Eski sevgilimin karısını arayıp her şeyi anlatmalı mıyım, siz olsanız ne yapardınız?

çocukluğumdan beri sevdiğim bir adam vardı onunla evlenecektim hatta evlilik tarihi bile almıştık 14 nisan’da doğum günümde evlenecektik ama düğünden sadece 3 gün önce benden başka bir sevgilisi olduğunu öğrendim üstelik kız hamileymiş ve ailesi dahil herkes bunu biliyormuş bir tek ben hiçbir şeyden habersizmişim
geçenlerde öğrendim ki kızın çocuğu olmuş benimle kurduğu hayatı başkasıyla iğrenç bir şekilde yaşamış olması beni delirtiyor 1 hafta oldu evleneli hemen evlendirdiler yanındaki kadının ona bin beterini yaşatmasını dilemeden de edemiyorum
kadında da nasıl bir mide varsa beni bile bile 3 sene onunla birlikte olmuş bu saatten sonra hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum çünkü en asla yapmaz dediğim insanlar bile canımı yakıyor oysa ben onu babam gibi asla yapmaz sanmıştım

dün beni arıyor çok pişmanım diyor ağlıyor falan dün içimde ne varsa döktüm hiçbirinden de pişman değilim mal kardeşim gitmiş buna istek atmış bana bugün gelmiş diyor ki dava ederim bir daha istek atarsa diyor ben de dedim etmeyen adam değildir diye sonra beni karısı aradı laf saydırmaya başladı ben dedim ilk önce yanındaki köpeğin tasmasını tut dedim sonra konuş dedim suratına kapattım arayıp her şeyi anlatasım var
Eski sevgilimin karısını arayıp her şeyi anlatmalı mıyım, siz olsanız ne yapardınız?