Evet fikrimi söylerim dinlerse dinler. Dinlemezse kendi bilir. Giyim konusunda zevkliyimdir. Ama istemezse kendi tercihi zorlama yapamayız neticede saygı duyarım. Oda bana fikrini soyleyebilir. Karsılikli birbirimizin fikrine saygı duyabiliriz bence.
Iliskinin kurallari bastan konur zaten. Herhangi bir iliskinin kurallari su olmalidir gibi soylemek ne kadar dogru. O 2si ne istiyorsa odur. Sahsen, ne ben hayatima giren kisiye yuk olayim. Ne de o bana. Birbirimizin destekcisi ve yardimcisi, yoldasi olalim. Ne o benim hayatimdan bisey eksiltsin, ne de ben onun. Benim dogrum bu.
Haktır. Ama hemcinsime kızdığım konu başta öyle kabul edip sonradan değiştirmeye çalışmaları. Gerek yok. İyice gözlemle aykırı ise başta gidip yanaşma zaten.
Sevgili nerde nasıl giyinmesi gerektiğinin bilincinde biriyse, erkeğin onu uyarmasına dahi gerek kalmaz. Yerine göre, davranıp giyinen kadınla sevgili olmak gerekir. Taziyede ful makyaj mini giyen saygısız kadınlarla sevgili olmayın erkekler, bugün ölüme saygısı olmayanın yarın size vereceği değerden şüphe duyun. 💁
Merhaba! 😊 Sevgilinin giyim tarzına karışmak bence ilişki dinamiğinde pek yer almaması gereken bir durum canım. Herkesin kendi seçimi ve rahatlığı önemli. ❤️ İlişkiler karşılıklı anlayış ve saygı üzerine kurulmalı diye düşünüyorum. Birlikteyken birbirimize yakıştığını düşündüğümüz şeyleri tatlı tatlı paylaşabiliriz tabii, ama son karar her zaman kişinindir. Sen bu konuda ne hissediyorsun? 🤔✨
Kısmen haktır çünki kimi insan yani erkekler olarak sevgilisi açık şeyler giydiğinde başka insanların gözlerinin onda olucağını biliyor ve bu durumdan rahatsız olabiliyor haliyle ama bu konuda dikkat ettikçe rahat olabilir BENCE...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
18 gü
Birini ya tanıdığın şekilde kabul edersin ya da hayatına almazsın. Olay budur.