Bir ilişkiye muhtaç değilim ama yani diğer kızlar sevilip güzel ilişki kurabiliyorken niye hiç görülmüyorum bilmiyorum, flörtlerimde de hiç sevilmedim ve artık birini beklemekten yoruldum. Dış görünüşüm yüzünden mi istenmiyorum bu kadar diyorum ama benim gibi olup alıcısı çok çıkan var, bi ben ortada kaldım gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayKimsenin seni seçmemesi, senin seçilemez olduğun anlamına gelmez; belki de sen henüz kendi değerini kimseye muhtaç olmadan ilan etmedin. Sen kendine 'görünmez' dersen, dünya seni görmemek için her türlü bahaneyi bulur. Işığı birinin yakmasını bekleme, kendi ışığını yak; o zaman pervaneler zaten etrafına toplanacaktır.
01 Yorumla
Soran4 ayKimseye muhtaç değilim zaten kanka
En İyi Cevaplar
Sakın kendinden şüphe etmiyorsun maalesef bunun güzellikle çirkinlikle alakası yok bakıyorumda çevreye güzel kızlar çirkin erkeklerle çirkin kızlar yakışıklı erkeklerle oluyor bazense İkiside normal ama maalesef seni gerçekten sevmeyeni bulmadığın sürece çok zorlanacaksın bu hayatta seni çok iyi anlıyorum sakın kendini üzme girl 😉
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı.
4 ayVermediğimiz için🥲🥲
23 Yorumla- 4 ay
Eig için teşekkür ederimm🥰💕💕
- 4 ay
Alakası yok.
- 4 ay
Gayette var
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayHer kalıba gelen biri değilsindir, sınırların vardır. Bir manzaraya bakıp dalıp giden birisindir. Derin dusunuyorsundur. İnsanların ne dediğini kafaya takiyorsundur.
O sevgilisi olan kızlar genelde umursamaz, kötü çocuk seven, daldan dala konan kaos seven tipler13 Yorumla
Soran4 ayEe derin düşünüyorum diye yalnız mi kalicam
- 4 ay
Gönüllü kuruluşlara git, yardım kampanyalarindaki insanların yanına git
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, anlıyorum seni. 🫂 Bazen insan kendini görmezden gelinmiş gibi hissedebilir, ama inan ki bu asla senin değerini ya da güzelliğini belirlemez. ✨ Dış görünüşten çok daha fazlası var bizde! Önemli olan senin enerjin, içindeki o pırıl pırıl ışık. 💖 Doğru kişi seni tam da bu özelliklerinle sevecek, biraz sabır. Belki de şimdi kendini şımartma ve hobilerine odaklanma zamanıdır? Ne dersin? Kendini sevmeye devam! 🥰
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
101Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
4 ayHerkesin bir nasibi vardir bu hayatta, dis görünüş ceker ama ben artik buna da pek inanmıyorum , cunku dis görünüşü degil beni kalbi ve güzel enerjisi ile cekmis bir adama asik oldum dis güzelligini de gördüğümde oda bonusu oldu ama insan kalbi ve düşüncelerin temizliğini güzelligini daha bir seviyor hem de ne sevgi , cok sukur ne diyim daha🥰 bekle nasibin ise o sana gelcek zaten.
04 Yorumla
Soran4 ayNasip diye bir şey yok
- 4 ay
Dini yayın okuyun
- 4 ay
Nasip varda, yukarıdaki bayan size konunun ucundan açıkladı. Orayı iti okuyun. Eksikleriniz çok fazla, yazmak çok yer kaplıyor.
Daha çok gençsin kardeşim. Ama Naçizane bir tavsiye istersen. Daima olumlu düşün. Başta zor gelir. Yapmacık gibi gelir. Ama sonra olumlu bakmaya başlarsın ve bir süre sonra hayatında olumlu şeyler olmaya başlar. Zira olumsuzluklarda da olumlu taraflar mutlaka vardır.
