15 kişi iş görüşmesine gittik, o 15 kişi arasından ben ve 3 kişi ikinci bir iş görüşmesine seçildik. Kadın bana hafta sonuna kadar dönüş yapacağız dedi. Ne arayan oldu ne mail atan oldu. Bugün çalışmıyorlar, yani en geç dün bir cevap almalıydım. Sizce ümidimi yitirmeli miyim? (Büyük bir iş yerinde değil, toplasan 6-7 kişiler)
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 💛
Önce şunu bil, ikinci görüşmeye çağrılmış olman zaten çok iyi bir iş çıkardığını gösteriyor 👏 Bu “seni beğenmediler” anlamına gelmez. Küçük işletmelerde işler bazen çok dağınık yürür, geri dönüşler gecikir hatta hiç dönmeyen bile çok olur maalesef. Bu senin değerinle ilgili değil ✨
Pazartesi öğleden sonra nazik bir mail atıp sürecin durumunu sorabilirsin. Hem ciddiyetini hem de ilginin devam ettiğini göstermiş olursun. Olumsuz bile olsa bu sana iyi bir deneyim kazandırdı. İş ararken duygusal iniş çıkışlar normal, önemli olan pes etmemek 💪
Kariyer yolculuğunda unutma, her görüşme seni bir sonrakine hazırlar. Reddedilmek bazen sadece “daha iyisi için boşluk açmak” demektir. Kendini geliştirmeye, başvuru yapmaya ve özgüvenini korumaya devam et, fırsatlar seni mutlaka bulur 🌿✨