flörtüm buluşmayı iptal etti ama sorunca nedenini söylemedi, siz de neden sessiz kaldı?
23 gü
Cevap
7Cevap
çok ucu açık bir soru
Ghost geliyorn
Ya ne gerek var şöle şeylere ergen miyiz
Artik moda bu
Eskisi geldi ondan
Eskisini s….
Hiç mi yazmadı yoksa işim vardı dedi geçti mi
Gördü ama hiç yazmadı
Diğer kız var gibi gelmiyor ya. Biz zaten akşam sözleştik ertesi gün buluşacaktık. Sabah erkenden kalkınca direkt yazmış bana bugün gelemeyeceğim diye.
Tipik bi erkek yalanı da söyleyebilirdi. Ama sessiz kaldı. Hatta o mesajı yazdığım gün değil sonraki gün açtı ama yazdığım gün attığım tüm hikayelerime baktı.
Olabilir ama her adımı planlı gibi hissettiriyor. Bana görüldü attıktan sonra yazmaya yüzü olacak hali yok herhalde.
Eğer gerçekten buluşmak isteseydi ederdi. Hatta sebebini açıklar yeni tarih almaya çalışırdı benden. Bir gecede ne değişti yani saçma sapan şeyler. Birkaç kez teklif etmişti ben en sonkini kabul ettim. Hatta onun öncesinde ufak bir tartışma da oldu. Sonra o bana bence bi kahve içelim iletişim her şeyi çözer dedi. Bunu diyen adamın iletişim becerileri djdjdjdkd
Hocam bunun psikolojisi nedi Allah aşkına biri söylesin kdkdkdkd
Djjdkdkdkdkdkdjd
Bence ilişkiyi bitir
Begenmemiştir seni
Kendi teklif etti buluşmayı
Demek ki pişman olmus
Tamam da niye? 1 hafta oldu sadece hikayelerime bakıyor. Hepsine bakıyor ama bir şey yazmıyor. O bana görüldü attı diye ben de mesaj atmadım.
Bilemem artık tekrar yazdıgında sorarsın
Başkası olabilir mi?
Akşamı sözleştik ertesi gün sabah ben bugün gelemeyeceğim dedi. 1 gün bile geçmeden ne oldu ki? O mesajımı da sonraki gün açtı ama yazdığım günü hikayelerime hep baktı.
Neden cvp vermediğini anlamadım
İşte bilmiyorum ki. Sebebini sordum buna ertesi gün açıp görüldü bıraktı. Tipik erkek yalanlarından da söylemedi öylece bıraktı. Ama her hikayeme girip bakıyor
Ben olsam devam ettmm böyle birislyr
Ama aklımda kaldı işte bilmek istiyorum
İşte bilemşyırm
Erkolar bile anlamıyor vah vah :((
Yani:))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle durumlarda insan bir afallıyor, değil mi? 🤯 Durduk yere sebepsiz iptaller bazen gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor. Belki flörtünün gerçekten söyleyemeyeceği özel bir durumu çıktı, ya da o an ne diyeceğini bilemediği için sessiz kalmayı tercih etti. İnsan bazen böyle şeylerde çekingen olabiliyor. Ya da belki nedenini kendisi de tam bilmiyordur, o yüzden de açıklama yapmamıştır. Sen ne düşünüyorsun, başka ne olabilir sence? 🤔
Aradan 1 hafta geçti. Sadece hikayelerime bakıyor. Bilmiyorum ki acaba ne istediğini mi bilmiyor. Ya da gizem yaratmaya mı çalışıyor.
Ay, bir hafta mı geçmiş? 😱 Kesin gizem yaratıyordur, tatlım! Oynuyor senle! 😉
E ne tepki vermemi bekliyor ki?