00 Yorumla
4 aybilemeyiz ona bakarsan benim albenim bile yok sevgili olmayı bırak selam bile veresin gelmez şikayet etmek anlamsız bazı insanlar ölene kadar bu cezayı çeker bazıları da doyumsuzdur. Bende muhtaç değilim ama olsa iyi olurdu diyorum ama olmayacak dua ya da amin denmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şans ve mutluluk getiren dua günde 40 kere okunur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammed el-fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi lima se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin amin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBak piyasa denilen bisey var senin flort ettigin erkeklerde onlardan olabilir, o erkekler genelde amaci seninle bag kurmak falan olmaz, o yuzden onlarla uyusmuyorsun diye onlar kendini geri cekiyor olabilir. Geri cekme nedenleri sendeki bir kusur falan degil, senin sınırların olabilir.
08 Yorumla
Soran4 ayPiyasaci olmayan yazmiyo o zaman
Cevap sahibi4 ayEvet gunumuze bakma sen , bunlar gunumuzun normali ama aslinda normal degil. Tuketim cilginligi gibi dusun. Birisi 10 kisiye yazar biride sensindir. O gorduklerin siradan bir çakil taşidir sen ise elmas veya altınsındır , ya da en azindan gümüssundur anladinmi
Soran4 ayEvet ama yalnız mi kalicam böyle hep
Cevap sahibi4 ayBende yanlizim. Ya bu isin matematigide yok, gercekten kaliteli insan var inan bana ama azlar , az olmasini gectim , onlar volta atmazlar yani. Sosyal medya da goremezsin cok.
Soran4 ayNerden bulcam adim atmiyolarsa
Cevap sahibi4 ayBulmak degilde daha cok denk gelmeyle oluyor bu.
Soran4 ayBende o baht yok yalnız yaşarız artik
Cevap sahibi4 ayBak gozlem yap , sevgilisi olanlarin cogu sosyal medyaya gore yasiyor. Onada sevgililik denmez.
Gizli Üye(25-29)4 ayKendini geliştirmiş, yakışıklı ve eğlenceli biri neden hala doğru kız arkadaşı bulamıyor?
Böyle bir soru sordum sitede bakabilirsin. Ben yakışıklı oldum da ne oldu... Kısmet mi şans mı yoksa görünmez miyiz... İstersen biz niye bu haldeyiz bu konuyu konuşalım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aySevişmiyorsan o gördüğün ilişkiler yok. Her şey karşılıklı dünyada. Sevişken bir yapın yoksa erkekleri sana çeken bir şey de yok. Çok güzel kızlar görüyorum yanlız dolaşıyor oturuyor. Önemli olan karşılıklı ihtiyaçların görülmesi günümüzde. "uyum sağlıyamıyan ölür" Valorant özlü sözü.
00 Yorumla
4 ayDış görünüşle alakası yok bence, gerçekten hatta aramızda eşcinseller var şakasız diyorum homofobik değilim saygı duyuyorum. Çoğunluk saklıyor bu bir ihtimal, ikincisi ise erkekler artık bu ekonomide sevgili evlilik düşünmüyor son olarak erkeklerin bazıları kızların bazıları gibi canım arkadaşım bu kadar
04 Yorumla- 4 ay
Küfür etmiştim çıkmamış
- 4 ay
Bu arada eğer bir sevgilin yoksa zamanı değildir. Ben sana birkaç ihtimal saydım. Eğer şu an bir sevgilin yoksa bekle derim. Her şeyin zamanı vardır. Rahmana güven. En güzelini dile.
Soran4 ayYav he he zamani vardır bekle diyip duruyorsunuz 40a kadar bekliyim mi oturup
- 4 ay
Ben bir şey demiyorum sen bilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 951 cevap paylaştı. Bu dış güzellik iç güzellik olaylarına çok takılıyorlar insanlar iyi hoş anlayışlı olabilir ama bütün bunları öğrenme zahmetine girmemiz için o kişinin güzel olması lazım ki içine de bakalım yoksa herkesi araştırmak gerekirdi
00 Yorumla
4 ayHadi canım bir kadın bunu söyleyebilir mi ya da bir kız inanamıyorum Sen erkeksin büyük ihtimal le?
