Kimse dış görünüşle sevmez ki dış görünüşle seven kimseler gidicidir bir bahar gibi ilk baharla başlar aşk son baharla biter başka çiçeğe konarlar. seni gerçekten seven adeta seni baban gibi sahiplenip sarar. Seni sıkmaz özgür bir alan bırakır ama çevresini kendisi sarmış halde olur. Güven verir. ki zaten bi erkek sevince seni kızı gibi çok değer verip sever.
Bence güzelsin ama kendini çirkin buluyorsun çünkü kendi yüzünü görmeye o kadar alışkınsın ki karşındaki insan seni ne kadar çekici buluyor farketmiyorsun bile genelde böyle olur çünkü , hadi varsayalım çirkinsin seni bu şekilde seven isteyen birileri var düşünsene seni dış görünüşün için değil sen olduğun için seviyorlar ve istiyorlar bence bu senin çok değerli olduğunu gösterir gerçekten konuşmak istediğin birileri olduğu zaman onlara bir şans vermeni öneririm 🙃 ayrıca biraz bakımlı olursan ve kendine değer verirsen daha mutlu olacağını düşünüyorum inan bana:)
muhtemelen güzel olmadığın zanneden hafiften safçana bir kızsın. sevgilim olmak isteyenLER diyorsun.. demek ki birden fazla erkek sana gelip teklif ediyor.. bu da göreceli olarak hoş ve güzelcene bir kız olduğunu gösterir mantıken. neyse.. ister döv ister söv , ister atar yapıp azarla beni burada.. seni günün safı seçi gidiyorum..
Ben de çirkin olduğum için kimseye açılamıyorum. Açılsam sonra birlikte olsak bile fiziksel ve kişisel özelliklerimin ona batacağını ve bana bu yüzden kötü davranacağını, beni istemeyeceğini düşünüyorum. O yüzden hiç sevgilim olmadı. Olmayacak ta galiba.
Insan kendisini sevmedik'ten sonra bir başkasının seni sevemesini beklemek zaten doğru olmaz normal olmaz önceliğin kendini Sevmek ve kendine saygı duymadık olsun kendini sevmezsen kendine bu şekilde ithamlarda bulunursan karşıdaki insanların seninle dalga geçmesine olanak sağlamış olursun Her şeyden önce kendini sevmelisin Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır bakımını yapacaksın birinin seni sevmesi için değil Kendin için yapmalısın önceliğin bu olmalı Daha sonrasında birinin seni dış görünüşüne göre sevmesini de beklememelisin seni dış görünüşüne göre seven bir insan yarın bir gün yüzünde çıkan ufacık bir sivilceye bile kötü gözüyle bakar ve senden bir gün ayrılır senin içini seven senin merhametini senin ona karşı olan sevgini gülüşünü bakışını konuşmanı üslubunu seven insanlar olsun hayatında olmuyorsa da olmasın emin ol olmaması olmasından daha iyi olur o şekilde ki insanların hayatında.
Saçmalama bence.. Güzellik kime göre neye göre belirleniyor pardon? Ayrıca senin bi yönün çekici gelmiş demek ki seninle sevgili olmak istemişler. Kendine güvenmelisin en başta yoksa başka türlü yürümez böyle hayat.. Kimse mükemmel değil.. Keyifli geceler..
Sen kendini beğenmezsen kimse beğenmez belki de çirkin değilsindir ama herkesin hitap ettiği kitle farklıdır her körün vardır bir topal alıcısı diye boşa dememişler he bir yandan şu da var zaten bu devirdeki çoğu kişiye inanmak zor aşkların çoğu yalan çıkar uğruna ama kendine özen gösterdiğin sürece öyle düşünmemelisin bence belki de yanılıyorsundur hem şunu da söyleyeyim çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır demeyeceğim ama bakımlı olmak bir çok şeyin üstesinden gelebilir her şey kendine güvenmekle başlar :)
Hiçbir zaman kitapı dış kapağına göre yargılamamak gerekir öyle değil mi ne kadar çirkin olursan ol ama asla kendinle ilgili öyle şeyler düşünme bırak seni kaybeden üzülsün sen sanşımı dene bir erkek arkadaş edin derim dediğim gibi kitabın ne kazandıracağını bilemeyiz
Valla garip bir durum ne bileyim birden şok oldum. Yani ne diyeyim tamam hayat işte. En çok bana soracaksınız en çok sepet değilim burada. Ölücem ölücem dedim inanmadınız hehee hoca nın mezarına yazmışlar ölücem ölücem dedim inanmadınız hehehe komik değil mi 😅
Fotoğrafını atıp soracaksın nasıl diye çirkin olmana rağmen yazmaya devam eden kişi abaza değilse bir yıla yakın konuşursunuz ama burdan koca bulunmaz. Karı da bulunmaz burası tek gecelik ilişki bulmak için kullanılabilir max. Sen koca arıyorsan sosyal medyayı daha az kullan ve reelde tanış yani burdan konuştun diyelim buluşma ayarla tabi güvenirsen amacını anladıysan reel tanışmadan sonra sevgili ol.
Herkes güzeldir, sen kendini tamamiyle o psikolojiye yöneltmişsin ve ister istemez "Ben çirkinim" imajı çiziyorsun. Böyle yaparak veya böyle ilerleyerek bir yere varamazsın, düşünce yapını hatta kendini bile değiştirmen gerekebilir. Seni sen olduğun için sevsinler, kendini şekilden şekile sok demiyorum ama bu psikoloji'den kurtul :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sana çirkin olduğunu düşündüren ne ve seni beğenen birleri varmış demekki güzelsin ya da şöyle düşün illa kendinin güzel olduğunu düşünmen için birsinin seni sevmesi mi gerek kendini sev ilk önce tek sorunun bu bence kendini sevmeyen bir başkasını da sevemez ve kendini sevmiyorsan birisi de seni sevmez.
Öncelikle güzel değilim demekten vazgeçeceksin. Bu devirde çirkin kız falan yok. Kendini sevmeyi öğreneceksin. Daha sonra gerçekten konuşmak istediğin birisi karşına çıkarsa ona şans vereceksin zaten devamı gelir...
güzellik görecelidir sende birilerine güzel geliyorsun işte o veya bu şekilde ayrıca herkes kendine göre güzeldir, öyle düşünme seni sevene sen en güzelsindir ayrıca
Aaa neden bnde cirkinim bana 10 uzerinden kac verirsin mesela bak bana kendi yasitin benim ayarmda sana uygunsa bi sans ver yani esit olduktan sonra neden olmasin
Neden olmasinki ikiside esitse yani ben sahsen evlilik isteyen biriyim bunun icinde bana uygun kizcelere bakiom manken veya sosyal medya unlulerine değil olgun oturakli ne istedigini bilen ve 10 uzerindn 4-5 lik bi kizce olmali yasitim en azndan 25 ustu gbi gbi yani bence ne hayal ettiginle alakali hayalin golunun istedigi ve gozlerinin gordugu bir ise bence olur
sen bensin resmen , bence seni en çok sevdiğini düşündüğüne bugün , hatta hemen yaz. òyle biri yoksa bi sonraki gelene hayır dememeye çalış ve bu kadar önyargılı olma , şahsen ben çirkin erkek istiyorum daha çok napicam herkesin baktigini 😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaşın küçükken çözüm bul, psikoloğa git kendine özen göster. Kendini sev ve önemse. Yoksa bir ömür böyle devam eder.