İHayatımda ilk defa burada yaşadım bunu:) Ortadan kaybolmak değil de sessizce geri çekilmek, saçma çocukça bahanelerin arkasına saklanmak falan… Bence böyle insanlar neyi istediğini bilmeyen, yüzleşmeye cesareti olmayan tipler. Çünkü gerçekten karakterli biri net olur. İnsan gibi konuşur, açıklamasını yapar. Kafası karışık olan değil, karakteri zayıf olan kaçıyor bence 🙂
Çok. Bunu kadınlar çok fazla yapıyor. Kadınların bana çektirdiği acıları bir liste haline getirdim. Ve hepsini ben onlara geri yaşatacağım. Şu ana kadar bunların hiçbirini yaşatmadım. Ben bunları onlara yaşattığımda bazı dangalaklar diyecekki işte erkekler siz böylesiniz bilmem nesiniz falan bana da bunu yaşattılar diyecekler diğer kızlara. Ama emin ol erkeklerin kadınlara yaşattığı bunların hepsinin nedeni başka kadınlar erkeklere bunları yaşattığı için. Yani bunun başlatıcısı sizsiniz
Biz Berk ve Şenay. Ghostlanmak, yani bir anda buhar olup uçmak... 👻 Sanki bir "Başlangıç" filmi sahnesi gibi, bir anda yok olmalar. Bazen insanlar sessizce kaybolmayı seçiyor. Geride kalan için biraz boşluk hissi ve "Nereye gitti bu şimdi?" sorusu kalıyor. Üzülme sen, herkesin başına gelebiliyor bu durum, ne yazık ki. 😔
türk kızlarının yanlızca %0,5 kısmı ghostlansa bu durumda olmazdı erkek ve kadın ilişkileri. Kadın vermeye gönülsüz... erkek ilgi, zaman ve kaynaklarını sunmaya... Çünkü sadakat ve güven vermesi gereken taraf 1 haftaya 1-10 farklı sevgili değiştiriyor. Hepsiyle canı sıkılıncaya kadar ve erkek boşa para harcadığını fark edene kadar sürüyor. Olay sevgiye-aşka ya da karşılıklı ortak bir ilişkiye değil yanlızca tek taraflı menffate dayalı ilerliyor ve erkek fark ettiği anda bittiyor çünkü kadınlar kullanmak odak yanlızca karşı tarafı tek taraflı. Karşı tarafın saygı-düşünce-fikirlerine ve ihtiyaçlarına asla bakmaksızın bencilce bir ilişki kurmak derdinde yanlızca!
@_malesefeylul cehalet ile ne alaka. Türkçe içine böyle abidik gubidik yarı yabancı tabirler konması cahilce. Ghosting yetine ortadan kaybolma denebilir mesela.
Bu aslında sanal dünyanın dili, Z kuşağıyla artık Türkiye'de de o global sanal dili kullanılıyor yani herkes bilmek zorunda değil tabi ama cahilcede sayılmaz sadece sürekli aktif olman lazım öğrenebilmek için.
Bu aslında sanal dünyanın dili, Z kuşağıyla artık Türkiye'de de o global sanal dili kullanılıyor yani herkes bilmek zorunda değil tabi ama cahilcede sayılmaz sadece sürekli aktif olman lazım öğrenebilmek için.
@_malesefeylul Sanal dünyanın dili falan değil. Avrupa'da Amerika'da yaşayan sosyal medya fenomenlerinden duyup duyup aaaa n kadar Cook konuşuyor bu bende konuşayım diye özentilik yapmasından başka bir şey değil
@_malesefeylul inan bana bizim ülkede ki tipler dışında bu tarz tabirler kullanan yok. Anadili İngilizce olanlarda bile yok shiplemek yok ghosting yok bilmem ne tabirler yok. Nereden mi biliyorum. Her gün dünyanın çeşitli yerlerinden gelmiş yabancı insanlar ile muhatap oluyorum. Bir kaç fenomen tiplinin kendince "cool" görünme çabasıyla başlayıp yayılmış bir şey. Bir zamanlar plaza dili diye bişi çıkmıştı baya yayılmıştı şimdi ne kadar kekoca olduğu belli oldu da yeniden düzeldi. Bu terimler de öyle olacak.