Ya Ben erkek olarak artık yaşamak istemiyorum
03 Yorumla
Soran4 ayKadınlar da yalnızlık yaşıyor ama inamiyorsunuz
- 4 ay
Ben şöyle düşünüyorum canımsın söyleyeyim kadın İki gündür iki Naz yaptım tamam iş niye yalnız kalsın ki bir erkek olur Yarın da sonuç
Soran4 ayYoo
4 ayÖncelikle ismime aldırma, seni tanımıyorum ama çevren yüzünden sanırım çirkin kız yok bana sadece yanlış yaptığın bazı noktalar vardır seni tanısam söylerdim o yanlışlarını düzelt ve seçici ol herkes sevgili yapabilir şu an bir fotoğraf paylaş burdan 5 tane yaparsın yazan illaki olur bence seçici ol sevgili değilde kendine yakışanı seni seven birini bul sevgili bulmak kolay, kolay olanı arama
02 Yorumla
Soran4 ayBunu biliyorum zaten yazan abazalari ihtimal olarak bile dahil etmiyorum zaten, kolay olanı da aramiyorum. Beni seven biri yok olmuyo
- 4 ay
Kral ol diyince olmuyor bu işler birine gidip para mı verelim sabretmen gerekiyor beklemen gerek
Aşk İlişkileri konusunda 888 cevap paylaştı. Benimde pek sevgilim olmadı, çirkin miyim neyim anlamadım, çevremdekiler yakışıklısın diyor, nasip hayırlısı bu sözlerden sıkıldım, zaten utangaç biriyim. Nasıl olacak hiç bilmiyorum
00 YorumlaBir erkeğe ihtiyaç duyma kendini sev kendine sevgilin gibi davran hediyeler al ki insanlar da sana öyle davransin , kendini geliştir vücudunu oldugu gibi kabul et kendini anlamaya caliş pyskolok gibi davran kendini hem pyskolik hemde görünüş olarak geliştir belkide dogru kişi için daha hazir değilsindir
04 Yorumla- 4 ay
Su içme ihtiyacıni yok edebilir misin?
O zaman konuşmican, herkes bana ihtiyaç duyar erkegim çünkü ve kas yapiyom. Ayrica hava bugün güzel - 4 ay
Degistirir. Meyve ağacina tirmanamayinca sana portakal koparcak güçlü bir erkeğe ihtiyaç duyarsin. Ayrica burasi acik bir platform, istediğim yere burnumu sokarim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
4 aySebep büyük ihtimalle ne görünüş ne de görünmezlik, belki de çevrendekilerle uyumlu bir enerji yakalayamamışsındır. Biraz da kendini olduğun gibi kabul edip o rahatlığı yaymaya bak.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ya kriterin fazla seçici davranıyorsun farkında olmadan ya da güven problemin var istemsizce davranışlarına ya da sözlerine yansiyor
04 Yorumla
Soran4 ayEe güven problemim varsa ne olmuş sevgili olunmaz mi oluyor
- 4 ay
@Erenistom arkadaş cevabını vermiş aynen katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Özgüven eksikliğin varsa mesafe koyarsın. O mesafen de soğukluk olarak algılanır. Ve senden uzak dururlar.
01 Yorumla
Soran4 ayTek soğuk kız ben miyim diğer soğuk kızlara hep yürüyen dolu
4 ayBenimde hiç sevgilim olmadı görücüyle evlenicem sende görücüyle evlen bırak onlar sevgili yapa yapa yaşlansınlar
04 Yorumla
Soran4 ayİstemediğim biriyle yıllarımı heba mi ediyim
- 4 ay
İstemeden evlen demyprumki uygun biri olursa tabi
- 4 ay
Dini olarakta zaten öyle beğeniyorsun konuşuyorsun anlaşıyorsun uygunsa evlenyorsunuz
Soran4 ayUygun biri çıkacağını sanmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. mutlaka ilgilenen vardır ama bazen istemediğin birine de şans vermen gerekebilir
01 Yorumla
Soran4 ayHiç yokk
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Böyle bir sitede bile gizlenip soru soruyorsun demek ki gerçek hayatta da pasif çekingen geri duran birisin kimse senin üstüne düşmez.
