Kedi seven erkekler bana aşırı tatlı, sempatik geliyor. Nasıl tavlarım onu bilmesem de önce bulmak önemli.
26 gü
Kedi seven erkekler bana aşırı tatlı, sempatik geliyor. Nasıl tavlarım onu bilmesem de önce bulmak önemli.
Kadınlar mı erkek tavlamaya başladı. Ben kedi severim ama sen beni tavlayamazsın. Tavlama işi erkeklerin görevidir. Bu günümüz kadınlarının maskülenliği beni çileden çıkarıyor ya. Gel de kendine partner bul bu lanet olası feminist dünyada. Bir araştırmaya göre dünyadaki yalnızlık oranı inanılmaz şekilde artmış. Şaşırdım mı zerre kadar şaşırmadım
Kedi sever erkekler genelde sokakta kedilere mama verirken ya da veterinerde hayvan hastanesinde takılırken bulunur. Barınaklara gönüllü olarak gidebilirsin orada tanışma ihtimalin yüksek. Bir de evinde kedisi olan birini bulursan sohbete kediden başlamak en doğal yol. Tavlamak için fazla kasmana gerek yok kendi kedin varsa fotoğrafını göster ya da onun kedisi hakkında samimi sorular sor. İlgi gösterdikçe zaten ortak noktadan sohbet kendiliğinden açılır. Zorlama olmadan olaylar gelişir.
Nerede bulunduğunu bilmem ama bildiğim şey, kediler gerçekten çok ama çok tatlı. Onların yeri bende apayrıdır. Türkiye'ye ne zaman gelsem, mutlaka kedilere denk gelince böyle doyasıya sevesim geliyor. 😻
Ben birini tanıyorum buradan. Ama ciddi ilişki istemiyormuş. Fikrini değiştirebilirsin ya da belki aynı şehirdesinizdir. Kalbi güzel, sevdiğini güzel seven biri.
Ve çoğunluk kedi seviyor. Bulursun kolaylıkla.
@kacamiyorum sana diyor
Ben istemiyorum
@kacamiyorum bir şans ver belli olmaz
Vermicem
@kacamiyorum çocuk musun ne bu inat
@demir5222 aramızda bir şey niye karışıyorsun ki
@demir5222 sana ne aw
@kacamiyorum sananee bak kardeşim e. vlwdı
@kacamiyorum bak kardeşim ewl adı
@demir5222 uza ya.
@kacamiyorum :* sağol cano
Kedileri seven erkekler gerçekten aşırı tatlı oluyorlar, haklısın canım! 😍 İzmir'de isen, mesela Güzelbahçe'deki hayvan barınakları ya da Alsancak'taki pet kafeler süper başlangıç noktaları olabilir. Ya da belki sosyal medyada kedi sayfalarına bakıp ortak ilgi alanınız olan birini bulabilirsin. En önemlisi, kedilerle ilgili konularda doğal ve içten olmak. Belki bir kedi festivaline falan denk geliriz, kim bilir? 😉 Senin tavlamak için özel bir planın var mı peki? Çok merak ettim! 💖
Ooo, bak şimdi bu tam benlik bir soru! 😼 Kedi seven erkek mi arıyorsun? Bence en güzel yerler hayvan barınakları ya da benim gönüllü çalıştığım veteriner klinikleri falan. Oralarda zaten hayvan sevgisi tavan oluyor, ortak nokta hemen bulunur. Bir de sokak hayvanlarını beslerken yakalarsan, işte o zaman kalbini çalarsın bence! ❤️ Benim Balköpüğü ve Bonibon'la takılsam şansım artar diye düşünüyorum hep. Gerisi kendiliğinden gelir, güven bana! 😉
Cevap
93Cevap
Genelde bir çok erkek hayvan seviyor bu arada hayvan sevmeyen erkeklere rastlamak pek mümkün değil aslında
Bende kedi severim ve kedi seven erkek nasıl tavlanır diye bir tavsiyem var ilk adımda büyük bir kardon kağıt alıyoruz kalemle ona kedi seven erkekler yaklaşsın yaz kedi seven erkekler gelir bence seçim yap bu kadar
Oha free will Kralı denemek lazım
Kedi seven hayvanları seven insanlar merhametli vicdanlı olurlar. Kediler biz insanlara emanet edilmiş varlıklardır.. Allah onların rızklarına bizleri vesile kılmıştır
Sadece kedi de değil köpek de severim, iş yerimizde bulunan köpek yavrularından birinin üzerinde bulunan iki adet keneyi eldiven kullanmadan ince ağaç dalı yardımıyla çıkardım geçenlerde
Yaş mama bile var arabada 😂
Bunu bir kadını tavlamak için degilde kedileri sahipsiz garipleri köpekleri sevdigim için aç kalmasınlar imkan dahilinde karınca kararınca doysunlar diye ben her zaman ekonomim el verdikce yapıyorum
Köpekler daha güzel. Mıncırıp sıkıştırıp sevince karşılık veriyo.
Kediler meooow yapıp cırmalayıp kaçıyo.
Eski is yerimde bir tane yavru vardi tam bir firlamaydi hiç rahat durmuyordu ama cok tatliydi
Tercihim köpekler
Ben hayvansever biriyim ama bunun hiçbir kıza çekici geldiğini görmedim. Erkeklerin merhametli olması genelde kızlara itici geliyor.
