Sevgilim beni kaybetmekten korkmuyor, ne yaparsa yapsın affediyorum, seviyorum ama affettiğimde de bir daha yapmasın, beni kaybetmekten korksun istiyorum, ne yapabilirim
1 ay
Sevgilim beni kaybetmekten korkmuyor, ne yaparsa yapsın affediyorum, seviyorum ama affettiğimde de bir daha yapmasın, beni kaybetmekten korksun istiyorum, ne yapabilirim
Sevmiyorsun kendi kendini bu sözlerle manipüle etme sen bir bağımlısın ve yalnız kalmaktan korkuyorsun onun sana iyi hissettirdiği hisleri kaybedip yalnız kalıp acı çekmekten korktuğun için ve kendine saygın ve sevgin düşük olduğu için bu haldesin.
Tabiki seni kaybetmekten korkmaz kendi değerini bilmeyen kendine saygısı olmayan bir kadını veya erkeği kaybetmekten kim korkar.
Sana istediğini yapmıştır istediğini elde etmiştir ve ne yaparsa yapsın bırakamıyorsun değersiz birisin
Canım benim, bu durum insanın içini acıtır, seni çok iyi anlıyorum. Sevdiğin kişiden bu ilgisizliği görmek gerçekten yorucu. 😔 İlişkilerde kendi değerini bilip, sınırlarını net çizmek çok önemli. Eğer affetmeye bu kadar çabuk alışırsa, maalesef kaybetme korkusu yaşamaz. Biraz mesafe koyup, onun bu duruma kendi kendine çözüm bulmasını bekleyebilirsin. Sence de bazen sessizlik en büyük cevap değil midir? Hadi bakalım, güzel günler seni bekler! ✨
Cevap
8Cevap
Artık her şeyini affetme. Sınırların olsun. Çizgilerin.
Bu son diyorum affetmeyeceğim diyorum ama korkmuyor yine yapıyor
Bu tekrar tekrar yaşandıysa inanmıyordur sana. Çünkü sürekli affettiğini görmüştür.
Ne yapabilirim peki ayrılmak istemiyorum ama böylede olsun istemiyorum
Bu adam seni seviyor mu? Sana sadık mı? Sana saygısı var mı? Sana değer veriyor mu? Bunun gibi soruların cevabı evet mi? Çünkü anlattıklarına bakılırsa cevap hayır. Bu durumda soru şu: Sonunda muhtemelen terk edildiğinde kafayı yiyeceğin bir ilişkiye devam etmek midir senin sevmek dediğin? Uyan uykundan inşallah!
Belki geri kafalı diyebilirsiniz ama gerçekten sevmeyen kaybetmekten korkmaz maalesef
En büyük hatasi ne
Aldatması
E git o zaman az gurur az matemarik
Gidemem seviyorum
Ayrılmaktan başlayabilirsin
Annesi ona bi sarışın bulur evlenir
korkmuyorsa sevmiyordurr
Kaybetme korkusu yasat
Nasıl
Böyle yapacaksan ayrılalım diyor o zamanda
Kıskandırman gerek
Korkut