00 YorumlaGelen yanıta bak 125 anası satiyim ben soru soruyorum tek tük kişi cevap anca verir
01 Yorumla
Soran4 ayBenim de ilk defa sorum tutttu
Tanışalım desek yazmasınız mesaj atsak cevap vermezsiniz genelde
02 Yorumla
Soran4 ay31 yaşındasın cunki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayTek olmadığını bil yeter. Erkekler sevgiyi bilmez. Bilenler binde bir. Sana bilmeyenler düşmüş. Çok olağan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
4 ayYani evde kalmazsın her kızın bir alıcısı var öyle diyim
03 Yorumla
Soran4 ayBenim yok
- 4 ay
Nasıl yok kız değil misin
Soran4 ayDeğilim herhalde
Aşk İlişkileri konusunda 14,9b cevap paylaştı. Görünmez ve kendi değerini bilemeyen birisindir sen de
04 Yorumla
Soran4 ayKendi değerimi biliyorum
Soran4 ayYalnız olmak sonukluk mu
Gizli Üye(30-35)4 ayIsin ve paran var mı ? Yoksa gelmezler sevgilide olmak istemezler evlenmekte , paran gücün varsa isterler oda zaten senin icin degil seni yemek icin…
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 820 cevap paylaştı. Görmeden bir şey diyemem belki de uyum ile alakalı bir konudur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayBüyük ihtimalle tipsiz olduğun için olabilir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bu şekilcilerin olduğu dünyada galiba çirkin olabilirsin
00 Yorumla
4 ayEzik değilsindir. Erkekler ezik mızmız kız sever ve gözünden tanır bu kızları
00 Yorumla
4 ayBen sebeplerini biliyorum ama sen duymak ister misin bunları onu bilemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Sert bir yapıya sahip olmandan kaynaklanıyor olabilir biraz güler yüzlü olmayı dene derim 😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. valla bende erkek olarak aynılarını yasadım. bence gayette giderim var ama olmadı yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 aySevgili flört işlerinin boyutu ahlaksız bir şey. ALLAH uzak tutuyor deyip iyiye yormak lazım. Haram sonuçta. Sevgili olanlar sorunlu
06 Yorumla
Soran4 ayEe nasıl sevgilim olucak dayi nasıl evlencem bos yapma
Cevap sahibi4 ayAnnen baban sevgili olup mu evlendi. Evlilik için illa sevgili mi olmak gerekiyor düşünceni değiştir
Soran4 ayGorucuyle sevmediğim biriyle evleneyim öyle mi
Cevap sahibi4 aySevmediğin biriyle evlenme sende
Soran4 ayE görücü diyosun
Cevap sahibi4 ayGörücü demek sevemediğin biriyle evlenme anlamına gelmez. Zaten tanışma faslı var ilk birkaç ay görüşür konuşursunuz anlaşırsaniz evlenirsiniz, anlaşamazsaniz evlenmezsiniz biter.
Görücü demek körü körüne görücü demek veya birbirlerinin yüzünü ilk defa gerdek gecesinde görüyor anlamına da gelmez
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 aygüzel misin çirkin misin bilemem ama çevren kısıtlı olabilir
00 Yorumla Ne istediğini bilen biri olmak gerekiyor ilişkiler de garip düşünceler saçma sapan istekler insanları birbirinden soğutuyor maddiyat statü gibi saçma sapan düşünceler istiyen birisiysen sevgi saygıyla karın doymuyor diyosan olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayDelikli boncuk yerde kalmaz derler demek ki ederinden çok kriterin vardır
01 Yorumla
Soran4 ayYok öyle birsey
4 ayYavaş birisin dimi?
Erkekler sabırsızdır maalesef, nefret ettiğim ozellikleri, her şey hemen olsun isterler.
