Buluşmalarda eve gitmek istemiyorlar, kafe ortamları bazı erkekleri darlıyormuş

Buluşmalarda eve gitmek istemiyorlar, kafe ortamları bazı erkekleri darlıyormuş

Hesap + yalnizsan yiyisme 🤣 arkadaşlarımın eşlerinden gözlemlediğim her hafta birinin evinde toplanıp sohbet vs oluyor. Erkekler hep oturuyor açıkçası. Bu da bana biraz ters geldi. Kızlar yiyecekleri tabağın içeriğine kadar hazırlayıp önlerine getiriyor. Bir de kızlar istiyor bunu, mutlu görünüyorlar. Sandalye bile taşımıyor erkekler, bari ona el atsın. Yapabileceği ne varsa yapsın yani.. Bir arkadaşım da eşinin hiç dışarı cikmadigindan yakınıyor, bir yerlere gezmeye gitmiyorlarmis. E adamin bir kaşık enerjisi var, sen de onu haftalık arkadaş buluşmasında harcıyorsun. Bi plan yapma bakalım ya da haftalık buluşmaya kızlarla buluşma olsun sadece, o zaman adam nasıl da bak gezmek isteyecek. 😅 Bir de şeyi anlamıyorum ben gezmeye gideceğim sen de erkek arkadaşlarınla takıl. Bu şekilde bir dayatma. Biz nasıl yaşıyorsak eşimiz de öyle yaşasın. Hayır o öyle yaşamıyor yani. Sen git gezmene adam ne isterse onu yapsın. Bence hep bizim hayatımız böyle olmalı ideallestirmesi içinde yaşıyorlar. O yüzden böyle yani. Benim kocam da arkadaşlarıyla PlayStation oynar ben de kızlarla alisveristeyim. Böyle bir genelleştirilme ideallestirme. Bir de biz gezerken rahat vermedikleri için öyle diyoruz diyorlar. Orada da senin onun annesi olmadığını kocanın bir kaç saat sensiz idare edebileceğini anlamak gerekiyor. Mesajlar atıp arasa da ölmez yani. Gerekirse açıp şu saatte geleceğim yapabileceğim bir şey yok bu konuda desin. Sen yokken eve ablasını mı çağırdı o yüzden mi arayıp seni çağırıyor sen çağırdın ablanı çayını kahvesini sen yap diyeceksin yani. Daha kibar dersin tabi 🤣 ablanla ne zamandır baş başa oturamiyordunuz sizin için de iyi olmuş hayatım gibisinden 😅
İki alternatifim var bu konuda ; ya erkek çok rahat takılan biridir ve amacı cinsel beraberlik veya yakınlaşmaktır. Ya da cebinde akrep taşıyordur, dışarıda yemek 🍜 pahalı evde yapalım gibisinden.
Hangi tarafta olduğunu anlamak isterseniz eve çağırınca red edin, tepki çok büyük ve çirkinleşiyorsa anlayın ki amacı ilk madde. Sakin kalıyorsa ve açıklama yapıyorsa 2 . taraftadır. 💁
Cafede rahat edemez onlar sancıları farklı shdjflgş tamam bende insanları evimde ağırlamayı seviyorum arkadaşlarım gelsin ama karşı cins değil yani 🤦🏼♀️
Dışarıda da otururuz eve de gideriz ne olacak ki karşı tarafa Güveniyorsan sıkıntı yok ama sen tam tanımadığın %100 güven oluşmayan birisi seni eve davet ediyorsa o da sıkıntılı bir durum ama bak benimle beni tanıyan herkes gözü kapalı eve gelir hiç sıkıntı yapmaz hiç kimseyle gitmezler benimle gelirler ya bilirler onlara herhangi bir zararımı dokunmayacağını %100 güvenirler bu güven meselesi evde başbaşa kalıp vakit geçirmek bu devirde daha akıllıca eğer işin içinde fesatlık yoksa
Moldovyapapatya'cım, bu konuda yalnız değilsin, çok haklı bir gözlem! ✨ Erkekler genelde evde daha rahat ve özgür hissediyor olabilirler. Dışarıdaki kalabalık ve gürültü yerine, evde daha samimi, daha içten sohbetler etmeyi tercih edebiliyorlar. Böylece birbirlerini daha iyi tanıyıp, daha derin bir bağ kurabiliyorlar. Konfor ve mahremiyet bence çok önemli bu durumda! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, evde buluşmak sana nasıl geliyor? 🤔💖
Cevap
82Cevap
Bizi daha yakından yiyebi.. ayy görebilmek için. 😃
amaçları farklıdır
Evde olmak tabi daha güzel - ama evliysen- değilsen gerek yok bence. Zaten evlendikden sonra gününün her dakikasini onunla evde geçireceksin neden ṣimdiden geçiresin ki. Evlenikden sonra gezeriz diye düṣünüp ancak BİM A101 gezen çiftler gibi oluyorsunuz sonra.
