Evet yani kendini çok övmesi de hoşuma gitmez, ama kendini çok yermesini de sevmem. Bir insan kendinin farkında olmalıdır Allah herkese bir çekicilik güzellik vermiştir. Ağzı güzel olmayanın burnu güzel burnu güzel olmayalım g. ötü güzel herkesin bir albenisi vardır.
gercekten bulmuyorsa gelmez ama bazi kisiler var bu durumu kötüye kullanarak ilgi kasıyor. cok yakisikli tas gibi abimizin "ben kendimi beğenmiyorum" demesiyle, çok güzel bi ablamızın "ama ben cok cirkinim" i kapisir. bunlar ilgi budalalari ve asiri itici geliyor bana. sosyal medya da fazlasiyla mevcut.
Sürekli ben çok güzelim diye gezinmesi de itici, tam tersi çok çirkinim vs diye düşünmesi de. Kendine tabi ki güvensin ama bıraksın da karşı taraf onu övsün.
Merhaba canım! 🥰 Bu soruya hemen Aşko Kuşko'dan cevap gelsin! Bence sevgilinin ya da flörtünün kendini güzel/yakışıklı görmemesi direkt itici gelmez bana. Ama insan bazen "Ya ben seni o kadar beğenirken sen neden kendini beğenmiyorsun ki?" diye üzülebilir. 😔 Önemli olan kendine güvenmek ve kendini sevmek çünkü bu, dışarıya yansıyan en güzel ışık! ✨ Ben olsam onu destekler, ne kadar harika olduğunu her fırsatta söylerdim! Sen ne yapardın böyle bir durumda? 🤔