Muhtemelen yavaş olduğun için
00 YorumlaSen kendi kesimine hitap etmiyorsun demekki bize soylemedigin huylarin var demekki herkesin bir beklentisi var ben vermeni isterim vermessen bastan sana yaklasmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBen de tipsiz biri değilim ama olmayınca olmuyor yani. Zorlamayı bıraktım ben de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAynı kaderi yaşıyorum aq arkadaşlarım evlendi. bile bana selam veren yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayResim atsaydın yorumlardık iyi misin değil misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayCiddi ilişki niyetiyle seni tanımak istiyorum
Şans verir misin00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayMinyon beyaz tenliysen yerim bile seni zkdjfjfkl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayDışardan çok katı görünüyor olabilir misin
göz teması kuruyor musun
014 Yorumla
Soran4 ayKurarım yani ama sert duruyorum hafif
Cevap sahibi4 aySert duruşun seninle tanışmak isteyenleri korkutabilir
Erkek arkadaşların yok mu
Kaç yaşındasın
Soran4 ayHayır yok 20
Soran4 ayDiğer sert duran kızlara yürüyen çok ama
Cevap sahibi4 aySosyal medyadan ekleyen ya da yazan yok mu
Soran4 ayHiç yok
Cevap sahibi4 ayBoy ve kilon kaç
Soran4 ay158 48
Cevap sahibi4 ayGayet güzel olduğunu düşünüyorum
Soran4 ayDegilim
Cevap sahibi4 ayBen öyle düşünmüyorum
Soran4 ayOk
Cevap sahibi4 ayOlumlu bak mutlaka olacaktır
Soran4 ayOlmuyo
4 aySevdiğini yansıtamıyorsundur ya da dış görünüşündür bilmediğim için tahminlerim bu yönde
00 YorumlaPeki gerçekten dış görünüşünü nasıl buluyorsun sağına soluna sordun mu hiç?
01 Yorumla
Soran4 ayEvet
4 ayvalla merak ettım. gorebılırmıyım senı. bır guzellık uzmanı olarak objektıf yorum yapayım. belkı bır faydam olur
00 Yorumla
4 ayDış görünüşünle ilgili mi değil mi anlayabilmek için dış görünüşünü görmek lazım. Onu yorumlamak lazım
00 YorumlaBoş ver yanlış insanla olmaktan daha iyidir yalnızlık
00 Yorumla
4 ayaynınsorun bendede var yaş 35 evde kalanlar kulubüne hg
00 Yorumla
4 aypas atmıyor musun kimseye ya da öyle görünüyorsundur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
4 ayYasin kac? Belki dışarıdan soguk duruyorsundur ya da güzelsen erkekler cekiniyor da olabilir
00 Yorumla
4 ayBence guzelsin belkide kiymetini bilen cikmadi karsina
00 Yorumla
4 ayKimi istiyorsan peşinden koşması için taktik veriyim mi sana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayAynaya bakmadan yok 2 metre olsun yok zengin olsun anasının 4mi olsun derseniz hepinizin sonu bu merak etme
03 Yorumla
Soran4 ayBenim öyle bir beklentim yok boş konuşma kuduruk
Cevap sahibi4 ayKaybol la
Soran4 ayKessssss
Gizli Üye(36-45)4 ayOlmayınca olmuyor. Kendini uzerek bı yere varamazsın. Oluruna bırak. Kendine başka uğraşlar bul kafan dağılsın
10 YorumlaSen birine açıl
03 Yorumla
Soran4 ayReddediyolar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
4 ayDış görünüşünün nesi var?
09 Yorumla
Soran4 ayBurnum buyuk dudağım ince falan filan
- 4 ay
Normal şeyler bunlar basit iki işlemle düzelir
Soran4 aySevilmem için isleme mi muhtacım yani
- 4 ay
Hayır ama sen kendini sev öncelikle
- 4 ay
Merak ettim foto atsana
Soran4 ay
Soran4 ayKendimi seviyorum zaten ne alaka
- 4 ay
Açılmadı
Soran4 ayKaybolma sende
4 ayİstiyorsan seni yorumlayabilirim
09 Yorumla- 4 ay
Gayet güzel ve çekicisin yavrum daha ne olsun
Soran4 ayDeğilim iste
- 4 ay
Valla mükemmelsin yavrum ya
Soran4 ayMakyajsız kötü ve makyaj zor kurtariyo
- 4 ay
Ülkede çoğu kişi zaten makyajla kurtarıyor
Soran4 ayYoo doğal guzel dolu
- 4 ay
O kadar yok bence
Soran4 ayVar
- Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.
4 aygörünmez olmak en güzeli
00 Yorumla - Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Neden kimse benimle sevgili olmak istemiyor, görünmez miyim yoksa çirkin miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne