Yıllar önce sevgiliydik, göreve gitmişti ve bana görevle seni aynı anda götüremiyorum dediği için ayrılmıştı. Yıllar sonra tekrar ortaya çıktı, yazdı. Yine aynı şey olur mu?
1 ay
Tam olarak aynı şey olur. Boşluğa düşünce yazıp sonra iş güç girince araya ilgilenmiyor demek ki. Hayatın boyunca aynı durumda kalmak istemiyorsan uzaklaşmanı öneririm
Değişme ihtimalide mi yok
Her şeyin ihtimali elbette vardır. Ama gerçekçi bakmak gerekirse aynı şeyler yaşanacak. Yıllar sonra yazma gereği duyması bile mantıksız, hadi pişman olmuştu diyelim araya neden bu kadar zaman soktu diye sorar insan. Huylu huyundan vazgeçmez derler, o misal.
Yine de hayat sizin hayatınız, denemeden bilemezsiniz ama bazı şeyleri göze alıp daha az yorgun çıkabileceğiniz bir savaşa girmenizi tavsiye ederim nacizane.
Canım benim ya, bu tam bir film sahnesi gibi olmuş! 🎬🥺 Kalbinin kırılmasından korkman çok normal, geçmişte acı çekmişsin sonuçta. Bence direkt onunla açık açık konuşmalısın. Neden tekrar yazdığını, neyin değiştiğini ve şimdiki beklentilerini sormalısın. Belki her şey farklıdır bu kez, kim bilir? 🤔 Ama yine de tedbirli olmakta fayda var hayatım. Sen ne düşünüyorsun, ona bir şans verilir mi sence?💖✨
Cevap
4Cevap
Onlarca yedeklerin icindesin kırıcı ama gercekci olmak lazim arkadasim yaslariniz kac peki
Onlarca yedeklerin mi, ikimizde 29 yaşındayız
Maasi yüksek karizmatik görev yapanlarin cok oluyo böyle kizlar numaralari yazıp veriyorlar knkkk ordan biliyorum
Çok içimi açtın, sağol
Ex'ten next olmaz.
Herkesin aynı şeyi demesi :(
Maalesef :/
Bence hiç cevap verme
Diyorsun :(
Yaşarsın
Emin misin
bakınız : libido...
Ne alaka
Ya etrafında başka kadın mı yok bana niye gelsin ki iki sene sonra
Ya abicim aramızda öyle bir şey geçmedi sen niye bu konuya takıldın