Her zamanın bi tadı var kaçırmamak gerek bence. Sevgiliyken sevgili gibi yaṣamak lazım yani gezmek tozmak eğlenmek gülmek çılgın olmak. Evlenincede bunların üzerine bide extralar o kadar. Sen sevgiliyken evli gibi yaṣarsan evliyken sevgili olmayı özlersin.
akla gelen hemen belli. biliyoruz yani. hemen akıllar orada kızlarda. aslında bu nasıl kırılır. ekrekler olarak abi toplancaz karar alcaz. herkes kızı eve atcak bi şekilde sonrada kıza dokunmadan yolucak. kız yansa etse yaklassa bile nayn asla katiyen. sonra bence kızların zihni bu noktada temizlenir.
parti kur oy verek reis
Sen amacın kızları memnun etmek mi yoksa kendi isteğini yapmak mı? Sana bir kız destek olmuş yorumlarda demekki yanlış bir şey söylemişsin
@saçmabirkişilik müdür kurdum partiyi. 3. gözle görme partisi
Yani isteyen dalga geçer veya farklı düşünebilir. Ancak Müslüman bir adam ne evine davet eder nede yabancı bir kadının evine gider. Yani davet ediyorsa veya gidelim diyorsa zaten niyet genelde bellidir. Ha bir şey yapmasa da doğru değil bence. Evlenin rahat edin. Derken bunu diyen biz bekarız :D
Ayağıma gelsin kendimi yormim hem yakınlaşsak ileriye gidicek ortamda var diyip gitmiyorlar ya bide gittiğinde önüne hic bir sey koymamaları ajdjajsn kömik
Kafe ortami benide darlar , vitrin gibi. Ama mesela bir parka gidebiliriz ya da sakin bir yere , ama kafe olmasin. Eve gidelim demem evi isteyenlerin amaci farkli. Birde ev butun heyecani monotonlastirir , lan ben evden ciktim geri eve geldim dersin.
Onu diyenin niyeti bellidir. Burada kahve içip ne vakit kaybetmek diyen sığırlar. Kadına sadece bir et parçası olarak bakıyor bunlar. Buluştuk erkek erkeğe kahve içer gibi oturup muhabbet mi etcez diyorlar. Niyeti belli olanın ailesi kirlidir.
Broşüre bak, millet yesin diye kamu spotu çekmişler 😄
Türk kızları kendi hesabını ödeyemiyicek kadar olgunluktan uzak. Bu yüzdendir. Sevgiden ve eşten çok kullanılıcak cüzdan arayışında sıfır ilgi alaka ve emek vermeden cüzdan boşaltma derdinde sekssiz yapmadan.
cafelerde vs yakınlaşma olamıyıcağı için işine geliyo kadınların yanlızca bedava gezme eylenme yeme içme. Kahvenin hesabını yapıyor diyicekseniz... iki kişi minimum 600 den kalkar yanına bir şeyler alsanız 900-1k... esc 1,5k 1 saat güzel güzel takılınabiliyor.. kılıfı tak takıl... da size niye bu maddi yatırımı yapmalıyız asıl soru bu? cafe de oturup sizin eylendirmek içirip-yedirmek hesabınızı ödemek türlü jestler yapmak için mi karşılığı? genelde bir teşekkür bile %90 etmiyicektir.%10 utandığı belası 2-3k parasını yemişseniz çocuğun belki. zaten 1 haftaya canım sıkıldı diyip ayrılıcaksınız 😗 gidince hesabınızı ödiyicekmişsiniz gibi 😏 İşiniz gücünüz sömürmek. Karşı tarafa sevgi duymak sevmek değil.
ilişki hiç değil. İlişki de iki tarafta ortak paylaşır... Siz sadece alma peşindesiniz yanlızca alıyım... keyfim kaçmaya yakın ben kaçtım byy diyip mekanlarda yediğiniz içtiğiniz paylaştığınız yanınıza kalıcak. Zaten adamla beraber bir paylaşım yapmıyıcaksınız. Kendinizi çekip mekanı etkiketleyip lüx görünen sansebestiyan tatlısını kahve siğaranızı çekip takılıyorumcalar paylaşımı... Amaç buldum cüzdan beleşten sömürüyom bakın kızzlar kanıtı sizde eve gelince watsapptan nasıl bktan bir gün yaşattığınızın gururlu böbürlenmesini yapar günü kapatır hafta sonu pazara mütakim elemanın ayrılık haberini uçurursunuz.
