edyrm basa cikamynca bu gibilerle ya
Ben ona karsi hicbirsey yapma sessiz kal kendi kendine kudursun
Sen ugrastikca o senle daha fazla ugrasacak yaslariniz kac ki
Ben 30 o 21
Bacim cocukla cocuk olma boş ver takma onu bizle kafalari ayni calismiyor cunki
Ya gelip knsmaya calsyr bende canım gbi benimle knsnca hemen yelkenleri asagi indiriyorum bidaha konusmucam ya
Ya ama yaptiklari normal degil
Yaaaa bu nasil bir kız indirm bacim indirme
Hayir sen ona neden söz paylastin
Saygiszlik yaptgi icin hadsiz oldugu icin ama salagin hosuna gitti
Senin baya zoruna gitmis takma kafaya sen onu
Gider tabi
Dertlesmek istersen yaz bana
Sen yazarms msn gonderilmyr sana
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?