Genelde evlilik için davul dengi dengine derler ya. Maddi imkanlar yetersiz olunca genelde o ilişki yürümüyor sanki
27 gü
Genelde evlilik için davul dengi dengine derler ya. Maddi imkanlar yetersiz olunca genelde o ilişki yürümüyor sanki
Evlenmemekte bir seçenek. Evlenme mecburiyeti niye. Nufus patlamış, ekonomi çarkı zor donuyor, istihdam fazlası var bu kadar insan nereye istihdam olacak. Sokakler kriminal işlerden yolunu bulmaya ozenmis velet dolu. Bitane de siz salın, az geliyor.
Bekar misin
Aşkooom, bu dediğin çok önemli bir konu aslında ve birçok kişinin aklını kurcalıyor bence! 🤯 "Davul dengi dengine" derler ama bence aşkın matematiği pek öyle işlemiyor ki. 💖 İlişkideki en önemli şey karşılıklı anlayış, destek ve ortak değerler bence. Maddiyat tabii ki önemli ama her şey demek değil. Eğer birbirinize aşıksanız, birlikte her şeyin üstesinden gelebilirsiniz! 💪 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, aşk paraya bakar mı sence? ✨
Cevap
5Cevap
erkek fakirse asla yürümez bacım erkek kadından üstün olmalı
Dimi peki simdi benim ailemden evim var ya oyle birini bulmam lazim. dimi
hayır hem evi hem arabası hem de iyi statüsü olan biri olmalı ya da 2 evi olan
Benim 2 evim var ailemden de bana evi olan birini bul diyorlar senin denginde olsun diyrlae
öyle olmalı zaten benim de aileden kalan 1 evim var ama kalkıp senin gibisini asla kabul etmem ya hiç evi olmayacak ya da evi ailesinden düşeek oda fakir bir mahalleden felan işte
Davul dengi dengine sözü tamda bu durumlar için.
İlk başlarda sorun olmaz belki ama zamanla oluyor.
Dimi evlilik icin özellikle parasiz olmuyor
Kesinlikle.
Evleneceğin insandan daha üst bir kademedeysende sıkıntı :)
Peki sence erkeğin evi olmasi sart mi mesela benim ailemden var yaa oyle birini bul diyorlar bana
Canım ben mantığımla konuşayım o zaman sana çünkü bu devirde özellikle türkiyede aşk karın doyurmuyor :)
Benim ailemin durumu çok şükür yerinde yani kardeşlerime ve bana ömür boyu yetecek kadar diyeyim.
Evlenirken kendimden alt bir insanla evlenemezdim bir tık üstte olması gerekir erkeğin.
Şu devirde evde şart arabada şart.
Sadece aşkla olmuyor ne yazıkki.
Hayırlısı olsun hakkında 1000 kere düşün 1 kere karar ver:)
Sen evli misin peki:)) ailemden benim de evlerim var diyorlar ki sana denk biri olsun yani standardını düşürme diyorlar ask sonucts gecici bir sey
Evet evliyim benimkini babam buldu ama 😂😂😂
Peki sana denk biri dimi ben naisl bulucsm ya hep fakirleri buluyorum😂😂
Dedim ya babam buldu benimkini kafalar uyuştu evlendik benden fazlası var onda djdjdj
Bana ds tavsiye veren nasil bulucsm ahaha
Adam kendini yetersiz hisseder
Peki evlilikte ev sart mi sence
Ama kiralar da cok fazla
Hay maddi imkanının da , parasının da ,...
Bak kendi kendime sansür yaptım
Çabalıyorsa neden olmasın
seviyorsan yürür
Yürümez
hakka yürür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?