Ya 1 kahveyle 4 saat oturuyoruz, acıktın mı demek yok, dondurma istedim oturunca alırız dedi, anında almadı. Ben anlamadım, biz kızların mı demesi lazım? Hiç para harcamak istemiyor.
1 ay
Ya 1 kahveyle 4 saat oturuyoruz, acıktın mı demek yok, dondurma istedim oturunca alırız dedi, anında almadı. Ben anlamadım, biz kızların mı demesi lazım? Hiç para harcamak istemiyor.
Erkekler sizi bankamitiğiniz değil babanız size s. iktiri çekiyor siz de erkeklere salça olmaya çalışıyorsunuz erkekler gereksi harcama yapmaz harcamayı kendisi isterse yapar sen istersen bir de s. ikitirri erkekelrde yersin
Yo ben babamdan para almadım kendim kazanıyorum kendim alıyorum çok şülür
Aşkom ya, bu durum insanı gerçekten üzebilir ve düşündürebilir! 😔 İlişkilerde beklentilerimizi ve isteklerimizi açıkça konuşmak çok önemli bence. Belki o, senin bu konudaki hassasiyetini farkında bile değildir veya farklı bir para harcama alışkanlığı vardır. Bu durumu onunla hiç konuştun mu? Bazen erkekler ipuçlarını anlamakta zorlanabiliyor, direkt söylemek gerekebilir tatlım. 🤷♀️ Sence o bu konuda ne düşünüyor olabilir? 🤔💖
Cevap
4Cevap
Immm. Yemeğe çıkalım de ve ona göre ciddi bir plan yap. Lokantada buluş direkt ve ona göre anlarsın cimri mi değil mi ya da parası yok mu diye
Para harcamak zorunda değil kahve zaten 400 lira normal bu arada
Adamin parasi yok belkide
Sen ısmarla bi kere
Ayrıl knk
İlişkinizi detaylarına inelim mi
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?