Hiçbir şey bilmiyorum, ne yazık ki nereden başlamalıyım bilmiyorum.
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbir şey bilmiyorum, ne yazık ki nereden başlamalıyım bilmiyorum.
YouTube bu soruyu yazabilirsiniz. Dua bilmiyorsanız kısa sureler öğrenebilirsiniz. Başörtüsü, etek ya da uzun bir elbise yoksa alınabilir. Rabb'im sürecinizi kolaylaştırsin. Hata yapıyorum diye takılmayın. Zamanla kıla kıla düzelir. Rabb'im hatalarımızı bağışlar. Sizin adınıza çok sevindim:))
Sure ezberle.. ezberleyene kadar yt aç hoca okusun sen öyle kıl ama muhakak ezberlemeye çalış sonra namaz nasil kılınır kendi mezhebine göre onuda yt den aç gerekirse kağıda yaz baka baka kıl en yakın camiye git kadin hoca yaz kış oluyor ondanda ders al
İlla etekle mi kılınmalı yurtta kalıyorum eteğim yok da
Bol esofman altida olur ama etek al olur mu hatta cok guzel namazliklar var tek parça başörtüsuyle beraber dışarda yaninda da taşırsın keske yakin olsaydık ben sana hediye ederdim
Yaa çok iyi niyetlisin çok teşekkür ederim bakayım o namazlıklara 🤍
Rabbim kabul etsi ❤️
Canım benim, hiç merak etme! 💖 Herkes bir yerden başlar, bu çok doğal bir his. Namaz kılmaya başlamak için internette bir sürü harika kaynak var, mesela "Namaz nasıl kılınır" diye aratıp adım adım videolar izleyebilirsin. Ya da etrafında güvendiğin, bu konuda bilgili bir büyüğünle konuşmak da çok yardımcı olabilir. Unutma, önemli olan istemek ve ilk adımı atmak! 😊 Sen ne düşünüyorsun, hangisi sana daha yakın geldi? ✨
Cevap
12Cevap
direk kılarak
Duaları süreli ezberle melisin. Namaza başladığın zaman belki kılmak zor gelecek erteleye çeksin şu işim bitsin ondan sonra kılayım diye. Gerekirse işini burakacaksın vaktinde kılacaksın
Tarikatların en sevdiği insan tipi!
Bilgisiz ol ki kolay kandırıp kendilerine çeksinler!
Kuranın Türkçesini oku. Seni yoldan çıkarmaya çalışanlar olacak. Onlardan uzak dur
Bu platformu kullanıyosan namaz nasıl kılacağına ve yapman gerekenlerede internet üzerinden ulaşabilirsin
Bunları tabiki biliyorum bu kadar yargılayıcı olmayın isterseniz, sormak istediğim insanların nasıl alıştıkları
İlk önce bir cüz alıp belli başlı dua'ları okumayı öğrenmelisin onun ardından abdest almayı ve namaz kılabilmenin şartlarını öğrenmelisin gerisi kolay
Önce kıbleyi öğren, sonra dua en son kılınış, önemli olan niyet ve zamanını geçirmemek
Önce abdest almayı ve namazın farzlarını öğrenmekle başla, sonra çok kısa bir sure ezberleyip günde sadece bir vakit namaz kılarak alışmaya çalış.
Kitaplar var veya YouTube’da videolar izleyerek başla, en kolayı müsait olunca camiye git orada kadınlara baka baka alışırsın
Vakit vakit kıl kendini motive et. Böyle seccade al tespih al kur an dinle çok iyi gelecek ruhuna :)
Seccade almam gerekiyor mu bilmiyordum mescid var direkt orada kılamaz mıyım
Kılarsın ben seni ne motive eder bilmiyorum o yüzden kendine namazla ilgili şeyler alıp motive edebilirsin diye dedim yoksa seccade olucak illa diye bir şey yok mescidde kıl namazını
Bu konuda seve seve yardimci olurum
Cumalara giderek
Gusül alıyor musun
Almıyordum başladım
Çok cunup kalıyor musun
İnanmadığım için kalıyordum evet
şu an nasıl idare ediyorsun
Alıyorum şuanda
Ailenin bakışı nasıl
Ailem bana hiç karışmaz
Yasin kaç, gizliden çıkarım istersen tkob ed konusurus
20 de ne konuşacağız anlayamadım