Mesele ortam. Kalabalık ortamlar artık hint misali. Kaliteli vakit geçirilecek alanlar az. Ev de sürekli seks destekli. O da bayıyor bi saatten sonra..
Görselde iyi güzel mantıklı şeyler söylenmiş ancak hepimiz biliyoruz ki eve gitmeyi istemelerinin tek ama tek sebebi rahat rahat öpüşüp sevişebilme ihtimali.
Dışarıda masrafa gerek yok. Kız evde bana kahveyi kendi hazırlar. Ben de direk evi tercih edenlerdenim. Ayrıca kıza dışarıda zaman harcayamam. Benim zamanım kıymetli
Ucuza kaçtıkları için ve de tek dertleri malum durum. ondan
"naptım, seni becermek istiyorum ve bunu direkt söylemeye totom yemiyor" diyemeyen de kafede daralıyorum diyor aq
Soruyla açıklama ters olmuş. Açık havada dolaşırsınız.
İlk buluşmayı evde yapmak isteyen erkeği engelleyip geçmek en sağlıklısı
Yalan 😂 evde takılalım teklifi her zaman %1 bile olsa sevişme ihtimali taşır
Şimdi iki ihtimal var ya parası yoktur ya da niyeti farklıdır 🤦🏻♀️
bende istemıyorum evime anca 1 ay sonra gelsin
Düşünmek bile istemiyorum. :D Of, Allah'tan böyle biri yok hayatımda.
Seni rahatça şey yapıp sonra tekmeyi koymak istiyorum diyemiyorum çünkü dışarda
Niyetleri kötü oldukları içindir. Adam olan helali olmayan kadına el sürmez
Ya en güzeli ev çünkü daha rahat daha ferah ve her türlü ortama açık o anki duruma göre
Dışarıda oturtamadıkları için eve gitmek istiyorlar. 😈
İyilik için dışarıda beliniz tutulmasin evde rahat edin diyedir o 😄🤣
Ben park seviyorum veya sahil kenarı kafe de sıkılırım ve darlanıyorum
Bunu diyenden uzak durabilirsin aklın var. Bu muhabbetleri konuşanı da engelle
Mikmek istiyorsa ondan. Basit insanlar öyledir. Uzak dur
Valla manita ile deniz kenarında çekirdek dedikodu on numara olur
Yukarıdaki nedenlerin evet haklılık payı var, ama en önemli nedeni rahatça yakınlaşabilmek
Sadece serseriler dışarıyı severler Rümeysa, efendi erkek evcimendir
Cimrilik + derdi evde aşne fişne yapmaktır
Iyy gidilmez bacım s. tir et
Nerden bu bilgi geldi neden eve gitmek istesinler ki
Dimi
Güvenmediğin erkekle konuşmazsin zaten zaten eve gelse bile benim yanımda güvende olduğunu bilir
Ben çok tanımadığım bayanı evime almam dışarıda taniyayim sonra kendi gelmek isterse geçeriz 3 günde çıkmayız
Kız belki onun görüş ve ideallerine uymuyordur ortalikta gozukmek istemiyordur. Bu bir ihtimal bir ihtimalde. Kafede cay corbaya para verecegimize eve gidelim belki sevisiriz
Hamur açmayı öğretmeyi sevdikleri için evi daha rahat ve uygun buluyorlar
Daha rahat yaklasabilmek için hatta direk s. kmeyi düşünen bile olabilir
Neden daha sırnaşık oluyor ve doğallık oluyor bir şey bekleyende olabilir
Ya allah için büsuru yer varken sence neden eve çağırmak istesin sonuçta ilk buluşma ev olur mu hiç seni immek istiyordur
Hayır olayın alakası yok bununla. Eve gitmek isteyen erkeğin amacı bellidir. Seninle vakit geçirmek isteyen için zaman ve mekânın önemi yoktur.
Evde kadını köşeye rahatça sıkıştırabileceği içindir
Genel olarak çoğu kişinin sebebi bir şeyler yaşamak sanırım ama tabii herkes değil
Eve çağırılır mi herşeyin bir sırası vakti var dışarda buluşunca gezinme olunucak
ev daha rahat dışarıda harcayacağın para ile evde 10 kat daha eğlenirsin ve daha çok yersin
Public seks herkes sevmez 😂😂
Mecbur muyuz evine gitmeye işim olmaz
Dinlenmek için. Kötü bir amaç olduğunu zannetmem😅
Aklı fanfinfonda olduğu için.
Evet.
Benim teşekkürler
Oyuncak zannediyorlar
Daha rahat hareket etmek için bence
Öyle diyenden uzak dur
Derdi yatağa atmaktır ne olacak
Neden acaba bir düşün
İlk buluşmaya eve gelecek kız verecek demektir