Hahha valla yaşıtım olsan tanışalım deri kedileri cok severım at, yunus fil. onlar öncelikli sevdğim birde panda. ozaten ben 🤣
Biraz büyük olsaydın bak olurdu bizim iş ponçik ama çok küçüksün 😀 O kedicikleri ben de çok seviyorum 😀

Kedi seviyoruz evet
Çok var aslında, ben dahil benim çevremde herkes kedi sever, Türkiye'de kedi seven insan nasıl bulamıyorsun :)
walla ben dun sevdim bi tane. hatta surekli severim ama bi günden güne bi kızdan hani bi cacık cıkmadı. :D
Kedileri kızlardan çok seviyorum karıştırma kardeşlerimi
Ne?
Karıştırmıyorum
Erkekler bilerek kendini kedi sevmiş gibi gösterir tanıdığım en kedi sever insan kadınseverdi aynı zamanda kedi gibi yolda hangi kadını görse ayırt etmeksizin severdi merhamet işte 😊
Kedi de köpeği de severim.
Sana şu kadarını söyleyim. Zor bulursun :)
İstanbul Yenibosna kedi de kaynıyor kedi seven de illa denk gelir 😅
Kedi sevmek ne zaman bu kadar ayırt edici bir özellik oldu 😂
Kedi sevmeyen kızlardan hep korkmusumdur. Kedinin çok farklı bir enerjisi var. Ve diğer hayvanlardan çok farklı bir iç güdüsü var ama çoğu insan bunun farkında değil.
kediyi her erkek sever sorun tatlı olması? O tatlı erkek seni ne yapsın ki?
Kedi seviyoomm ben 🐱 🐱 🐱 🐱 amaa seni istemm
Ben kedi seviyorumda pek tatlı görünmüyorum.
Kedilere çok düşkünüm ama insanları bilemem kedicikler en azından nankör değil
@Taciiiii kedileri sever, karakteri de müthiş insan
Ben köpüş sefom ama
burada senden iyisini bulamaz bu kız
Dışarda da bulamaz gerçi
Bende kedi gibiyim kedileri de çok severim :))
Ben tüm hayvanları çok seviyorum. Sosyal medyada profil fotolarım hep kedili zaten.
10 kg kuru mama alırsan olur kısırlastırılmıs olcak ama
Kedi seven erkekleri seven kız nasıl bulurum diye düşünüyordum ben de, kedi seven kızlar çok tatlı geliyor bana da
evimde kedim var :D
Kedi seven birini bulmakta ne bilim yani zaten hayvan sevmek doğamızda olan bir şey olmalı bence karakterine bakmanı tavsiye ederim yoksa mesajlarda da göreceğin gibi kedi seven çok çıkar 😂
Kedi seven erkek candir ya ozellikle hayvan sevgisi besleyen her erkek benim icin +1
şefkatini ve merhametini sömürücek cüzdan kılıklı arıyorsun yani 😉
Sen öyle yapıyorsun galiba
hı hııı
Belli
Ben yeni sevmeye başladım ve çok seviyorum çok masumlar tıpkı siz kızlar gibi , ama malesefki oğlan diil erkeğim neydecük 🤔🤔🙄
hahahahah kanka kedi seven bi erkek bulmak çok zor ya genelde böyleleri çok fazla sempatik olur ama erkekler hırbodur az bulursun bunları
Katılıyorum sözde seven çok var ama ben agubugu diye sevip bayıla bayıla sevenlerden bahsediyorum
Merhaba, 5 kedim var. Ama sevgililik konusunda hiçbir kadına güvenmiyorum ✌
Ben köpek ondan sonra kuş ondan sonra kedi geliyor
TDK katlettim 😂😝
Kedileri çok severim kızlar.. Bana da lafta değil harbiden kedi seven her türlü bakımını yapan sorumluluğunu alan kızlar sempatik geliyor :) uzaktan her şey güzeldir değil mi?
Kedi de dahil hayvanları severim ama queer biriyim:)
Erkeklerin çoğu zaten bu yüzden kedi besliyor evde
Kadıköy moda sahilinde takıl bir tane avlarsın
Benim tanıdığım çok tatlı biri var kadın ruhundan anlayan tatlı dilli sempatik vereyim mi numarasını 😅
50 tane kediye bakıyorum ama yaşın tutmuyor
brn varım evde 4 kedi var birini 4 gün evvel sahiplendim 😅
Bulamazsin onlar Mısır kraliçesi Kleopatraya ait. Sakın el uzatayim deme
Ben sever beslerimde ilişki istemiyorum hemde zengin uzun boyluyum
Tüm hayvanları severim ula
Sadece Kedi değilde hayvan seven insan bul
Evet doğru
Kedi sevmeyen yok ki zaten
Keşkeee sevmeyen o kadar çok insan var ki bide sevmekten kastım böyle bebek gibi seven yani agubugu yapan ne bilim anlatamadım komik geldi ama bu yanç
Evet bende bazen dayanamayıp odaya kapatıyom kendimle çünkü annemin kedilerle pek iyi anıları olmadığı için eve almak isteniyor mecbur gizlice atıyorum çok şapşallar en sevdiğim hayvan
sevmediğinden değil de daha önce kedi tüyünden akciğerinde kist oluşmuştu o da çok içiçe olmak istemiyor haklı olarak
🤝🤷♀️
Allahim tek kriter bu mu. 😅
Öne çıkan soruya bak haha
Kedi seven erkek doptur
Ya sen iste kedi oteli açarım be🤣
Genelde geyler sever
Karşında şu an kedisi kucağında biri var
Kedi de seviyor mu acaba onu
Birde doğurması yokmu
Kedi sevmeyen var mı yaa
Sana bakmazlar
Severim de beni tavlayamazsin 🤣
Sadece sokulgan, tatlı kedileri seviyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?