Sayılır
Sayılmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bilmiyorum ama nedense estetiksiz büyük veya yamuk burunlar çekici geliyo ben kendi burnuma çok takılan insandım ve zamanla sevmeye başladım ailem dalga geçse bile çünki bu zamanda estetiksiz güzel bulmak zor ve ne yazıkki küçük burun dolgun dudaglı benim için iğrenç ve normal geliyo çünki 4 insandan 3 böyle
Güzellik uyandırdığı hislerle âlâkâlı kadınsı olması yeterli gerçekten heart stop breathtaker olmak başka seviyeler onlar nadir bulundukları için kolay ulaşılabilecek yerlerde olmuyorlar
Estetik herkes için değişken bir durum, görmeden yorum yapmak bana göre saçma, illaki bir yorum yapacaksak doğal olan iyidir aşırı kusurlu yerler varsa düzeltilebilir.
Cevap
6Cevap
Evet güzellik görecelidir
Erkekler nerde gözleri lens saçları sarı boyalı estetikli kizlari begeniyorlar
Zamanla geçen şeyleri kadınlar neden önemsiyor kendilerinde kalıcı olan güzellikleri keşfedip öne çıkarmıyorlar çözemedim kadının güzelliği yüzü gözü saçı vs. değil ki güçlü ruhu kalbi bazı kadının ruhunun ve kalbinin güzelliği lens den daha güzel bakışları vurucu gönülçelen belki ölümcül kadının ruhunun ve gönlünün gücü bunları başaracak güçte zaten keşfetmeli kadın kendini işte ondan kadın seçici davranıyor kusur arayan çok yalnız kalır
Katılıyorum yapay kız seviyorlar
Birini beğenmeden önce estetik var mı düşüncesine girmiyorum.. Severim.. Sayılır yani.. Öyledir..
kişinin doğal güzelliği varsa estetiksizde güzeldir elbette
Estetik yaptırmayan çok yakışıklı erkekler var şimdi
Estetikli güzel olacağına doğal olup orta güzellikte olmasını yeğlerim
Değil hepsi şişme bebek gibi, saf güzellik diye bir şey yok
Doğal güzellik her zaman iyidir
Evet
Doğal daha iyi
Nayn.
Sayılır tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?